- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtalar dollenmeden ucup gidio :) insallah senin bu ay tutmustur kuzummmaynı valla biri 14ünde biri 15 inde yumurtluyozda noluyo sanki :)
cnm inş tutmuştr hiç batma çıtlama pıtlma yok :)yumurtalar dollenmeden ucup gidio :) insallah senin bu ay tutmustur kuzummm
yoksa egerr vardir ozaman kuzum :))) insalalh vardirr yaaaaa Aminnnncnm inş tutmuştr hiç batma çıtlama pıtlma yok :)
yoksa egerr vardir ozaman kuzum :))) insalalh vardirr yaaaaa Aminnnn
Canimmm cok cok tebrik ederim cok sevindimmmm..insallah saglikla kucaklarsin..:)Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Enfeksiyon belrtisi ne canım? Ben de kasık ağrısı var geçen aydan beri bide midem bulanıyoO değil iltihap var galiba midem bulanıyo ben bebek diyorum o enfeksiyon yapıp bu yumurtanın kıracam kafasını
Enfeksiyon belrtisi ne canım? Ben de kasık ağrısı var geçen aydan beri bide midem bulanıyo
seieda haklısın eski biz kaldık ama ben çok giremiyorum ama takipteyim ve liste paylaşımına devam ediyorum
özel msg attım tatlım tşkler.Öncelikle @sssedahmettt çok tebrik ederim. Kızların dediği gibi kan testini tekrarla inşallah dokuz ay boyunca kuzun seninle olur.
Arkadaşlar listeye eklenmek için listedeki bilgileri verirseniz ekleyebilirim. ccv95km D Delikadinnn
Allah sıkıntısız bir hamilelik nasip etsinKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Kasıklarım çok ağrıyor üşütüyorum galibaMidem bulanır canm benm iltihap olnca gerçi akıntm yok ama