• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

kızlar günaydın,nasıl gidiyor hamilelik ? :anneadayı::KK200::nazar::KK46:

canım merhaba nasılsın ıyımımsın hamışlik nasıl gdyorrr:KK46::KK46::KK46:

Canım iyiyim çok şükür,ne zamandır göremiyorum seni de,iyi oldu yazdığın :)

16.haftadayım,herşey yolunda çok şükür,benimki kendini hep zor gösteriyo,hep köşelere saklanıyo :) en son geçen hafta sonunda biraz da olsa bacaklarını açtı,doktorun dediğine göre %60-70 kız,bakalım değişmezse inşallah kızım olacak :)

senin nasıl gidiyor,cinsiyeti belli oldumu seninkinin ?

Canım iyiyim çok şükür,ne zamandır göremiyorum seni de,iyi oldu yazdığın :)

16.haftadayım,herşey yolunda çok şükür,benimki kendini hep zor gösteriyo,hep köşelere saklanıyo :) en son geçen hafta sonunda biraz da olsa bacaklarını açtı,doktorun dediğine göre %60-70 kız,bakalım değişmezse inşallah kızım olacak :)

senin nasıl gidiyor,cinsiyeti belli oldumu seninkinin ?
cok sevındım canım senın adına allah gonlune gore versın ınsallah benım daha bellı dgl cınsıyet doktorum 1 hafta once suan tahmınım var ama yanıltabılırım dedi:)o yuzden beklemedeyım hayırlısı olsunn meraktayım ama mevlam ne eylerse guzel eyler dıyorummm:KK200::KK200::KK200:

cok sevındım canım senın adına allah gonlune gore versın ınsallah benım daha bellı dgl cınsıyet doktorum 1 hafta once suan tahmınım var ama yanıltabılırım dedi:)o yuzden beklemedeyım hayırlısı olsunn meraktayım ama mevlam ne eylerse guzel eyler dıyorummm:KK200::KK200::KK200:

aynen öyle insan sadece sağlıklı olsun istiyor,cinsiyet gerçekten önemli değilmiş,anladım,allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin,

sen ne alemdesin peki,göbüş belli oluyo mu ?benim hala kendi göbeğim var,hamile göbeği gibi değil,kimse inanmıyor hamile olduğuma,2 kilo almışım,bulantılar yok,herşey güzel gidiyor şükür :)

Back
X