- 12 Ekim 2015
- 1.199
- 721
- 30
HoşqeldinGeldim geldim. Şans eseri farkettim yeni topiği hayırlı olsun Minesuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşqeldinGeldim geldim. Şans eseri farkettim yeni topiği hayırlı olsun Minesuu
Ne kadardır istyosun ilk bebişmi?valla ben de ümitliydim bu aydan ne yalan söyleyeyim ama kısmet değilmiş
Hoşqeldin
evet canım ilkNe kadardır istyosun ilk bebişmi?
İyiyiz şekerim sen nasılsınhoşbulduk efenim nasılsınız iyisiniz inşallah :)
Dr a qittinmi cnm bi sorun varmı?evet canım ilk
15 ay oldu korunmayalı
benim de eşimin de bütün tahlilleri yapıldı hepsi normal çıktıİyiyiz şekerim sen nasılsın
Dr a qittinmi cnm bi sorun varmı?
kuzu ayni anda ymurtlamistik bende test yapiorm negatif hep benimde cok sancim var geldi gelecek bugun. goguslerim patlicak resmen gelsede rahatlasam yaa artik onumzudeki aylara bakicz canim insallah olur
amin canım inşallahkuzu ayni anda ymurtlamistik bende test yapiorm negatif hep benimde cok sancim var geldi gelecek bugun. goguslerim patlicak resmen gelsede rahatlasam yaa artik onumzudeki aylara bakicz canim insallah olur
kuzu ayni anda ymurtlamistik bende test yapiorm negatif hep benimde cok sancim var geldi gelecek bugun. goguslerim patlicak resmen gelsede rahatlasam yaa artik onumzudeki aylara bakicz canim insallah olur
Sagol canim tesekkur ederim. Darisi size insallah. Yok sok olmadim cunku hamile oldugumu ogrendigimde icime ikiz diye dogmustu hatta topiktede yazmistim. Doktorda ikiz diyince sevindim tabikiKıızzz altaylım ikizin olcakmış çok sevindim valla Allah saqlıklıca kucaqına almayı nasip etsin :) ne çok olmuştur ama
kiz ben 4 gundur test yapiom dururmuyum ben hic test yapmak yok demedim ki hic bi zamanHani test yapmak yoktu
kiz ben 4 gundur test yapiom dururmuyum ben hic test yapmak yok demedim ki hic bi zaman
Hani dioduk ya kiz en azından adet imiz biraz geciksin öyle yaparız bu ay relax olucaz diye bsenin bat ne zamandi?? Bat listesini düzenleyen arkadaş nerelerde acep
Cnm o genelde ben yapnca testi bakma diyo biz uzulmeyelm diye yapmıyo kendi başlyo yapmaya :) dimi kız Minesuu
kiz gettt ben oyle bisiy demem bati gecince yapacakmisiz hemiii mumkun degil ben beklememHani dioduk ya kiz en azından adet imiz biraz geciksin öyle yaparız bu ay relax olucaz diye bsenin bat ne zamandi?? Bat listesini düzenleyen arkadaş nerelerde acep
ama siz test yapmayiyin batin gecmesini bekleyin
Burdayım canımHani dioduk ya kiz en azından adet imiz biraz geciksin öyle yaparız bu ay relax olucaz diye bsenin bat ne zamandi?? Bat listesini düzenleyen arkadaş nerelerde acep