- 25 Ekim 2015
- 170
- 101
Tmm kuzum burdayim beraber kuluckaya yatalimBiyere kaybolma batı birlikte bekleyelim bak :)
yok canım hiç olmadı bendeEn iyisi o acıyı çekmektense.. Sonradan kanama oluyo mu?
Ben buqün ovu yaptımda dün silikti buqün baya koyulaşmış yarın yada öbür qün yumurtlarım sonra kuluckaya yatarımTmm kuzum burdayim beraber kuluckaya yatalim
Ekledim canımKıızzz Z Zeyert1204 benide ekle listeye 27 Ocak
Ben qeçen hastaneye qittimde benden önce qiren kadın dr a diyo iki haftadır kanamam var kalkamadım bile yerimden diye hastanelerde öyle oluyo oda hsg çektirmiş.yok canım hiç olmadı bende
ama hastanelerde çekilenlerde ağrı ve kanama oluyormuş
30Ben qeçen hastaneye qittimde benden önce qiren kadın dr a diyo iki haftadır kanamam var kalkamadım bile yerimden diye hastanelerde öyle oluyo oda hsg çektirmiş.
Yaşın kaç cnm
Canim cektirmeyimi düşünüyorsun sende bende bu 3hafta önce cektirdim özel Hastanede anestesiz cektirdim iki gün kanamam oldu rahat geçti çok şükürBen qeçen hastaneye qittimde benden önce qiren kadın dr a diyo iki haftadır kanamam var kalkamadım bile yerimden diye hastanelerde öyle oluyo oda hsg çektirmiş.
Yaşın kaç cnm
Bende yarin yapcam testi bide preseed aldin mi sende tatlimBen buqün ovu yaptımda dün silikti buqün baya koyulaşmış yarın yada öbür qün yumurtlarım sonra kuluckaya yatarım
Yok cnm ben korunmayı bırakalı bu ayda adet olursam 5 ay olcak ben dr a hormonlarıma yumurtallıklarıma baktırmaya qittim alttanda bakıldı hormonlara yumurtalıklarada bakıldı Allaha şükür herşey normal çıktıCanim cektirmeyimi düşünüyorsun sende bende bu 3hafta önce cektirdim özel Hastanede anestesiz cektirdim iki gün kanamam oldu rahat geçti çok şükür
Aldım canım qeçen ay 2 kere kullandım. Ama yumurtlama qünü ilişki olmadı kandile denk qeldi benim yumurtlama bu ay tam yumurtlama qünü kullancamBende yarin yapcam testi bide preseed aldin mi sende tatlim
Hayirlisiyla bu ay olur insallah canm bende bu ay kullancamAldım canım qeçen ay 2 kere kullandım. Ama yumurtlama qünü ilişki olmadı kandile denk qeldi benim yumurtlama bu ay tam yumurtlama qünü kullancam
İnşallah kuzum ya bu ay hepimiz tek tek haberi veririz İnşallahHayirlisiyla bu ay olur insallah canm bende bu ay kullancam
İyi akşamlar kizlar..bata 5 gun var..goguslerim dana gibi ara ara kasik batmasi felaket bir sirt agrisi bol akintili bidurumdayim.ilk defa lh kullandim ve preseed bakalim nolcak .. hakkimizda hayırlısı..
cnm ovulasyon testin varsa bi yapip atsana fotosunuİyi akşamlar kizlar..bata 5 gun var..goguslerim dana gibi ara ara kasik batmasi felaket bir sirt agrisi bol akintili bidurumdayim.ilk defa lh kullandim ve preseed bakalim nolcak .. hakkimizda hayırlısı..
Kuzum hayali bi cizgi var.. bi anlami var mi tatlimcnm ovulasyon testin varsa bi yapip atsana fotosunu
ya hamileyken ovulasyinda cift cizgi oluyormus cnm oyuzdrn bi bak dedim batlarimiz ayni ya :)) ben de yaptim ovu yumurtlamadan onceki 1 gun gibi koyu cikti ayni renk degil ama koyu yinede :) bi suru test yaptim hepsi negatif yaaKuzum hayali bi cizgi var.. bi anlami var mi tatlim