- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 35
[/QUOTE]Liste hazırlamaya başladım kızlar geçici değil hep burda olacak arkadaşlar lütfen yukarıda yazan yerleri dolduracak cevaplari yazsın yalnız gecici değil kalıcı olanlar listeye eklenecek
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1.
[/QUOTE]Liste hazırlamaya başladım kızlar geçici değil hep burda olacak arkadaşlar lütfen yukarıda yazan yerleri dolduracak cevaplari yazsın yalnız gecici değil kalıcı olanlar listeye eklenecek
Bilion ben com yazamiom ay ondan kaliciyim dedim mutlu son derler ya o ise ne biliyim. Ay yumurtlamada cinsel istek artışı olurmus ya benim kafa bugün hep oralara calisio galibaBen ben kaliciyim :))
Ebru 26 6 ay ilk çocuk mutlu son ne gi son ilis ki mi batta 29
hahahah mutlu sonson iliski olurmu gii ay ne guldummmm hehehehheheheeheh
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *ftmnrsrky | 24 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 12 OCAK | daha değil |
2. | *minesuu | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
3. | *ebruserkan | 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | daha değil |
4. | *sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
5. | *Melissa81 | 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
6. | * | |||||
7. | * | |||||
8. | * | |||||
9. | * | |||||
10. | * | |||||
11. | * | |||||
12. | * | |||||
13. | * | |||||
14. | * | |||||
15. | * |
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *ftmnrsrky 24 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 12 OCAK 2. *minesuu 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 14 OCAK 3. *ebruserkan 26 yaş 6 aylık evli ilk çocuk BAT 29 OCAK daha değil 4. *sssedahmettt 27 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 5. *Melissa81 33 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 6. * 7. * 8. * 9. * 10. * 11. * 12. * 13. * 14. * 15. *
Teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık :)
Eline saglık cnm güxel olmusHazırladigim da paylaşacağım arkadaşlar bilgi vermeyenler yazmaya devam etsinler
hadi ya ciddi misin saglik olsun cnmKizlar ben bu ayda umutsuz vakayim laborant bi ark.yanina geldim sagolsun bakti 1 saatte 0.03 cikti sonuc..negatiffff1den 13 une deger yuksek olmaliydi dedi 50-70 arasi gibi..Artik sizlerden guzel hbr bekliyorum..
Evet canim malsef önümüzdeki maçlara bakcaz artik..hadi ya ciddi misin saglik olsun cnm
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *ftmnrsrky | 24 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 12 OCAK | daha değil |
2. | *minesuu | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
3. | *ebruserkan | 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | daha değil |
4. | *sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
5. | *Melissa81 | 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
6. | *Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
7. | *happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
8. | * | |||||
9. | * | |||||
10. | * | |||||
11. | * | |||||
12. | * | |||||
13. | * | |||||
14. | * | |||||
15. | * |
Hayırlısı olsun canım inşallahEvet canim malsef önümüzdeki maçlara bakcaz artik..
Hayırlısı olsun canım inşallah