Amin canım amin inşallah ben daha hasta bilm olmadım hapin bitmesini bekliom biran önce olsa barı rahatlssam da başlasam çalışmalara bu ay yumurta takibi yapmiycam Allah ne verdiyse artık yapcem birakcem :)
Sanmiom canım ya ilkimde 0.66 ciktiydi sonrakinde 0.26 çıktı yoktur herhalde ilaç bitince başlar herhalde adetim kız tam 40 gün oldu bugünCnm inş olursun en yakn zamanda varm bebiş acaba bidah baktrsaydn tahlillere kuzum ya
Demir hapi falan mi Alsan acaba.çok geldiği zaman zor oluyor yaaa.Selam kızzlar ben bi hasta okuyom baraj kapakları kalkmış gibi resmen başım donuyo valla artk guldur guldur inşallah bu ay guler yuzum bebeğim duşnce arkdşm hamile kalmşt dun godum beşik kıyafet atıyo içim gitti bana soruyo nerden alıyım diye hiç bişy diyemedm tez zamanda bizede yaştsın Allahım
Akliniza kotu düşünceler getirmeyin,uzmeyin kendinizi.idrara gecmediyse hormon bulamamistir belki.en net sonuç kan testiyle cikar.bence hemen kan verin.bizi habersiz birakmayin.Kafam çok karıştı adetime 2gün kala certain test yaptım negatif çıktı erken gebelik testleri her zaman güvenilir olmuyormuş (en azından kendimi böyle avutuyorum ) adetim 2 gün gecikti bugün 3. günümdeym bu ay yumurta takibide yaptırmıştım sadece kasığımda batmalar oluyo kısa süreli ama o da abartılcak kadar değğil arada göğsüme ağrı vuruyo ama o da çok anlık kan testi yaptırsam çıkarmı ? çok korkuyorum olgun 4 yumurtam vardı bunlarn kiste dönüşmesinden korkuyorm:'(
Gunaydiiiin,amin inşaallah.neden umut yokmuş yasa.öyle demeSelam kızlarGünaydın güzel haberler alacağımız bu hafta olsun İnşaAllah ben beklemedeyim bata 5 var ama umut yok gibi
İnşallah yaa bu sıralar hiç bir işim rastgitmiyor bir umut mutlu olmak istiyorum :'( Rabbim hepimizin gönlüne göre versin akşam iş çıkışı kan vericem sonuç için haber veririm sizleredeAkliniza kotu düşünceler getirmeyin,uzmeyin kendinizi.idrara gecmediyse hormon bulamamistir belki.en net sonuç kan testiyle cikar.bence hemen kan verin.bizi habersiz birakmayin.
Amin canım.Gunaydiiiin,amin inşaallah.neden umut yokmuş yasa.öyle deme
Arkandan da benim bat zamani geliyor.hayirlisini versin rabbim
gunaydin cnm benimde bata 5 gun var cnmSelam kızlarGünaydın güzel haberler alacağımız bu hafta olsun İnşaAllah ben beklemedeyim bata 5 var ama umut yok gibi
Ah kuzum ben belirti yasamayanlardanim sanırım bide bu ay yumurtlamadim diye dusunuyorumgunaydin cnm benimde bata 5 gun var cnmbelirtin varrmi :)
hic bellii olmaz cnm benimm Allah hayiri vakitt versin benimde hic belirtm yok bel ve gogus agrisi disindaAh kuzum ben belirti yasamayanlardanim sanırım bide bu ay yumurtlamadim diye dusunuyorumanlicam kirmizilari bekliyom
gunaydin cnm benimde bata 5 gun var cnmbelirtin varrmi :)
Amin canım İnşaAllah senin belirtilerin gebelik belirtisi olsunhic bellii olmaz cnm benimm Allah hayiri vakitt versin benimde hic belirtm yok bel ve gogus agrisi disindahayirlara vesile olaun insallah
Canım sen adet donemindesin galiba çörek otu kuru uyguluyor musunkuzum belirti varmı :)
yok cnm 2 ay kullandm düzenm bozld daha aslaCanım sen adet donemindesin galiba çörek otu kuru uyguluyor musun
Canım ben bu ay kullandım yumurtlamayi yakalayamadim hakkımızda hayırlısı olsun kuzumyok cnm 2 ay kullandm düzenm bozld daha asla
Canım ben bu ay kullandım yumurtlamayi yakalayamadim hakkımızda hayırlısı olsun kuzum