merhaba kızlar sat larınız ne acaba merak ettim
BENİM 25 NİSAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar sat larınız ne acaba merak ettim
Merhaba arkadaslar benimde 31.gun dun ogrendim galiba ayniyiz beta hcg kac cikti sizin
Hayırlı olsun tatlım
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmm son adet tarihin ne? biraz daha sabret istersen direk gör ultrason ile. hoş bende daha tecrübesizim ama sürekli bu konu hakkında birşeyler okuyorum bu aralar bende yeni öğrendim zatenönümüzdeki hafta başı gideceğim,biraz daha bekleyeyim diyorum,sen ne zaman öğrendin,ne kadarlık senin,hayırlı olsun senide tebrik ederim :)
Saol canım hayırlısı olsun hepimiz için ne zaman doktora gitmeyi dusunuyosun
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmm son adet tarihin ne? biraz daha sabret istersen direk gör ultrason ile. hoş bende daha tecrübesizim ama sürekli bu konu hakkında birşeyler okuyorum bu aralar bende yeni öğrendim zaten
Benimde 2 gun once 3536 cikti 15haziranda randevualdim ama dayanamazsam daha erkende gidebilirimYa tahminen 5.haftasonda olduğumu düşünüyorum,o yüzden biraz daha bekleyeyim dedim,salı günü gideceğim,senin kaç çıktı değerlerin _?
Morincim ayniyiz s3n doktora gittin mi ve degerlerin ne cikti acabahayırlı olsun canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmm son adet tarihin ne? biraz daha sabret istersen direk gör ultrason ile. hoş bende daha tecrübesizim ama sürekli bu konu hakkında birşeyler okuyorum bu aralar bende yeni öğrendim zaten
Benimde 2 gun once 3536 cikti 15haziranda randevualdim ama dayanamazsam daha erkende gidebilirim
sağol canımm aynen aynı zamanda olan bayağı hamiş varmış bende bugün farkettim :):):)yaaaaaa bende seni tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindim,benimle aynı zamanda ne kadar çok kişi varmış meğer :)
benim Sat 25 nisan,iki gün önce kan tahlili verdim değer 2713 çıktı,salı günü ilk ultrtasona gidicem,Sen ne zaman gittim ultrasona ? senin nasıl çıktı değerlerin senin ne zaman Sat ?
evet ben kan tahlili için gitmiştim hastaneye hem tahlil yaptırdım hem ultrasonda baktırdım az önce yazdım zaten. seninde sat 4 mayıs herhaldeMorincim ayniyiz s3n doktora gittin mi ve degerlerin ne cikti acaba
en son pazartesi415 çıktı beta değerim acaba şuan kaç meraktan çatlıcam :)))
4 hafta dediler ama bence bu degere gore 5 . 6 haftalik ama sat a gorede 31.gun senin gunun galiba bende fazla ama degerin az dimiPeki sana kaç hafftalık olduğunu kandan mı söylediler ? ben salıyı bile bekleyemiyorum
Ayyy ben 15 hazirana aldim saglik ocaginda yaptirmistim testi aile hekimi o tarihlerde gitmemi soyledi kalp atisi felan duydunmu senin beta hcg kactievet ben kan tahlili için gitmiştim hastaneye hem tahlil yaptırdım hem ultrasonda baktırdım az önce yazdım zaten. seninde sat 4 mayıs herhalde
seninde hayırlı olsun inşAllah bu arada canımmm ne zaman gideceksin doktora randevu aldın mı
Tatlim heyecandan yazamamisim saolsasin seninde hayirli olsun Allah im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahAyyy ben 15 hazirana aldim saglik ocaginda yaptirmistim testi aile hekimi o tarihlerde gitmemi soyledi kalp atisi felan duydunmu senin beta hcg kacti