• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileymişimmmm :)))

yaaaaaa çok sevindimm,aynı gün öğrendik demek,hayırlı olsun,gözün aldın,inşallah güzel bir hamilelik geçiririz,Ultrasonda baktın mı hiç ? ben daha gitmedim,
yok daha cok erken dedi doktor alttan ben baktırmadım zaten 2 hafta sonra gorunur herhalde yarın beta hcgmı tekrara yaptırcam bakalım cok heyecanlıyım ya benim beta 11.75 cıkmıstı senın kactııı

sağolun kızlar amin inşallahhhh ya
bugün adetim 1 gün gecikmeye girdi ama hep hüsran oluyor ya umudum yok gebelik testide negatif çıktı zaten ovulasyon testim de silik çizgi çıktı koyu olurdu gebelik olsaydı hayırlısı artık napalım
canım hiç kendini üzme ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır olmadı korunmadıgımız halde bundan 6 ay önce kimyasal gebelik gecirdimm rabbim herseyin hayırlısını versin acele etme allah büyükkk:KK36:

yok daha cok erken dedi doktor alttan ben baktırmadım zaten 2 hafta sonra gorunur herhalde yarın beta hcgmı tekrara yaptırcam bakalım cok heyecanlıyım ya benim beta 11.75 cıkmıstı senın kactııı

beta-hCG değeri dmi ? 2713 yazıyo kenarında :)

evet canım güzell senin suan kac haftalık pekiii :KK46::KK46:

ya kan testini ben sağlık ocağında yaptırdım aile hekimimize,o haftasını söylemedi,önümüzdeki hafta git kadın doğumcuya ultrasonla baktır dedi,değere göre 4 yada 5 hafta diye tahmin ediyorum,pazartesi gideceğim doktora,hayırlısı bakalım.

ya kan testini ben sağlık ocağında yaptırdım aile hekimimize,o haftasını söylemedi,önümüzdeki hafta git kadın doğumcuya ultrasonla baktır dedi,değere göre 4 yada 5 hafta diye tahmin ediyorum,pazartesi gideceğim doktora,hayırlısı bakalım.
hayırlısı canım benim 3 haftalık demişti ama ben sat girdigimde dogum takvimine 5 haftalık dıyo kafayı yicemmm:KK31:

Hayırlısı olsun canım ya,tek önemli olan sağlığı,umarım rahat bir hamilelik önemi geçiririz, :) gerçi çok midem bulanıyooo :KK17:
aynene canım midem bulanıyo arada adet sancısı gb bı sancı gryoo.cok üşüyorum aksamları.ve idrarın cok koyu olyooo ve gögüsler şişiyo benim senin belirtilerin neler:anneadayı:

aynene canım midem bulanıyo arada adet sancısı gb bı sancı gryoo.cok üşüyorum aksamları.ve idrarın cok koyu olyooo ve gögüsler şişiyo benim senin belirtilerin neler:anneadayı:

aynen acayip tuvaletim geliyo,göğüslerim şişiyo,midem çok bulanıyo zaten,bazen üşüyorum bazen ter basıyo :) başlada adet sancısı gibi sancılarım oluyodu,oyüzden hatta adet oalcağım sanıyordum olmadım :) çabuk yoruluyorum,şimdilik bunlar bakalım :)

aynen acayip tuvaletim geliyo,göğüslerim şişiyo,midem çok bulanıyo zaten,bazen üşüyorum bazen ter basıyo :) başlada adet sancısı gibi sancılarım oluyodu,oyüzden hatta adet oalcağım sanıyordum olmadım :) çabuk yoruluyorum,şimdilik bunlar bakalım :)
ay cok güzelll yaaa insannn mutlu olurmu bu belirtilere ama cok güzel bir duyguu ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN:nazar::nazar::KK46::KK46:

:KK200::KK200:TABİKİDE CANIM BENİMMM BENİM ADIMDA GÜL COK MEMNUN OLDUMM HADİ BAKALIMM AYNI ZAMANDA BEBİŞLERİMİZ BİZLE OLCKKK:KK46::KK46::nazar:YERİM BEN ONLARI :KK5::KK5:

bende çok memnun oldum canım benim :) allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :)
çalışıyomusun peki yaşın kaç kaç senedir evlisin ?

bende çok memnun oldum canım benim :) allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :)
çalışıyomusun peki yaşın kaç kaç senedir evlisin ?
:KK45:CANIM amin inşallahh:)yok ben evdeyimm 26 yasındayımmm 3 bucuk senelık evlıyımm peki sennn:KK55:

Bende 25 yasındayım 2,5 senelik evliyim bende,çalışıyorum ben,çalışıcam da bu gidişle mecbur :)
saglıkgın yerınde oldugu surece korkma canım risk falan olmazsa hc korkma benım cok arkasım var işten cıkıp doguma gıden:anneadayı:

saglıkgın yerınde oldugu surece korkma canım risk falan olmazsa hc korkma benım cok arkasım var işten cıkıp doguma gıden:anneadayı:

Aynen öyle sağlık olduktan sonra sonuna kadar çalışırım :) Salı gününe randevu aldım,ilk defa ultrasonda görücem inşallah çok heyecanlıyım,Şimdiden herkes öğrendi sabahtır telefonum susmuyor,çok güzel bi duyguymuş,ağzım kulaklarımda,allahım o minik mercimeğin bize sımsıkı tutunmasını nasip etsin,sonrada kucağımıza almayı :anneadayı::KK200:

Back
X