- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
alisti benimki artik bu hallerime test yaptin mi diyip duruo cunku buzamana kadar beklemezdim ben garibim varda bana mi demion dio :))) he var ben de ucuzVarya yakında kocalarımz kireçlicek bizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alisti benimki artik bu hallerime test yaptin mi diyip duruo cunku buzamana kadar beklemezdim ben garibim varda bana mi demion dio :))) he var ben de ucuzVarya yakında kocalarımz kireçlicek bizi :)
Amin canim amin kafayi yedirdi bu velet banaMinesuu allah iyiliğini versin canim yaa.
inaallah cnm insallahhh Allahim.nasip etsin. dularim hepinizeBen de bu ay yine cift cizgiyi gormezsem ilk kez klımen ve catlatma ignesi deneyecegiz kizlar. Tabii ki tedavisiz olsun isterim bu ay. Dua edin bana nolur. Daha yumurtlama donemindeyim.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşAllah hamilesindir.. Rabbim yüzünü güldürsünkizlar hem erken gebelik hem de normal yapicm yarin eger silik milik cikarsa su cleanblue var haftasinida gosteriyor onu yapcm hemen ama cok tirsiyorum dua edin bana. sabah hemen hbr ederim bugun sabahlar uzar bana hayirlisini diliyorum
İnşaAllah melegine kavusursun en kısa zamandaBen de bu ay yine cift cizgiyi gormezsem ilk kez klımen ve catlatma ignesi deneyecegiz kizlar. Tabii ki tedavisiz olsun isterim bu ay. Dua edin bana nolur. Daha yumurtlama donemindeyim.
ikiz mi kiz yoksaaaSelam kızlar..
26,01,2016 da 217 çıkan hcg değerim an itibariyle 10.000 olmuş..Hemşire haftalığına göre değerin çok güzel dedi. sağlık ocağında yaptırdım testi.yarın kadın doğuma gideceğim nasipse..
Datlım sen de yazdığım her değere ikiz mi yoksa diyon 6 haftalığa göre bir bebek için normal değermiş ikiz demediler şincilikikiz mi kiz yoksaaa
sagol cnm benim. tatlim sen yumurtlamanin kacinci gunu ogrenmistin. bide doktora gittim mi keseyi gordunuzmu
Datlım sen de yazdığım her değere ikiz mi yoksa diyon 6 haftalığa göre bir bebek için normal değermiş ikiz demediler şincilik
hamilelik psikolojisiynen hormonların etkisiyle trip mi atıyon kız bana heee hadİ İnşAllahhh
Canım sen ne dirumdasin şimdi var mi birşeylerMinesuu cum HDİ insllh hamissindir güzel haberlerle gel aminnnnnnn :)))
ahh nerde o gunlerr keskeee :))))hamilelik psikolojisiynen hormonların etkisiyle trip mi atıyon kız bana heee hadİ İnşAllahhh
insallah cnm ama sanmiorm hakkimizda hayirlisi. sen ne yaptin geldimi regl cnmMinesuu cum HDİ insllh hamissindir güzel haberlerle gel aminnnnnnn :)))
Yok canım sabah test yaptım negatif akşam napim biticek sonra adet olurum ne zaman olursa hormonlara bakitcam 2. Gunu gidipCanım sen ne dirumdasin şimdi var mi birşeyler
Yok canım gelmedi hap son bugün gelsin artık adet olmayı ozledinmminsallah cnm ama sanmiorm hakkimizda hayirlisi. sen ne yaptin geldimi regl cnm