• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

kızlarr cok mutluyum betamm 386.71 yani hamişim allahım cok şükür sana :anneadayı::anneadayı::KK200:

gec döllenmıstır

benımde sat 29 nısan bugunun tarıhıyle 6 haftanın ıcındesın dedı doktor
keseyıde gorduk 2 hafta sonra kalp atısını dınlıcez allahın ıznıyle
30 nısanda kan testı verdım betam 1360 cıktı
haklısın canım artık emınım gec doollenmeden cokı mutluyum yarabbım ya :KK46::KK46:bebişimmm benim insallah hayırlısıyla kucagıma alacagım onuu:KK200::anneadayı:

kızlar günaydın uzun zamandır işten güçten yazamadım,hemde ultrason tarihini beklemek istedim, 9 haziranda çektirdiğim ultrasonda sadece kese görünüyordu,dün tekrar ultrasona gittim ve çöookkkk şükürr bebeğimin kalp atışlarını duydum, ve tahmini sizin bebişler gibi 4 yada 5 şubatta doğum inşallah :anneadayı::KK200::nazar: :KK46:hepinizi öptümm, :21::KK24::KK3:

hepımız aynı gunu beklemısız
:D
kım ispiyonladı bırbırımıze bızı soyleyın bakım
herkes 7 haftalık :D

hahhahahhaha gerçekten de öyle olmuş, maşallah bize, aynı günlerde doğuracağız :KK48::KK71:

kızlar bende 6 gun once ultrasonda gordum haftaya kalbını dınlycemmm:KK46::KK46::KK46:

cok tesekkur ederim canım allah razı olsun senin nasıl gdıyor hamilelikk:KK46::KK46:

Canım iyi çok şükür,sadece bulantılar çok fazla özellikle sabahları,bazen sadece bulantı oluyo bazende kendimi tuvalete zor atıyorum.onun dışında güzel,yemek yiyip uyuyorum başka bişey yapmak istemiyorum :KK48: dün gittim ultrasona kalp atışını dinledim,gördüm onu kocaman bir kalp ekranda tıp tıp oynuyodu çok şükür,haftaya tekrar gidicem testler yapılacakmış,başlıyoruz bakalım maratona :anneadayı::KK200::nazar:

Canım iyi çok şükür,sadece bulantılar çok fazla özellikle sabahları,bazen sadece bulantı oluyo bazende kendimi tuvalete zor atıyorum.onun dışında güzel,yemek yiyip uyuyorum başka bişey yapmak istemiyorum :KK48: dün gittim ultrasona kalp atışını dinledim,gördüm onu kocaman bir kalp ekranda tıp tıp oynuyodu çok şükür,haftaya tekrar gidicem testler yapılacakmış,başlıyoruz bakalım maratona :anneadayı::KK200::nazar:[/QU aynen canım bende haftaya salı kalbini duycam inşallah bu hafta bırkac test verdı doktor onları yaptırcam onun dışındA COK ŞÜKÜR RAHATIMMM :KK46::KK46::KK46::nazar:MAŞALLAH BİZE DİYELİMMM

Aynen maşallah bize,allah utandırmasın,allah isteyen herkese versin tez zamanda, haftaya salı haberlerini bekliyorum :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK15:

Canım iyi çok şükür,sadece bulantılar çok fazla özellikle sabahları,bazen sadece bulantı oluyo bazende kendimi tuvalete zor atıyorum.onun dışında güzel,yemek yiyip uyuyorum başka bişey yapmak istemiyorum :KK48: dün gittim ultrasona kalp atışını dinledim,gördüm onu kocaman bir kalp ekranda tıp tıp oynuyodu çok şükür,haftaya tekrar gidicem testler yapılacakmış,başlıyoruz bakalım maratona :anneadayı::KK200::nazar:
AYNEN CANIM BENDE HAFTAYA SALI KALBİNİ DUYCAM İNŞALLAH BU HAFTA BİRKAC TEST VERDİ DOKTOR ONLARI YAPTIRCAM ONUN DIŞINDA ÇOK ŞÜKÜR RAHATIMM:KK46::KK46::KK46::KK46::nazar: MAŞALLAH BİZE DİYELİM

Kızlar ben dün doktora gittim keseyi gorduk ama doktor sata gore küçük dedi kese var ama bebek henüz gozkmyo dedi haftaya gel dedi byle bi durum yaşayan var mi

Kızlar ben dün doktora gittim keseyi gorduk ama doktor sata gore küçük dedi kese var ama bebek henüz gozkmyo dedi haftaya gel dedi byle bi durum yaşayan var mi
aynen ben yasadım canım ılk gırdıgımde yoktu aradan 2 gun gectı bıede baktık gelmis konmuş yerine rahat olll:nazar::anneadayı::KK46:

AYNEN CANIM BENDE HAFTAYA SALI KALBİNİ DUYCAM İNŞALLAH BU HAFTA BİRKAC TEST VERDİ DOKTOR ONLARI YAPTIRCAM ONUN DIŞINDA ÇOK ŞÜKÜR RAHATIMM:KK46::KK46::KK46::KK46::nazar: MAŞALLAH BİZE DİYELİM
canım merehaba nasılsın cok sükür bebişimin kalp atışınıda duydukkk senden varmı bır haberrr

Back
X