• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

Ayyy ben 15 hazirana aldim saglik ocaginda yaptirmistim testi aile hekimi o tarihlerde gitmemi soyledi kalp atisi felan duydunmu senin beta hcg kacti
sen benden birgün önce gidiyorsun banada yazarsın buradan inşAllah duyarsın kalp atışınıda :D
benim beta 79 küsürlü bi rakam çıkmıştı
senin kaç çıkmıştı

sen benden birgün önce gidiyorsun banada yazarsın buradan inşAllah duyarsın kalp atışınıda :KK70:
benim beta 79 küsürlü bi rakam çıkmıştı
senin kaç çıkmıştı
Ben 2 gun once yaptim 3536 cikti sen erken yapsin galiba

hayırlıı olsunn
kese gorunur artık
normal ultrasan veya vajınal ultrasan tamamen doktorun kendı tercıhınden yapılıyor
ben vajınısmus hastalıgını cok yenı yendıgım ıcın keseye altdan bakmadı karnımdan baktı cok ta net gordu
ozellıklede belırttı sadece vajınısmus oldugun ıcın degıl genel olarak yıpratmak ıstemem cogu doktor altdan bakar dedı
kı herkes bana kesın altdan bakar dıyodu ama sanslıymısım doktorum halden anlayan cıktı
2 hafta sonra kalp atısını duyarsın :D
ayyy cok seker hayırlı olsun

Hayirlisi olsun bu arada neredensiniz doktor secimi felan nasil yapicaksiniz
amin hepimiz için
ben istanbul anadolu yakasındayım central hospital hastanesinde fatmanur hoca var herkes çok tavsiye ediyor onu akdın çok güzel yönlendiriyormuş ve çok iyimiş ben randevuyu ondan yaptım bbu ilk gidişim olacak bundan sonrada yoluma onunla devam etmek istiyorum inşAllah
sen neredesin hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun

amin hepimiz için
ben istanbul anadolu yakasındayım central hospital hastanesinde fatmanur hoca var herkes çok tavsiye ediyor onu akdın çok güzel yönlendiriyormuş ve çok iyimiş ben randevuyu ondan yaptım bbu ilk gidişim olacak bundan sonrada yoluma onunla devam etmek istiyorum inşAllah
sen neredesin hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun
Bende umraniyede oturuyorum afiyet hastanesini dusunuyorum ama ilk olarak devlete gidecegim en basta arastirma hastanesi olsun diye dusundum

hayırlıı olsunn
kese gorunur artık
normal ultrasan veya vajınal ultrasan tamamen doktorun kendı tercıhınden yapılıyor
ben vajınısmus hastalıgını cok yenı yendıgım ıcın keseye altdan bakmadı karnımdan baktı cok ta net gordu
ozellıklede belırttı sadece vajınısmus oldugun ıcın degıl genel olarak yıpratmak ıstemem cogu doktor altdan bakar dedı
kı herkes bana kesın altdan bakar dıyodu ama sanslıymısım doktorum halden anlayan cıktı
2 hafta sonra kalp atısını duyarsın :KK70:
ayyy cok seker hayırlı olsun

kendi adıma çok teşekkür ederim,salı günü gideceğim,umarım görünür,çok heyecanlıyım ve meraklıyım :110:

ben muğla bodrum dayım,ilk kaydın oluşsun devlete git dediler öyle yapıcam sonrası allah kerim,burada sizler kadar çeşitli hastane ve doktor yok malesef,yinede en çok güvenilir olana gitmeyi düşünüyorum bakalım,

Bende umraniyede oturuyorum afiyet hastanesini dusunuyorum ama ilk olarak devlete gidecegim en basta arastirma hastanesi olsun diye dusundum
hm ben ataşehirdeyim şimdi bul ilk randevun devlet hastanesinden mi ? ümraniye çokta uzak değil buraya ama inşAllah içinin rahat olacağı çok güveneceğin bir doktor bulursun. doğumu da afiyette mi yapmak istiyorsun

ben Anadolu
ben muğla bodrum dayım,ilk kaydın oluşsun devlete git dediler öyle yapıcam sonrası allah kerim,burada sizler kadar çeşitli hastane ve doktor yok malesef,yinede en çok güvenilir olana gitmeyi düşünüyorum bakalım,
sen ne zaman gidiceksin peki doktora?
bu arada yaşadığın yerden dolayı sana çok özendim ;)

ne güzel bir yerde oturuyorsun. orada mis gibi sağlıklı beslenirsin bebekte sağlıklı doğar zaten :) ben burada yediğim içtiğim hiçbirşeye tam güvenemiyorum :/

hm ben ataşehirdeyim şimdi bul ilk randevun devlet hastanesinden mi ? ümraniye çokta uzak değil buraya ama inşAllah içinin rahat olacağı çok güveneceğin bir doktor bulursun. doğumu da afiyette mi yapmak istiyorsun
Ya ben yakin hastane olsun istiyorum afiyet onceden beri duyuyorum nettede iyi yorumda var kotu yorumda suanlik oraya gidecegim bi sorunla karsilasmassamda devam ederim

Arkadaslar sizdede oluyomu adimimi atarken bile dusunuyorum dogru hareket ediyomuyum diye mesela yuzustu yatarim ben genelde simdide oyle yattim yanlis mi oldu sizce

Ya ben yakin hastane olsun istiyorum afiyet onceden beri duyuyorum nettede iyi yorumda var kotu yorumda suanlik oraya gidecegim bi sorunla karsilasmassamda devam ederim
yakın olması avantaj tabi. hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Arkadaslar sizdede oluyomu adimimi atarken bile dusunuyorum dogru hareket ediyomuyum diye mesela yuzustu yatarim ben genelde simdide oyle yattim yanlis mi oldu sizce
aynen bende adım atarken bile düşünüyorum yumuşak adım atmaya çalışıyorum .=) Allah'a emanet yavrularımız. insan aşırı duyarlılaşıyor,
yatarken ilk üç ay çok etkilemiyormuş diye duydum ama ona rağmen yüzüstü yatınca ya birşey olursa deyip hoop dönüyorum yana :=))

ben bazen unutuyorum açıkçası canım ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum
çokta evhamlı olmadan kendimize dikkat etmek gerek sanırım çokta takılma yüzüstü ilk zamanlar sorun olcagını sanmıyorum

ne güzel bir yerde oturuyorsun. orada mis gibi sağlıklı beslenirsin bebekte sağlıklı doğar zaten :) ben burada yediğim içtiğim hiçbirşeye tam güvenemiyorum :/

ya evet çok şükür hala yaptığına güvendiğim yerler var,teyzeler var köyde onlardan günlük taze süt yumurta geliyo,onun dışında balık taze sebzeler yeşillikler taze şanslıyım bukonuda,ama tabi marketten alışveriş yapıyoruz çoğumuz herşeye dikkat edicez artık bundan sonra.

Back
X