Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa oyle mi canim ıcmıyım o zaman iyi oldu bak söylemen cok sagolCanım dr bana soğan suyu yumurtalıkları büyütür içme demişti aklında bulunsun
Canim hakkinda hayirlisi olsun bencede once adetini ol adetken yap sogan kurunu cunku o biraz tehlikeliymis kist felan varsa patlatiyormus benim bildigim ayrica gec dollenmede olmus olabilir sen adeti bekle cnm..Aaaaaa oyle mi canim ıcmıyım o zaman iyi oldu bak söylemen cok sagol
Tmm canım bekliyorum daha gelmez gelecek belirtixd yok gec yum cıkmazsa dedı son umut benimde 17 18gunde oldu ovulasyon bakalim kısmet Allahım ayarlamıstır mutlakaCanim hakkinda hayirlisi olsun bencede once adetini ol adetken yap sogan kurunu cunku o biraz tehlikeliymis kist felan varsa patlatiyormus benim bildigim ayrica gec dollenmede olmus olabilir sen adeti bekle cnm..
Baya yuksek cikmis cnm sen yarın bida baktır çok yükselmiş acaba erkenmi yumurtladin31 ocak battı tatlım
Bat ne zamandi bebeğim seninKızlar pazar qünü benim hcg 33 çıkmıştı biliyosunuz buqün 391 çıktı artış iyimi dr iyi qidiyo dedi ama bi danışım dedim qacılara
Ne demek cnm ben bi hafta yaptım içtim doktora söyledim içme yumurtalıkları büyütüyo dediAaaaaa oyle mi canim ıcmıyım o zaman iyi oldu bak söylemen cok sagol
Oluyo canım endişe etmeHerkese Günaydın bende kaşık ağrıları başladı biraz ara ara
gulesim geldiOluyo canım endişe etme
gulesim geldiOluyo canım endişe etme
minemmmm cnmmm benimmmgulesim geldi
Gunaydin kizlar :) Desaa hamişim nasilsin :)
kuzummmmminemmmm cnmmm benimmm
kuzummmm
Seviyorum seni kiz hep iyi olun tüm hamişler kendine iyi baksin..degerlerin nasil tekrar gittinmi dr.a.Iyiyim çok şükür tatlim bi sıkıntı yok :) sen nasılsın canim??? Çok şükür biri halimizi hatrimizi sordu :) :)
Hayirlisi olsun canim.cogun 0-5 arasi zaten gebelik varsa bat civari 20 100 arasi cikarmis.Kızlarrr hepinize merhabalar.En son 7 ocakta regl olmuştum.Bugün dayanamadım kan tahlili yaptırdım.Sonucun çıkmasını bekliyorum Testi yaptırdığım hastanenin b-hcg referans aralığı 0-5 şeklinde.Bazı hastanelerin 0-10 oluyor.Varsa belli olur mu sizce