- 12 Mayıs 2014
- 356
- 93
- 73
yaaa canım cok geçmiş olsun hakkında hayırlısı ümidini kaybetme olurmucanuım cok üzgünüm ama 44.25 olmuşş doktor kimyasal olabilir dedi takip edeceklermişş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa canım cok geçmiş olsun hakkında hayırlısı ümidini kaybetme olurmucanuım cok üzgünüm ama 44.25 olmuşş doktor kimyasal olabilir dedi takip edeceklermişş
kızlarr cok mutluyum betamm 386.71 yani hamişim allahım cok şükür sana
haklısın canım artık emınım gec doollenmeden cokı mutluyum yarabbım ya bebişimmm benim insallah hayırlısıyla kucagıma alacagım onuugec döllenmıstır
benımde sat 29 nısan bugunun tarıhıyle 6 haftanın ıcındesın dedı doktor
keseyıde gorduk 2 hafta sonra kalp atısını dınlıcez allahın ıznıyle
30 nısanda kan testı verdım betam 1360 cıktı
allah razı olsun canım çok şükür iyiyimm zor dönemi atlattımmmyaaa canım cok geçmiş olsun hakkında hayırlısı ümidini kaybetme olurmu
kızlarr cok mutluyum betamm 386.71 yani hamişim allahım cok şükür sana
cok tesekkur ederim canım allah razı olsun senin nasıl gdıyor hamilelikkcanımmmm çok mutlu oldum,sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini,
cok tesekkur ederim canım allah razı olsun senin nasıl gdıyor hamilelikk
Canım iyi çok şükür,sadece bulantılar çok fazla özellikle sabahları,bazen sadece bulantı oluyo bazende kendimi tuvalete zor atıyorum.onun dışında güzel,yemek yiyip uyuyorum başka bişey yapmak istemiyorum dün gittim ultrasona kalp atışını dinledim,gördüm onu kocaman bir kalp ekranda tıp tıp oynuyodu çok şükür,haftaya tekrar gidicem testler yapılacakmış,başlıyoruz bakalım maratona [/QU aynen canım bende haftaya salı kalbini duycam inşallah bu hafta bırkac test verdı doktor onları yaptırcam onun dışındA COK ŞÜKÜR RAHATIMMM MAŞALLAH BİZE DİYELİMMM
AYNEN CANIM BENDE HAFTAYA SALI KALBİNİ DUYCAM İNŞALLAH BU HAFTA BİRKAC TEST VERDİ DOKTOR ONLARI YAPTIRCAM ONUN DIŞINDA ÇOK ŞÜKÜR RAHATIMM MAŞALLAH BİZE DİYELİMCanım iyi çok şükür,sadece bulantılar çok fazla özellikle sabahları,bazen sadece bulantı oluyo bazende kendimi tuvalete zor atıyorum.onun dışında güzel,yemek yiyip uyuyorum başka bişey yapmak istemiyorum dün gittim ultrasona kalp atışını dinledim,gördüm onu kocaman bir kalp ekranda tıp tıp oynuyodu çok şükür,haftaya tekrar gidicem testler yapılacakmış,başlıyoruz bakalım maratona
AYNEN SENDE BENİ HABERSİZ KOYMAAAAynen maşallah bize,allah utandırmasın,allah isteyen herkese versin tez zamanda, haftaya salı haberlerini bekliyorum
aynen ben yasadım canım ılk gırdıgımde yoktu aradan 2 gun gectı bıede baktık gelmis konmuş yerine rahat olllKızlar ben dün doktora gittim keseyi gorduk ama doktor sata gore küçük dedi kese var ama bebek henüz gozkmyo dedi haftaya gel dedi byle bi durum yaşayan var mi
canım merehaba nasılsın cok sükür bebişimin kalp atışınıda duydukkk senden varmı bır haberrrAYNEN CANIM BENDE HAFTAYA SALI KALBİNİ DUYCAM İNŞALLAH BU HAFTA BİRKAC TEST VERDİ DOKTOR ONLARI YAPTIRCAM ONUN DIŞINDA ÇOK ŞÜKÜR RAHATIMM MAŞALLAH BİZE DİYELİM