Hosgeldin canim..hayirlisi olsun inşallah cok beklemeden kavusursun bebisine :) iltihat varsa tedavi oncelikle onu bitirmek bol su ic canim..ilk dusundugum zamanlar benimde vardi 2 ay duzenli ilacla gecti benim bol su icme aliskanligimda yoktu..sanirim su cok etkili oldu..Selam kizlar bende varım benide alin araniza. 4 aydır evliyim 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı. Doktora gittim iltihap sorunum var doktor ara verin dedi
Hosgeldin canim..hayirlisi olsun inşallah cok beklemeden kavusursun bebisine :) iltihap varsa tedavi oncelikle onu bitirmek bol su ic canim..ilk dusundugum zamanlar benimde vardi 2 ay duzenli ilacla gecti benim bol su icme aliskanligimda yoktu..sanirim su cok etkili oldu..Selam kizlar bende varım benide alin araniza. 4 aydır evliyim 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmadı. Doktora gittim iltihap sorunum var doktor ara verin dedi
Sagol kuzum bende iyiyim bat.ım yaklasti 3 gunum kaldi bekliyorum
Cnm ben sabah idrariyla yapiorm. ama sabah 10 la aksam 8 arasi yapin diolar. Ama ogun yukseldiyse IH bol su da icsen yine koyu cikio denedim her turlusunuMinesuu kiz napiyon nerelerdesin yatiyon mu hala yoksa kak çabuk ben bugün ovu testini yapcam sözde ama nasıl yapcam ne zaman yapcam bi de bakiim sen aplamızsın bilirsin anlativer bakem
Cnm ben bu tukuruk testlerinde anlamiorm ilk defa gordum anlayamadim. ama hergun iliski olmasi iyi degil. ama kiyulasma oldugu gun 3 gun ust usteee iliski olmasi lazim :)))Minesuu naber canım tukurukten ovulasyon testine başladım resimde çok net çıkmamış ama mikroskopta daha net ovulasyon olacağını gösteriyor şimdi soruna geleyim dun çalışma gece 12 deoldu bugün boş olup yarın mi yapsam bugünde yapmalı miyim cvplarsan sevinirim :))
Anladim canım o zaman ben bugünde yapiyim kalite açısından sorun olur DİE yapmiyim diosun ama :)Cnm ben bu tukuruk testlerinde anlamiorm ilk defa gordum anlayamadim. ama hergun iliski olmasi iyi degil. ama kiyulasma oldugu gun 3 gun ust usteee iliski olmasi lazim :)))
Kız yanlış yazdım kalite açısından aceba hergun yapmasam miki diom benAnladim canım o zaman ben bugünde yapiyim kalite açısından sorun olur DİE yapmiyim diosun ama :)
Bi gun dolu bi gun bos diyo dr.larda..birde bu tukurukle yapilan lh dilin altindaki tukurukle yapilr diye okumustum bir atastirsana..en dogru sonuc o sekilde olur diye kalmis aklimda.Kız yanlış yazdım kalite açısından aceba hergun yapmasam miki diom ben
aynen cnm hun asiri yapilmali spermler dinlenmeliKız yanlış yazdım kalite açısından aceba hergun yapmasam miki diom ben
Evet canım dil altındaki tükürükle yapiorum balon oluşturmamakta dikkat ediyorum ve elimle mikroskopa yaymiyorum direk tukrugu parmağının ucuna alıp cama dokunduruyorum ve net cikio eğrelti otu cikio yoğun şuan o gorunum 24 36 saat içinde catliycak anlamına geliomus idrarla yaptım benim hiç doğru düzgün köyü çıkmadı bunu deniyorum bakalım sonuç ne olacak :)Bi gun dolu bi gun bos diyo dr.larda..birde bu tukurukle yapilan lh dilin altindaki tukurukle yapilr diye okumustum bir atastirsana..en dogru sonuc o sekilde olur diye kalmis aklimda.
Ay kız benim hiç köyü çıkmadı ki kriz geçirdim geçen ay ay sonuna kadar yaptım hiç mi köyü çıkmaz en köyü olanı bile silik :))) ama memnun kaldım valla eğrelti otları net gorunuo canım :))aynen cnm hun asiri yapilmali spermler dinlenmeliayrica tukuruk testyle ne isin var gi senin iyice asmissin kendini sidikle yapsana
ben anlamam ot falanAy kız benim hiç köyü çıkmadı ki kriz geçirdim geçen ay ay sonuna kadar yaptım hiç mi köyü çıkmaz en köyü olanı bile silik :))) ama memnun kaldım valla eğrelti otları net gorunuo canım :))
İnşallah guzel sonuclar alirsin canimEvet canım dil altındaki tükürükle yapiorum balon oluşturmamakta dikkat ediyorum ve elimle mikroskopa yaymiyorum direk tukrugu parmağının ucuna alıp cama dokunduruyorum ve net cikio eğrelti otu cikio yoğun şuan o gorunum 24 36 saat içinde catliycak anlamına geliomus idrarla yaptım benim hiç doğru düzgün köyü çıkmadı bunu deniyorum bakalım sonuç ne olacak :)
Kız bende anlamam diodum ama bariz belli oluo anlamaman mümkün değil :))ben anlamam ot falan
Amin canım inşallah isteyen herkesle birlikte :)İnşallah guzel sonuclar alirsin canim
ne bilim gii bennn bokla sidikle ugrasMaktan biktim bide tukurukle ugrasamamKız bende anlamam diodum ama bariz belli oluo anlamaman mümkün değil :))
ne bilim gii bennn bokla sidikle ugrasMaktan biktim bide tukurukle ugrasamam
[/QUOTE]Liste hazırlamaya başladım kızlar geçici değil hep burda olacak arkadaşlar lütfen yukarıda yazan yerleri dolduracak cevaplari yazsın yalnız gecici değil kalıcı olanlar listeye eklenecek
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1.