- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
bu sefer kimseye dua etmedimBen qeldiimm hayırlı olsun topik bebeqim İnşallah uqurlu qelir bu sefer açarken bizede dua edeydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer kimseye dua etmedimBen qeldiimm hayırlı olsun topik bebeqim İnşallah uqurlu qelir bu sefer açarken bizede dua edeydin
Leynn niye bize etmiyon mannak bi biz kaldıydık orda insan bu seferde bize dua ederek açar ilk biz ardımıza herkes :8bu sefer kimseye dua etmedim
bananee kendi kendimize kaliriz belkiLeynn niye bize etmiyon mannak bi biz kaldıydık orda insan bu seferde bize dua ederek açar ilk biz ardımıza herkes :8
Hanii qıı kimsecikler yokkbananee kendi kendimize kaliriz belki
psikolojik cnm hepsiHayirli olsun cnm bnde hamilelik dusunuyrm hatta hamile oldugumu dusunurken adetim 10 gun once basladi anlayamadim
dur be daha gelirler daha sabahHanii qıı kimsecikler yokk
Acaba hamile olma ihtimalim varmipsikolojik cnm hepsi
Adetin normal qeliyo mu canım?Acaba hamile olma ihtimalim varmi
Gelin uleyn burayaaadur be daha gelirler daha sabah
Evet cnm normal adetim oluyo acaba adetim bittikten sonra gebelik testi yapsamAdetin normal qeliyo mu canım?
16 olmasi gerekirken 10 oldu adetimAdetin normal qeliyo mu canım?
Adetin normalse sanmam canım bazen oluyo öyle havalardan stresten fln takma kafana bi dahaki ay iyi çalış16 olmasi gerekirken 10 oldu adetim
Hayirlisi cnm dogru calismak sartAdetin normalse sanmam canım bazen oluyo öyle havalardan stresten fln takma kafana bi dahaki ay iyi çalış
Aynen öyle cnm herşeyin hayırlısı bide kafaya takmamak lazım biz çok takıyoruzHayirlisi cnm dogru calismak sart
İcim rahat bakalim hamileyim diye dusunuyrm amaAynen öyle cnm herşeyin hayırlısı bide kafaya takmamak lazım biz çok takıyoruz
valla ben de ümitliydim bu aydan ne yalan söyleyeyim ama kısmet değilmişoldunmu nasıl yaaa çk ümtliydm