canim hep dua ediyorum Allah burdaki arkadaslarima isteyen herkese sana bana inşallah hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin insallah.4 yila giricez.1 yil hekim yardimi almadan denedik ama 4 5 ay once kendiliginden gebe kaldim takvim makvim tutmazdim.simdilerde burdaki arkadaslarin sayesinde lh testi yapiyorum.preseed kullandim bu ay kayganlastirici.onun disinda zaten var olan bir artrit hastaligim var.prednolude ordan cikarttim bugun dr danistim.gecen gebeligim kortizon aliminin sonrasinda gerceklesti ama benim anti m yuksek drda onu baskiladi ve benim isime yarar kortizon alimi dedi tup bebek yaptiran bir arkadasimda kullandi ona sorucam cunku tup tedavilerindede baska baska ilac onerebiliyo drlar.bende gebelik dusunmezden beri cevremdeki hanimlar yuzunden her bi halti ogrendim.kolay yollari varda.arastiriyorum.burdada birbirimize danismak iyi geliyo.psikolojini anliyorum.yipranmissindir tevekkul etmek sabretmek .. Allah inşallah bu defasinda inşallah yuzunu guldurur bu arada is felan yapma domestos tarzi temizleyicilerden uzak dur tatlim..