Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *ftmnrsrky | 24 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 12 OCAK | daha değil |
2. | *minesuu | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
3. | *ebruserkan | 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | daha değil |
4. | *sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
5. | *Melissa81 | 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
6. | *Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
7. | *happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
8. | *seida | 26 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
9. | * | |||||
10. | * | |||||
11. | * | |||||
12. | * | |||||
13. | * | |||||
14. | * | |||||
15. | * |
Kizlar ben bu ayda umutsuz vakayim laborant bi ark.yanina geldim sagolsun bakti 1 saatte 0.03 cikti sonuc..negatiffff 1den 13 une deger yuksek olmaliydi dedi 50-70 arasi gibi..Artik sizlerden guzel hbr bekliyorum..
Hadi baklm bide bole deneyelm bu ay valla yumurta takibi falanda yok anca çorekotu yiyorm :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *ftmnrsrky | 24 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 12 OCAK | daha değil |
2. | *minesuu | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
3. | *ebruserkan | 26 yaş | 6 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 OCAK | daha değil |
4. | *sssedahmettt | 27 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
5. | *Melissa81 | 33 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
6. | *Tugbanusta | 26 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
7. | *happycouple | 27 yaş | 2,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
8. | *seida | 26 yaş | 9 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
9. | *Umut yolcusu | 23 yaş | 1,5 yıllık | ilk çocuk | BAT 28 OCAK | daha değil |
10. | * | |||||
11. | * | |||||
12. | * | |||||
13. | * | |||||
14. | * | |||||
15. | * |
gecmis olsun cnm bejim Allah bidaha yasatmasin hosgeldin aramiza :) yas kacti nekadarlik evlisin ?Kizlar benide alirmisiniz araniza bende hamile kalmak icin tedavi goruyorum gecen ay gordum klomen ve catlatma igensiyle hamile kaldim bugun ise bebegin tutunamadigini kanamamin baslayacagini ogrendik simdi ise tekrar tedaviye devam cumartesi tekrar gitcez kanamam basladi cunki
anliyorm cnm cok zor ve yipratici bi surec ama sabirli ve tevekkul etmek gerekiyor. insallah bidaha yasamassin ve bebegini kucaklarsinYas 33 1 bucuk yillik evliyim. Tsk ederim suanki piskoloji ve yikimi hayel kirikligimi anlatamam cok zor esimde bende ikinci kez yasiyoruz yoruldum bu durumdan (
Amin cnm insallah..dualarla ve hayirli sekidde insalalh..anliyorm cnm cok zor ve yipratici bi surec ama sabirli ve tevekkul etmek gerekiyor. insallah bidaha yasamassin ve bebegini kucaklarsin
Pes peşe hamile kalalim da sen o zaman gör. Çatır çatır doğururuz artık
Kizlar benide alirmisiniz araniza bende hamile kalmak icin tedavi goruyorum gecen ay gordum klomen ve catlatma igensiyle hamile kaldim bugun ise bebegin tutunamadigini kanamamin baslayacagini ogrendik simdi ise tekrar tedaviye devam cumartesi tekrar gitcez kanamam basladi cunki