Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum dun @fTMNrsRKY konustuk ozelden bi seieda var vefali gordugum dedim kanim.isindi dedim :) hamis kalsanda birakmassin diye dusunuorm ama belli az hormonlar insana her seyi yaptirirkatılıyorum sana canım bi senle ben bide @fTMNrsRKY kaldk eskilerden
sus kizz get hadi eylul annelerine getttBen bırakmam sizi
kuzum dun @fTMNrsRKY konustuk ozelden bi seieda var vefali gordugum dedim kanim.isindi dedim :) hamis kalsanda birakmassin diye dusunuorm ama belli az hormonlar insana her seyi yaptirir
kuzum dun @fTMNrsRKY konustuk ozelden bi seieda var vefali gordugum dedim kanim.isindi dedim :) hamis kalsanda birakmassin diye dusunuorm ama belli az hormonlar insana her seyi yaptirir
Aşk olsun biz konusmuyoz mu özelden. Terk ediyorum sizi küstüm
cnm troit yani TSH dusuk evet ama normal :) diger sonuclarin gayet guzel senlik bi sorun yok bunlar hormon testleri. gayet iyi. kac aydir istyorsunuzkızlar ben de adet oldum bugün 3. günüm bu ayda olmadı vardır Rabbimin bir bildiği.bende hipotiroid var değerler yüksekti en son ilacın dozunu arttırmıştı doktor.bu sefer de fazala gelmiş sanırım baya bir düşmüş :) birde kadın doğum başka tahlillerde yaptı göstermedim henüz anlayan bir bakabilir mi?
TSH 0.272
FSH 4.30
LH 2.86
Prolaktin 16.76
Estradiol 24.00
ayaklarını kaldırdın mı ilişkiden sonra bana öyle demişlerdi ama bu çörek otunu deycem hastalıgım yeni bitti dua ette bu ay bari olsun yaa sen hamişsin duaların kabul olur :)
kusme Allah hepimize hamislik nasip etsinde hamis kaldik kurtulduk kusmalarimiz basladi diye topik accam Allhin izniyleee :)))))Aşk olsun biz konusmuyoz mu özelden. Terk ediyorum sizi küstüm
:) şimdiden triplere başladı sanki gitmicektn biz dediğimiz için gidiyosun tripli seni
7 ay bitti canım ama bu 7 ayda da tsh 6 ile 10 arasında değişti en son doktor dozu biraz arttırmıştı bu yüzden baya bir düşmüş sanırım :) tekrar normal doza dönsek iyi olacak galiba inşallah en kısa zamanda olurcnm troit yani TSH dusuk evet ama normal :) diger sonuclarin gayet guzel senlik bi sorun yok bunlar hormon testleri. gayet iyi. kac aydir istyorsunuz
Kız niye gidim aşk olsun aranızda en çok yazan ben degilmiyım cidden alındım he
kusme Allah hepimize hamislik nasip etsinde hamis kaldik kurtulduk kusmalarimiz basladi diye topik accam Allhin izniyleee :)))))
ahanda bizim hamisin hamislik hormonlari calismaya baslamis alinganliklar basladi cnm sen kan sonucunu 2 gun sonra tekrarlar 2 ye katmalamasi gerek hatta dun vermistin dmi yarin tekrarlat. ve bunsurecte cok dikkatli hareket et bebek icin. insallahbdegerin yukselirKız niye gidim aşk olsun aranızda en çok yazan ben degilmiyım cidden alındım he
ben de kusmak istiorm. sen de ben de ikiz istiorz zaten sirf su corek otu kurunu coft yumurtlamak icin yapiorm yoksa yapmazdim her adetin 15 i tavuk gibi yumurtluom zatenilk müşteri bnm valla kusmasamda zorla kuscam :)
hmm anladım canım herhangi bir ilaç kullandın mı yani doktor bana ilk gitmemde folio verdi de sizce gerekli miEderim tabi ki canim. Dene mutlaka ben bu ay ilk denemem de oldu ilişkiden sonra ayaklarımı biraz kaldırdım canım sonra sağ tarafa döndüm ayaklarımı karnim a çektim o şekilde yattim
ben de kusmak istiorm. sen de ben de ikiz istiorz zaten sirf su corek otu kurunu coft yumurtlamak icin yapiorm yoksa yapmazdim her adetin 15 i tavuk gibi yumurtluom zaten