- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur İnşallah tez zamanda cnm. Hsg çektirmek zormu?benim de eşimin de bütün tahlilleri yapıldı hepsi normal çıktı
hatta geçen ay hsg çektirdim, o yüzden bu aydan umutluydum ama nasip değilmiş
Amin cnm İnşallah ben ikiz istemem Allah isteyenlere versin tek tek qelsin sıpalar bu yaşta aynı anda iki bebe kaldıramam anam ben daha ben qüccüqümSagol canim tesekkur ederim. Darisi size insallah. Yok sok olmadim cunku hamile oldugumu ogrendigimde icime ikiz diye dogmustu hatta topiktede yazmistim. Doktorda ikiz diyince sevindim tabiki
burdan devam kuzu yaa yapmayin boyle hep burda olur dertlerimizi paylasalimmkac kisi kaldikkiAhanda buldum sizi kacaklar ☺
hepimiz bu ay kirmizi lart yemisiz insallah subatta hamis yazar o kirmizi kart yerineloyalty88 :Kırmızı kart H happycouple :Kırmızı kart(
seieda : Kırmızı kart
S selin deniz : Kırmızı kart
I imeraFera24 : gün geckti
cicekkokusu :Kırmızı kart
Sibelll : Kırmızı kart
fTMNrsRKY :11 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
S Sensevdamisin : 14 Ocak
S sofiayse : 15 Ocak
Melissa81 : 16 Ocak
K krkr : 20 Ocak
Desaa : 22 Ocak
Benide yaz tatlım o listeye 27 Ocakloyalty88 :Kırmızı kart H happycouple :Kırmızı kart(
burdan devam kuzu yaa yapmayin boyle hep burda olur dertlerimizi paylasalimmkac kisi kaldikki
Amin canım inşallahhepimiz bu ay kirmizi lart yemisiz insallah subatta hamis yazar o kirmizi kart yerine
Canım listeye seni de ekleyelim bat?Anoowww yeni topik ii gelmis hemide cok Annesiym gelmis hos gelmiisss
Hoşbuldum cnm sizleri özledim daha fazla dayanamadım qeldmAnoowww yeni topik ii gelmis hemide cok Annesiym gelmis hos gelmiisss
28ocak canmCanım listeye seni de ekleyelim bat?
loyalty88 :Kırmızı kart H happycouple :Kırmızı kart(
Annesiym : 27 Ocak
Bizde seni özledik canm gitme bi dahaaHoşbuldum cnm sizleri özledim daha fazla dayanamadım qeldm
Biyere kaybolma batı birlikte bekleyelim bak :)28ocak canm
ben hastane yerine özel bir emar merkezinde ağrısız acısız çektirdimOlur İnşallah tez zamanda cnm. Hsg çektirmek zormu?
Amin cnm İnşallah ben ikiz istemem Allah isteyenlere versin tek tek qelsin sıpalar bu yaşta aynı anda iki bebe kaldıramam anam ben daha ben qüccüqüm
Eşim istemedi cnm elimden telefon hiç düşmüyo diyo eşim evde yokken burdayımBizde seni özledik canm gitme bi dahaa
Umut yolcusu : 28 Ocakloyalty88 :Kırmızı kart H happycouple :Kırmızı kart(
Annesiym : 27 Ocak
En iyisi o acıyı çekmektense.. Sonradan kanama oluyo mu?ben hastane yerine özel bir emar merkezinde ağrısız acısız çektirdim