Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım içten içe umitleniyordu o ben üzülmeyim diye öyle diyordu benden çok istiyor benden çok üzülüyorBebeğim onlara kızıyoruz bole dediklerinde ama haklılar bizden çk uzuluyolar sonra
Doktor bugün reglin 3.günü gel tahlilleri yapalım olmazsa demişti gideyim artik nasıl bi tahlil yapacak kızlar bilen varmı aranızda
Adetin 3.gunu hormon tetkikleri yapiliyor.lh fsh progestan kadinlik hormonlariyla alakali hepsi.birde bazi drlar adetken vajinal ultrasonla bakabiliyor..Doktor bugün reglin 3.günü gel tahlilleri yapalım olmazsa demişti gideyim artik nasıl bi tahlil yapacak kızlar bilen varmı aranızda
Anladım tatlım bakalım ne çıkcak Allahım yardımcımız olsunCnm ya yumurta takibi verr yada rahim filmi çeker
Adetliyken nasıl bakilirki ya bide benim çok yoğun gelir Allahım kadın olmak ne zor daha hic bisey yaşamadım ama bu süreçlerde bile yoruldum Allah tüp bebek aşılama vs. Yaptıranların yardımcısı olsunAdetin 3.gunu hormon tetkikleri yapiliyor.lh fsh progestan kadinlik hormonlariyla alakali hepsi.birde bazi drlar adetken vajinal ultrasonla bakabiliyor..
Merhaba canım hoşgeldin ne zamandır bebiş düşünüyorsunuzMerhaba merhaba ben aranıza yeni katıldım adetin 3. Günü bazı hormon tahlilleri var kan dan bakılıyor onları ister senden fsh tiroit gibi
İnşallah tutar canım rabbim yardımcınız olsunKızlar benimde 5. Tüp bebeğim şuan yani transferimin 8. Günü inşallah tutar dua edin ne olur
Evet canim zor bir durum ama en net gorulen sanirim o gun.Adetliyken nasıl bakilirki ya bide benim çok yoğun gelir Allahım kadın olmak ne zor daha hic bisey yaşamadım ama bu süreçlerde bile yoruldum Allah tüp bebek aşılama vs. Yaptıranların yardımcısı olsun
arEvet canim zor bir durum ama en net gorulen sanirim o gun.
Evet canim zor bir durum ama en net gorulen sanirim o gun.
amin canımİnşallah tutar canım rabbim yardımcınız olsun
Bu 5. Tüp bebeğim tutsun diye ıntralıpıd yani yağlı serum taktılar inşallah tutar
Ellerine saglikkk ... ayyyy inşallah 2016 önce bebiş sonra ev getirsinnnnMerhaba hamile adaylari 2016 ya yeni bir konu yakisir demi burdan devammm haydi 2016 bize ugurlu gel :))))
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
[/table]
1. Minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 SUBAT beklemede 2. @ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK beklemede 3. @sssedahmettt 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK beklemede 4. Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 b OCAK beklemede 5. @Tugbanusta 26 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 17 OCAK beklemede 6. @happycouple 27 yaş 2,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT beklemede 7. @Seida 26 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 8. @Umut yolcusu 23 yaş 1,5 yıllık ilk çocuk BAT 28 OCAK beklemede 9. @Anatolya 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 20 OCAK beklemede 10. @Sibelll 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 ŞUBAT beklemede 11. @ebrar09 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 12. @umutsa20 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 25 OCAK beklemede 13. @tbynpnr 29 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 7 ŞUBAT beklemede 14. * Annesiym 18 yas 8 aylık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 15. @msbebik 25 yaş 8 aylık evli ilk cocuk BAT 31 OCAK beklemede 16. @mineati 32 yaş 4 yıl evli 2. cocuk 5 ŞUBAT beklemede 17. @sofiayse 37 yaş 5,5 aylık evli ilk cocuk BAT 15 OCAK beklemede 18. @Sekerimmm yaş 6 aylık evli ilk cocuk BAT 6 ŞUBAT beklemede 19. @yarimkalbim 24 yaş 8 aylık evli ikinci cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 20. @melek1212 27 yaş 2,5 yıllık evli ikinci cocuk BAT 26 OCAK beklemede 21. @toprak-35 25 yaş 5 yıllık evli ilk cocuk BAT 27 OCAK beklemede 22. @kendidebilmiyor yaş 7 aylık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 23. @merrr 29 yaş 4 yıllık evli ilk cocuk BAT 19 OCAK beklemede 24. @hazychampagne 25 yaş 9 aylık evli ilk cocuk BAT 2 ŞUBAT beklemede 25. @Cannac 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk cocuk BAT 28 OCAK beklemede 26. @cheesecake30 30 yaş 3 yıllık evli ilk cocuk BAT 17 OCAK beklemede 27. @twins scorpion 26 yaş 6 yıllık evli ikinci cocuk BAT 25 OCAK beklemede
Tatlim inşallah hayirlisiyla bebisin gelir birsey sorucam bu gecirdigin tedavilerde kortizon tedavisi var miydiBu 5. Tüp bebeğim tutsun diye ıntralıpıd yani yağlı serum taktılar inşallah tutar
Sadece bir seruma 300. Tl verdik Eurofertil tüp bebek merkezinde oldum alev Özay Dr. UmBu 5. Tüp bebeğim tutsun diye ıntralıpıd yani yağlı serum taktılar inşallah tutar