• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

ben duyduğum andan beri içmiyorum öncesinde günde 1-2 tane içiyodum malesef

ben yarım pakete kadar içiyodum günde,7-8 yıldırda içiyorum lisede başladım malesef :( şimdi üç gündür buhaberi öğrendiğimden beri günde 2 taneye düşürdüm,bugün şu saat oldu hiç içmedim,bazen aklıma geliyo kötü oluyorum,ama bırakıcam inşallah.

ben yarım pakete kadar içiyodum günde,7-8 yıldırda içiyorum lisede başladım malesef :KK43: şimdi üç gündür buhaberi öğrendiğimden beri günde 2 taneye düşürdüm,bugün şu saat oldu hiç içmedim,bazen aklıma geliyo kötü oluyorum,ama bırakıcam inşallah.
bende lisede başlamıştım son zamanlarda bebek düşündüğüm için 1-2 ye indirmiştim
şimdi arada canım cekiyo ama bir yerde okumuştum sigara içildiğinde her çektiğinde bebek nefes alamıyormuş ne derece dogru bilemiyorum daha kese oluşma sürecindeyiz ama yinede canım çektikçe onu düşünüyorum içmiyorum
eşimin içmiyor olmasıda avantaj tabiki;)

bende lisede başlamıştım son zamanlarda bebek düşündüğüm için 1-2 ye indirmiştim
şimdi arada canım cekiyo ama bir yerde okumuştum sigara içildiğinde her çektiğinde bebek nefes alamıyormuş ne derece dogru bilemiyorum daha kese oluşma sürecindeyiz ama yinede canım çektikçe onu düşünüyorum içmiyorum
eşimin içmiyor olmasıda avantaj tabiki:KK66:

şuan daha kese bile olsa yinede insan onu düşünüyor,benim eşim içiyo malesef ama oda benim gibi tek tüke indirdi,oda bırakmaya çalışıyo.benim nasıl canım çekiyo bi bilsen :oops: ama içmiycemmmmm :KK34:

canım hiç kendini üzme ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmadı korunmadıgımız halde bundan 6 ay önce kimyasal gebelik gecirdimm rabbim herseyin hayırlısını versin acele etme allah büyükkk:KK36:

yoook canım hiç acele etmıyorum öncelikle Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin başka bişey istemiyorum

şuan daha kese bile olsa yinede insan onu düşünüyor,benim eşim içiyo malesef ama oda benim gibi tek tüke indirdi,oda bırakmaya çalışıyo.benim nasıl canım çekiyo bi bilsen :oops: ama içmiycemmmmm :KK34:
aynen biraz sabretsen bikaç gün sonra canın istemez zaten

kızlar bende şimdi ikinci kanı verdim inşallah normal olur herseyyy:KK46::KK46::KK46:

Bende dün öğrendim çift çizgi pts günü kontrole gidicem ins hersey yolundadir:anneadayı:

Ya kızlar hepiniz yeni hamilesiniz benimde adetin gecikti belirtilerini yazsam sizede aynıları oldu mi sürekli adet olcakmisim gibi ağrılarım var oldm diyorm bakıyorum yok goguslerim çok acıyo ve büyüdüler bacaklarım agryo bide siskinlik

canım

canım sat yanliş yazmısım satım 28 nisan onlar 3 hafta dedi anlamadım valla
gec döllenmıstır

benımde sat 29 nısan bugunun tarıhıyle 6 haftanın ıcındesın dedı doktor
keseyıde gorduk 2 hafta sonra kalp atısını dınlıcez allahın ıznıyle
30 nısanda kan testı verdım betam 1360 cıktı

Back
X