- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
ben duyduğum andan beri içmiyorum öncesinde günde 1-2 tane içiyodum malesefKızlar bu arada sigara kullanan varmıydı aranız da ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben duyduğum andan beri içmiyorum öncesinde günde 1-2 tane içiyodum malesefKızlar bu arada sigara kullanan varmıydı aranız da ?
ben duyduğum andan beri içmiyorum öncesinde günde 1-2 tane içiyodum malesef
bende lisede başlamıştım son zamanlarda bebek düşündüğüm için 1-2 ye indirmiştimben yarım pakete kadar içiyodum günde,7-8 yıldırda içiyorum lisede başladım malesef şimdi üç gündür buhaberi öğrendiğimden beri günde 2 taneye düşürdüm,bugün şu saat oldu hiç içmedim,bazen aklıma geliyo kötü oluyorum,ama bırakıcam inşallah.
bende lisede başlamıştım son zamanlarda bebek düşündüğüm için 1-2 ye indirmiştim
şimdi arada canım cekiyo ama bir yerde okumuştum sigara içildiğinde her çektiğinde bebek nefes alamıyormuş ne derece dogru bilemiyorum daha kese oluşma sürecindeyiz ama yinede canım çektikçe onu düşünüyorum içmiyorum
eşimin içmiyor olmasıda avantaj tabiki
dogrudur canım dyorum ya dogum takvimi 5 dyo doktor 3 dyoooilginç olmuş o zaman yumurtlamadan itibaren alıyolar demekki benimde 29 nisandı aynıyız seninle:)
canım senin beta hcg n kactııııilginç olmuş o zaman yumurtlamadan itibaren alıyolar demekki benimde 29 nisandı aynıyız seninle:)
valla csnım ben kullanmıyorum kullanan varsa bence bıraksın bebişler daha önemli dye düşünüyorumKızlar bu arada sigara kullanan varmıydı aranız da ?
valla csnım ben kullanmıyorum kullanan varsa bence bıraksın bebişler daha önemli dye düşünüyorum
canım hiç kendini üzme ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmadı korunmadıgımız halde bundan 6 ay önce kimyasal gebelik gecirdimm rabbim herseyin hayırlısını versin acele etme allah büyükkk
günaydın canım benim pzt günü 620 lerdeydicanım senin beta hcg n kactıııı
aynen biraz sabretsen bikaç gün sonra canın istemez zatenşuan daha kese bile olsa yinede insan onu düşünüyor,benim eşim içiyo malesef ama oda benim gibi tek tüke indirdi,oda bırakmaya çalışıyo.benim nasıl canım çekiyo bi bilsen ama içmiycemmmmm
ya virgul yok mu sende brenımkı 11.75 senınkı nasıl okunuyor 62.0 mı yanıgünaydın canım benim pzt günü 620 lerdeydi
ilk öğrendiğimde regli günümde 62,2 gibi bişeydi pzt günü 622,00 gibi bişeydi sanırım canımya virgul yok mu sende brenımkı 11.75 senınkı nasıl okunuyor 62.0 mı yanı
kızlar bende şimdi ikinci kanı verdim inşallah normal olur herseyyy
canuım cok üzgünüm ama 44.25 olmuşş doktor kimyasal olabilir dedi takip edeceklermişşbelli oldumu test sonucu?
gec döllenmıstırcanım
canım sat yanliş yazmısım satım 28 nisan onlar 3 hafta dedi anlamadım valla