Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic durma canım test ya düşünüyormuydunuz bebişHamiş olabilirmiyim
Akıntı yok, geçen aydan beri devam ediyor. Kist filan olur diye korkuyorumsicak tut kendini cnm havalarda sogudu. akinti falan varsa iltihap olabilir
Hey Allahim kiz daha dur kac gun oldu yumurtlayali Allah askina yaaa batma olsa suc olmasa succ biz hic bisiyi begenmiyoruzzz
Benim adetim üç gün gecikti normalde Hiiiiç gecikmez.
Bende burdayım okuyorum yazdıklarınızı.
Hemen koşun test yapin valla.ayy heyecanli... :))Benim adetim üç gün gecikti normalde Hiiiiç gecikmez.
Hemen koşun test yapin valla.ayy heyecanli... :))
valla 1 ayda o kadar çok eczaneye para odedim ki ... gözüm şaşı oldu çizik gorcem diyeKız bunlar raht yeminle ben kaç kere hayal kırıklığı yaşasamda duramıyom kan test idrar ne varsa yapıom aramızda çamaşır suyuna işeyen bile çıktı ya her turlu pislik bizde hamiş olcaz diye :)
Tabi ya bebişin var yazma oku sen anca hıh
Ne yazım ki dün nasılsa gider dediniz
valla 1 ayda o kadar çok eczaneye para odedim ki ... gözüm şaşı oldu çizik gorcem diye
Aaaa ne diyosuun çok iyiymiş.sağol valla iyi oldu söylediğin hic aklima gelmediydi.Kız gittigidiyordan al çok ucuz inanki eczanenn dortte biri ben ovu testi almştm yanında 10 tane hediye gondermişler 5 tane kaldı :))
Aaaa ne diyosuun çok iyiymiş.sağol valla iyi oldu söylediğin hic aklima gelmediydi.
Sevgili Desaa sizin ilk ay mi tuttu,ne kadar suredir deniyosunuz? Özel değilse söyler misin?