- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
yok kuzu sadece gogus agrisi ve bel agrisi var.. bell agrim hic olmazdi beni oturamiorm.kalkamiorm nasil agrio onun disinda hic bisiy yok ama umduumda yok ben martta gozumu diktim simdidenkuzum belirti varmı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kuzu sadece gogus agrisi ve bel agrisi var.. bell agrim hic olmazdi beni oturamiorm.kalkamiorm nasil agrio onun disinda hic bisiy yok ama umduumda yok ben martta gozumu diktim simdidenkuzum belirti varmı :)
gunaydin cnm benimde bata 5 gun var cnm belirtin varrmi :)
yasagi deldim ben kuzu yumurtam catladigi an iliski oldu bananeKız sen bu ay calismaya devam ettin mi yasak degilmiydi
cnm yumurtlama testinkullan istersen o akinti yumurtlamadan 2 gun once oluyor cunkuYaw benimde enteresan bi şekilde şeffaf yapiskanimsi akintim var bi kaç gündür.boyle silikon yapistiricilar gibi
Daha önce olmadi hic boyle.acaba usuttum ondan mi.yumurtlamayla alakali olduğunu sanmiyorum bugün 20. gün.
yok kuzu sadece gogus agrisi ve bel agrisi var.. bell agrim hic olmazdi beni oturamiorm.kalkamiorm nasil agrio onun disinda hic bisiy yok ama umduumda yok ben martta gozumu diktim simdiden
kuzu yarin sabah yapcm test ama korkuyormmm ben bu ay elim gitmio bar 13 yada 14 subatkız bu güzel belirti kaç gün kaşdı şimdi :) yapsna bi test :)
kuzu yarin sabah yapcm test ama korkuyormmm ben bu ay elim gitmio bar 13 yada 14 subat
ERKEN TESTLERDE ÇIKAR CANIM, HAYDİ BAKALIM BU AY SEN PATLAR BOMBAYIkuzu yarin sabah yapcm test ama korkuyormmm ben bu ay elim gitmio bar 13 yada 14 subat
ERKEN TESTLERDE ÇIKAR CANIM, HAYDİ BAKALIM BU AY SEN PATLAR BOMBAYI
Evet kuzum, inşallah herkes bu ay hamıle kalır . bence tek sırrı cidden boş geçmemek ayı . en garantisi o kızlar yaaainş olur ya kıyamam ben ona hepimiz bu ay olsn artk inş
Olabilir değerlendirmeye devamcnm yumurtlama testinkullan istersen o akinti yumurtlamadan 2 gun once oluyor cunku
hayırlısı kuzum, yarın inşallah çok güzel haberler verirsin bizekizlar hem erken gebelik hem de normal yapicm yarin eger silik milik cikarsa su cleanblue var haftasinida gosteriyor onu yapcm hemen ama cok tirsiyorum dua edin bana. sabah hemen hbr ederim bugun sabahlar uzar bana hayirlisini diliyorum
korkuyorummmm insallah canlarm duanizi eksik eymeyn
cop karistirma zamanim geldik benim zaten yarindan itibaren karistirirm artik copu. bi keresinde cok komik ama esim copu almis gitmis disari cope atmis Allahtan copcu goturmemis copu geceydi copu gittim aldim eve getirdim geri hahaha ne manyagim ben yaaaakız ne korkuyon ya biz ne çöpler eşeledik ne testler denedik :)
korkuyorummmm insallah canlarm duanizi eksik eymeyn
sagol cnm benim. tatlim sen yumurtlamanin kacinci gunu ogrenmistin. bide doktora gittim mi keseyi gordunuzmuHadı bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah kuzum
cop karistirma zamanim geldik benim zaten yarindan itibaren karistirirm artik copu. bi keresinde cok komik ama esim copu almis gitmis disari cope atmis Allahtan copcu goturmemis copu geceydi copu gittim aldim eve getirdim geri hahaha ne manyagim ben yaaaa