kızlar merhaba nasılsınız:) konunuzu takip ediyorum, yeni üye oldum beni de aranıza alır mısınız? bir sorum olacak size, ben 1 yıllık evliyim çocuk istiyoruz. özel bir doktor bu ay yumurta takibimi yaptı. 14.gün gittim 16 mm dedi yumurta, 17.gün gittim 20 mm civarında yakında çatlar dedi. ama ben forumlarda baktım 22 mm olması lazım yazanlar olmuş kafam çok karıştı çünkü 2-3 gün içinde çatlaması lazım yoksa koca yola çıkacak 3 gün sonra
bi başka doktorla ayaküstü sohbet ederken çatlatma iğnesinden bahsetmişti ama kendi doktoruma sorduğumda hayır gerek yok dedi.
çatlamıştır :)))Kızlar şimdide yaptm bi torumlayın ovu testi çatlamş dimi
hmm bende senin gibiydim canım dua et dua ettikce rahatlıyorsun bu duşuncelerden kurtuluyorsun ben artık hasta oldugumu görünce aglıyordum yine olmadı diye ben doktara gittim daha cok yenisin ilaca gerek yok dedi folio diye bir hap verdi vitaminmiş sonra adet olunca 3. gün gel dedi yumurtalıklara baktı gayet iyi dedi sonra yumurtlama günü görenmek için 12.günü cagırdı ve o verdi hapı degiştirdi ve ınofolic verdi bekliyoruz halaYa bana herkes diyor öyle eşimde dahil en çok o istemesine rağmen:) ama deneyip olmayınca ben umutsuzluğa kapılıyorum çocuğum olmuyor benim demeye başladım bilehic doktora gittinmi sen bunun icin
Kızlar adetim bitti. bu hafta çalışmaya gerek yok dimi? zaten artık görev gibi olacak diye korkuyorum, üşeniyorum.
yumurtlama testini 2 gün önce yaptım T, C kadar koyu değildi ama koyuydu, dün yaptım daha silikti. 1 hafta sonra yapsam daha sağlıklı olur sanırım. :)
Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyy canım hayırlııı uğuuuurrluu olsunnnn...ayy çok sveindim ya sanki ben hamileyimKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
evet ya anamız babamız plan yaptı da olduk sankiCnm kesinlikle katılıyorum sana ben artk sıkıldm gerçekten kocamla birbirimize bakıoruz yinemi der gibi evliliğimde bölesine bi konu sıkınt olcak diye korkuyorum iş göreve doğru gidiyo ben bıraktm valla artk ilk bebeğim aşk bebeğiyd bu görev bebeği olsn istemiyorum bıraktm ben atk olduysa olmuştr yeter dışarı çıkcaz acaba 24 saat doldumu yapsakmı yapmasakmı stres oluyorz ne gerek var sanki hepimiz plan çocuğz bıraktm ben
evet ya anamız babamız plan yaptı da olduk sankibenim adetlerimle ilgili sıkıntım var (annemde de varmış aynısı çatır çatır doğurmuş ) bu ay bırakayım diyorum ama korkuyorum da ya denk getirmezsem diye. off ya amaannn
Yaşasınnn çok sevindim canim.maşaallahKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy hayırlısıyla kucağına al insallah bizlerede dua et darısı başımıza :)Kizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler cnm Allah kucagina kavustursunKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Canım hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın İnşAllahKizlaaaaaaaaar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm