- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtalar dollenmeden ucup gidio :) insallah senin bu ay tutmustur kuzummmaynı valla biri 14ünde biri 15 inde yumurtluyozda noluyo sanki :)
cnm inş tutmuştr hiç batma çıtlama pıtlma yok :)yumurtalar dollenmeden ucup gidio :) insallah senin bu ay tutmustur kuzummm
yoksa egerr vardir ozaman kuzum :))) insalalh vardirr yaaaaa Aminnnncnm inş tutmuştr hiç batma çıtlama pıtlma yok :)
yoksa egerr vardir ozaman kuzum :))) insalalh vardirr yaaaaa Aminnnn![]()
Canimmm cok cok tebrik ederim cok sevindimmmm..insallah saglikla kucaklarsin..:)Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Enfeksiyon belrtisi ne canım? Ben de kasık ağrısı var geçen aydan beri bide midem bulanıyoO değil iltihap var galiba midem bulanıyoben bebek diyorum o enfeksiyon yapıp bu yumurtanın kıracam kafasını
Enfeksiyon belrtisi ne canım? Ben de kasık ağrısı var geçen aydan beri bide midem bulanıyo![]()
seieda haklısın eski biz kaldık ama ben çok giremiyorum ama takipteyim ve liste paylaşımına devam ediyorum
![]()
özel msg attım tatlım tşkler.Öncelikle @sssedahmettt çok tebrik ederim. Kızların dediği gibi kan testini tekrarla inşallah dokuz ay boyunca kuzun seninle olur.
Arkadaşlar listeye eklenmek için listedeki bilgileri verirseniz ekleyebilirim.ccv95km D Delikadinnn
Allah sıkıntısız bir hamilelik nasip etsinKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kasıklarım çok ağrıyor üşütüyorum galibaMidem bulanır canm benm iltihap olnca gerçi akıntm yok ama