Kizz seninki benimkiyle kiyaslanmaz bildigin koyu bu yaa sen bunu bugunmu yaptin..sen yazdiktan sonra baktim netten gebelerin cift cizgi koyu cikiyomusbu sekilde yaniEki Görüntüle 1741554
evet cmm 1 saat once yapmistim bu sekilde cikti fotoda gene koyu cikmamis daha kotu ben baktigimda. ama cok sancim var geldi gelecekk 3 gundur sanci cekiom goguslerimi tasiyamiormKizz seninki benimkiyle kiyaslanmaz bildigin koyu bu yaa sen bunu bugunmu yaptin..sen yazdiktan sonra baktim netten gebelerin cift cizgi koyu cikiyomus
evet cmm 1 saat once yapmistim bu sekilde cikti fotoda gene koyu cikmamis daha kotu ben baktigimda. ama cok sancim var geldi gelecekk 3 gundur sanci cekiom goguslerimi tasiyamiormolayim bi an once rahatlasam ya
yok kuzu ya test yapiom negatif hep bugunde kirmizi karti yerim geceYoksa sen
yok kuzu ya test yapiom negatif hep bugunde kirmizi karti yerim gece
Sen de yeni mi ogrendin canım gebeliğiSlm tatlim topikin hayirli olsun :)
Hayirlisi olsun tatlim ama o gwbeluk testleri zaten adet gectikten sonracift cizgi cikiyor..iyi dusun..inşallah vardir canim bebişyok kuzu ya test yapiom negatif hep bugunde kirmizi karti yerim gece
2 aydir agrim olmuyodu goguslerimde agrimiodu bu bu ay fenayimMinesuu eskiden de adet öncesi üç gün veya daha fazla ağrın oluyormuydu
kiz gebemisin yoksa totem mi yaptin :)))Slm tatlim topikin hayirli olsun :)
Henuz hamile degilim canim totem yaptim bu ay bata 6 gun var :)Minesuu eskiden de adet öncesi üç gün veya daha fazla ağrın oluyormuydu
Totem sekerim bata 6 gun var :)kiz gebemisin yoksa totem mi yaptin :)))
Belki gebelik ağrılarıdir inşallah2 aydir agrim olmuyodu goguslerimde agrimiodu bu bu ay fenayim
Hepimiz totemmi yapsa bende özendim yapcam
Aynen her ay birsey deniyozBu ay da totem yapalım hayırlısı
Aynen her ay birsey deniyoz