Kızlar öncelikle hepinizi çok teşekkür ederim :) biliyorsunuz benim bat aslında bugün. Ama ben dayanamadim iki gün önceden test yaptim silik çizgi çıktı dün sabah da test yaptim silik çizgi çıktı. Dün kan verdim bugün aldım sonucu sonuç 33 çıktı. Doktor daha çok yeni 3 haftalik falandır dedi. Çünkü daha batin üstünden gün bile geçmedi
Belirtiler de valla kizlar ben bu ay kendimi dinlemicem dedim çünkü her ay psikoljk olarak mide bulantısı baş dönmesi falan oluyordu bu ay hiç öyle bir belirtim olmadı ki mide bulantilari için zaten erken. Ama midem çok yanıyor du 5 gündür falan sabahları kalktığımda özellikle ve dünden beri gün içinde ara ara oluyor. Test yapmıcam demiştim günüm geçmeden ama beni test yapmaya iten en önemli belirti sol kasımda ki batma gibi böyle sanki bişey atıyor orda gibi çok değişik daha önce hiç öyle birşey hissetmedim sanki orda bişey var gibi ki varmış da çok şükür annesinin kuzusu
goguslerim hassas ama adet öncesi hassaslık tan farklı sis ama sert değil dün den beri olan belirtim bu. Belirtilerim oldukça yazarım size kızlar ama eminim bünye den bünyeye değişir belirti. Bir de kızlar ben bu ay 4444 defa okunan selati tefriciye okudum meryem suresı okudum bol bol dua ettım. Birde corek otu kürü zaten o en başından beri beni çok etkiledi HATİRLİYORSANiz size söylüyordum bende değişik bi etki yapti diye. Yumurtlama döneminde 2 defa ilişki oldu.yumurtamin catladıgını gün hamile kalmış olabilirim ovu testi kullanmadım ama akıntıdan anladım. Birde yumurtlama dan sonra ateş çok basiyor du beni kızlar ellerim ayaklarım yanıyor du.
Baya uzun bir yazı oldu ama aklıma gelenleri yazdım kızlar. Bu sevinç tarif edilemeyecek bir mutluluk hala inanamıyorum ve cok korkuyorum bişey olur diye. Topik bana ugurlu geldi inşallah sizlere de ugurlu gelir kızlar. Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Bol bol dua edin ve Allah dan isteyin O ol derse olur sizlere de nasip etsin inşallah.