- 22 Kasım 2015
- 1.308
- 1.161
- 35
Desaa senin adina çok mutluyum,maşaallah,Rabbim nazardan korusun.her şey nasipte bitiyor ya...
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok sukur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desaa senin adina çok mutluyum,maşaallah,Rabbim nazardan korusun.her şey nasipte bitiyor ya...
evet cnm tukuruk spermleri olduruyor dikkat etmek lazimSize birşey dicem biraz rahatsiz edici bi konu ama neyse... Tükürüğün hamile kalmayi engelleyici etkisi olabilir diyolla... Kafamda deli sorular
Siz ne düşünüyorsunuz. Olabilir mi acaba ya
Preseedi kayganlaştirici gibi bi şey anlaşilan...dikkat etmek lazim demek ki.evet.bu ay bakalim bütün bilgileri harmanlayip calisacagim.bakalim sonuç ne olacak
Kızlar kahverengi akıntı gelmiş benden ya adet olucam galiba
Yerleşme olduğunu sanmıyorum canım. benim adet öncesi olur hep. Bata 3gün var ama benim genelde erken gelir 28 den önce geldiği bile olurİnş yerleşmedir :) bata ne kadar var canım
onumuzdeki maclara bakicaz tatlim olacak insallahDerken geldi bile kızlar kırmızı kaaartdoktor gebelik olabilir dediginde emin olmama rağmen yinede umutlanmıştım
Kızlar kahverengi akıntı gelmiş benden ya adet olucam galiba[/QUOTEcanim erken gebelik testin varmi sabah ilk idrarla bir dene adete 3 4 gun kala cikarmis..
Yerleşme olduğunu sanmıyorum canım. benim adet öncesi olur hep. Bata 3gün var ama benim genelde erken gelir 28 den önce geldiği bile olur
Aynen canım hayırlısı insallahonumuzdeki maclara bakicaz tatlim olacak insallah
çiçekkokusumu ole bişydi rumuzı galiba inş bizde oluruz minem biz kaldk biKizceler aramizdan biri daha HAMILEEE soylemeden duramadimm valla kendim kalmis kadar sevindim ama.kim oldugunu aciklayamicamm testte gorduk ikinci cizgiyi ama daha kan vermedi ara ara yaziyordu ay dayanamadim oh soyledim rahatladim
Alıştım tatlım hep bu hüsrana esim demişti umutlanma diye niye öyle diyosun bence hamileyim demiştim simdi nasıl dicem onaKıyamam ben sana ne dicek bilemedm
Alıştım tatlım hep bu hüsrana esim demişti umutlanma diye niye öyle diyosun bence hamileyim demiştim simdi nasıl dicem ona