• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

bende merak ediyorum bu ay sat 8 mayıs ama26 - 28 günde bir olurum ben ve bugun 28. gün ne gelen ne giden var

önümüzdeki hafta başı gideceğim,biraz daha bekleyeyim diyorum,sen ne zaman öğrendin,ne kadarlık senin,hayırlı olsun senide tebrik ederim :)
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmm son adet tarihin ne? biraz daha sabret istersen direk gör ultrason ile. hoş bende daha tecrübesizim ama sürekli bu konu hakkında birşeyler okuyorum bu aralar bende yeni öğrendim zaten :KK28:

hayırlı olsun canımmmmmmmmmmm tebrik ederimmmm son adet tarihin ne? biraz daha sabret istersen direk gör ultrason ile. hoş bende daha tecrübesizim ama sürekli bu konu hakkında birşeyler okuyorum bu aralar bende yeni öğrendim zaten :KK28:

yaaaaaa bende seni tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindim,benimle aynı zamanda ne kadar çok kişi varmış meğer :)
benim Sat 25 nisan,iki gün önce kan tahlili verdim değer 2713 çıktı,salı günü ilk ultrtasona gidicem,Sen ne zaman gittim ultrasona ? senin nasıl çıktı değerlerin senin ne zaman Sat ?

Ya tahminen 5.haftasonda olduğumu düşünüyorum,o yüzden biraz daha bekleyeyim dedim,salı günü gideceğim,senin kaç çıktı değerlerin _?
Benimde 2 gun once 3536 cikti 15haziranda randevualdim ama dayanamazsam daha erkende gidebilirim

Morincim ayniyiz s3n doktora gittin mi ve degerlerin ne cikti acaba

yaaaaaa bende seni tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindim,benimle aynı zamanda ne kadar çok kişi varmış meğer :)
benim Sat 25 nisan,iki gün önce kan tahlili verdim değer 2713 çıktı,salı günü ilk ultrtasona gidicem,Sen ne zaman gittim ultrasona ? senin nasıl çıktı değerlerin senin ne zaman Sat ?
sağol canımm aynen aynı zamanda olan bayağı hamiş varmış bende bugün farkettim :):):)
benim 4 mayıs adet tarihim kan tahlilini battan 2-3 gün falan önce verdim 79 çıktı şuan itibari ilede adetimi 4-5 gün kadar geçtim o zaman doktor ultrason ile baktı minnacık nokta kadar kese oluşumunu gördü ki daha adet tarihim bile gelmemişti bende şaşırdım .:)
şuan 16 haziranı bekliyorum o tarih için randevu aldım

Morincim ayniyiz s3n doktora gittin mi ve degerlerin ne cikti acaba
evet ben kan tahlili için gitmiştim hastaneye hem tahlil yaptırdım hem ultrasonda baktırdım az önce yazdım zaten. seninde sat 4 mayıs herhalde
seninde hayırlı olsun inşAllah bu arada canımmm ne zaman gideceksin doktora randevu aldın mı

evet ben kan tahlili için gitmiştim hastaneye hem tahlil yaptırdım hem ultrasonda baktırdım az önce yazdım zaten. seninde sat 4 mayıs herhalde
seninde hayırlı olsun inşAllah bu arada canımmm ne zaman gideceksin doktora randevu aldın mı
Ayyy ben 15 hazirana aldim saglik ocaginda yaptirmistim testi aile hekimi o tarihlerde gitmemi soyledi kalp atisi felan duydunmu senin beta hcg kacti

Ayyy ben 15 hazirana aldim saglik ocaginda yaptirmistim testi aile hekimi o tarihlerde gitmemi soyledi kalp atisi felan duydunmu senin beta hcg kacti
Tatlim heyecandan yazamamisim saolsasin seninde hayirli olsun Allah im saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

bugun bakamadım baya yazışmalar olmuşş bende bu cumartesi gidicem kızlar sanırım 5 haftalık benim:)
bulantılar ne zaman başlıyor kızlar acaba inş olmaz tabikide herkeste farklıymış sonucta

Back
X