Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay corek otu kuru uyguladim ama 14.ve yumurtlamadim kist olmuş olabilir mi
Merhaba arkadaşlar folik asitin en cok faydali olanı söyler misiniz onerilerinizi bekliyorum
Iyi aksamlar canım. Bana doktorum folio diye bir folik asit verdi içinde 120 tane var. Demir ve iyot varmış içinde. 3 aylık yani. En iyisi mi bilmiyorum ama hamileyim onu kullanıyorum.
Hayırlı olsun canım doktorum bana folbiol vermişti dusuk yapmadan önce onu mu kullansam bilemiyorum
Amin canım insallahDoktor tavsiyesine göre kullan canım. Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben seni hic hatirlamiorm ama canimSelam kızlar minesu canım açtığım ilk topikten beri sizinleyim
gunaydin cnm benim Amin kuzum. hamile olanlarimizinda kucagina kavustursun insallaGünaydın kızlar başta Allahim olmyanlara iyi haber versin yüzünü guldursun hepinizi çok seviyorum ben
Canım sessiz takipciyim dün üye oldumben seni hic hatirlamiorm ama canim
himmmmm uye olmadan takip ediyordun yani ünlu olmusuz da haberimiz yokk hosgeldin canm aramizaCanım sessiz takipciyim dün üye oldum
Seni tanımayan yok minecimhimmmmm uye olmadan takip ediyordun yani ünlu olmusuz da haberimiz yokk hosgeldin canm aramiza
Hoşgeldin canım senin durumun ne hele anlat bilgilerini de verirsen listeye beklenebilirimEvet çok şey öğrendim burda hosbuldum canim