• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

valla kızlar benimli tahminen 4-5 haftalık,ben bir ay önce (yani aynı anda) voleybola başlamıştım,kılarla atlaya zıplaya voleybol oynadık,5 gün önce düğün vardı bütün gece kurtlarımı döktüm,çok şükür hala benimle,ama çok dikkat etmeye çalışıyorum artık bazen unutsamda :) :21:

ben bazen unutuyorum açıkçası canım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum
çokta evhamlı olmadan kendimize dikkat etmek gerek sanırım çokta takılma yüzüstü ilk zamanlar sorun olcagını sanmıyorum
Allah im korusun ya yardim etsin insallah bu arada benim ilk bebegim 25 yasindayim sizin? Uzra konuyu sen actin ama en cok ben konustum galuba

ya evet çok şükür hala yaptığına güvendiğim yerler var,teyzeler var köyde onlardan günlük taze süt yumurta geliyo,onun dışında balık taze sebzeler yeşillikler taze şanslıyım bukonuda,ama tabi marketten alışveriş yapıyoruz çoğumuz herşeye dikkat edicez artık bundan sonra.
keşke bizimde buralarda öyle bir şansımız olsaydı :KK43: ,, tabi yinede bundan sonra ekstra özen göstereceğiz artık:anneadayı::KK46:

valla kızlar benimli tahminen 4-5 haftalık,ben bir ay önce (yani aynı anda) voleybola başlamıştım,kılarla atlaya zıplaya voleybol oynadık,5 gün önce düğün vardı bütün gece kurtlarımı döktüm,çok şükür hala benimle,ama çok dikkat etmeye çalışıyorum artık bazen unutsamda :) :21:
o bazen unutma olayı banada oluyor. sonra hatırlayınca yeniden duymuş gibi heyecan yapıyorum hala seviniyorum :)))

keşkee isterdim valla orda yaşamak cocugumu büyütmek İstanbul cok daraltmaya başladı beni:)
ben büyük konuşmayayım ama büyük şehirde yaşayamam,yazın burası istanbul gibi oluyo malesef.çok kalabalık ve trafik oluyo daralıyorum ona bile,allah sabır versin size,

Allah im korusun ya yardim etsin insallah bu arada benim ilk bebegim 25 yasindayim sizin? Uzra konuyu sen actin ama en cok ben konustum galuba
ben 30 yasındayım ilk benimde bol bol dua ediyorum canım sende oyle yap içini ferah tut
ya bende elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum zamanlarımız aynı olduğu için konuştukça rahatlıyor insan

ben büyük konuşmayayım ama büyük şehirde yaşayamam,yazın burası istanbul gibi oluyo malesef.çok kalabalık ve trafik oluyo daralıyorum ona bile,allah sabır versin size,
gerçekten sakın yasama zaten canım türkiyenin en güzel yerlerinden birinde yaşıyosun herkesin özendiği bi yerde maşallah diyimde ;)

ben 30 yasındayım ilk benimde bol bol dua ediyorum canım sende oyle yap içini ferah tut
ya bende elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum zamanlarımız aynı olduğu için konuştukça rahatlıyor insan
Sen doktora nereye gitcen frozen sende anadolu yakasindaydin dimi

3 HAFTALIK OLDUĞUNU DOKTOR MU SÖYLEDİ CANIM
HAYIRLI OLSUN BU ARADA
allah razı olsun canım senınde gözün aydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin evet hem doktor hem hemşire 3 haftalık dedi ama ben dogum takvimine yazınca 5 haftalık ckyooo demekki doktorlar 2 hafta döllenme dye 2 haftayı saymıyorlar:anneadayı:

allah razı olsun canım senınde gözün aydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin evet hem doktor hem hemşire 3 haftalık dedi ama ben dogum takvimine yazınca 5 haftalık ckyooo demekki doktorlar 2 hafta döllenme dye 2 haftayı saymıyorlar:anneadayı:
canım doktorlar son adet tarihinin ilk gününden itibaren sayıyorlar

Canım ben fırsat buldukca yazıyorum çalıştığım için,,benimde ilk bebeğim 25 yaşındayım canım, :KK28:

Back
X