- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
Çok haklısın canım bir keresinde is yerinde bir kız vardı, erkek dediğin Dövmeli yoksa ona koca demem ağırlığı olmali demişti kızin sevgilisi saymadiği küfür kalmamışti ama kız çok mutluydu birden aklıma geldide
Dün gece konunun başından sonuna kadar okudum mihri senin haklı olduğun konularda var ama eşinin haklı olduğu konularda var sen yazdıklarını başından beri okursan hatalarınıda görebilirsin benim amacım seni yargılamak yada burda seni rencide etmek değil burda olumlu yada olumsuz yorum yazanları bi abla bi kardeş gibi gör dışardan gözlemci olarak ve tamamen senin anlattıklarına istinaden yazıyorum. İlk olarak sen ailene çok düşkünsün tabiki düşkün olacaksın fakat sen eşinin ailesi ve eşini tüm aranızda olanları ailenle paylaşmışsın senede 3 kez bile gelseler ailen herşeyini biliyo bu yanlış gece 12 de abinden su istiyorsun yanlış kavgalıda olsan hatalı 100 de yüz kocan ama sen ona şu izlenimi veriyorsun seni ben hiçbirşey yerine koymuyorum bak benim ailem var der gibi olmuş hata sen ne kadar ben herşeyi anlatıyorum ikimizinde yaptığını diyosun ama birde eşinide dinlenek lazım emin ol onunda en az senin kadar sıkıntısı vardır cinsel anlamda sorun olduğunu yazmışsın kızgınlık anındada onu vurgulamışsın bu çok çok yanlış çünkü biz kadınlar bazı şeyleri duygusal bazılarıda mantığımızla çözeriz eşine bu tepkin ona çok ağır gelmiştir ve ne kadar belli etmesede bu çok büyük güven eksikliği o yüzden senin üzerinde bu kadar emir kipi himaye altına alma seni ezme bu burdan kaynaklı ve o psikolojile de eşini resmen dışarı yönlendirmişsin hayatında 3. Kişiler mutlaka olmuştur çünkü kendini birilerine ıspatlamAsı gerekiyordu. Eşinle konuşmayarak değil aksine isteklerini ondan beklentilerini eksisiyle artısıyla bi kağıda yaz oda yazsın beklentilerinizide yazın ve bir sayfa açın tarih atın göreceksin eskisinden çok çok farklı olcak birde evini annenlerin ordan mutlaka taşımalısın eğer mutlu bir yuva çocuğuna iyi bir gelecek istiyorsan anneni babanı 2. Plana eşini çocuğunu 1.planda tutmalısın eşine tekrar güvenemesin ama ona güveniyormuş hissi vermelisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sizide masum bulmadım..
Ama kendinizi suçlu bulduğunuz konular yüzünden değil tabiiki ,
Böyle bir insanla nasıl evlenilir? Nasıl çocuk yapılır ? Bunlar sadece eşinizin hatası olamaz, bence bu durumda olmanızın en büyük sebebi sizsiniz,
Sizi üzmek istemem tabi ama böyle konular okuyunca ben bir türlü sadece karşı tarafı hayatı zehir eden taraf olarak göremiyorum, bence asıl suçlu böyle dengesiz ve ruh yapısı hasta olan insanlarla evlilik yapan taraf..
Mihri bu son yazddıklarını yeni okudum ve şimdi sana daha çok kızdım bana hiç darılma gücenme sürekli annenlerdesin herkez herşeyi biliyo bu çok saçma eşinle oturup senin bazı şeyleri konuşup çözmen gerek sen her fırsatta anneme eskiden toplasan bir yılda 3 kez gitmişimdir dedin şimdi her gün ordasın sen sadece kendini kandırıyorsun kendini oyalıyorsun sana çok hak veriyordum ama şuan çok kızıyorum
Canım bak bazı şeyleri geçmişte bırakman gerek geçmişlle yaşarsan hiçbir şekilde o evlilik yürümez bizim sanki evliliklerimiz dört dörklük mü sanıyorsun değil tabiki bizdede tartışmalar var kavgalar var ama bunu saygı çerçevesinde bırakmak lazım
Canım tabiki çağırcaksın adam açmı kalsın ama şunuda unutma bir yuvayı yapmak çok zor yıkmaksa beş dk evliliklerde fedakar olan hep biziz buda bazen bizi yıpratıyo şuan eşinin tek sorunu aslında kendiyle güven problemi var sen kafanı topla herşeyi bi kenarı koy ve eşine kırgın ve kızgınsın ama onlarıda bi kenarı koy bak görceksin çocunla çok mutlu olcaksın bu arada hamilesin allah bizde bir evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı duanı bekliyom
Bende pkoluyum 1 aşılama 2 tüp bebek negatif sonra kendiliğimden hamile kaldım öğrendim 2 gün sonra düştü 5 yıllık evliyim eşimden yana allaha şükür çok aman aman problem yaşamadım ama tabi ufak tefek sorunlar oldu ben de eşinde çok üstünde durmadık
İzmirdeyimm canım ben şimdi klomen + iğne bu ayda olmadı ramazandan sonra üçüncü tüp bebek durmak yok yola devamm işte rabbim herkezi farlı farklı imtihan ediyo bizde sabrediyoruz dua ediyoruz :)
Çok haklısın canım bir keresinde is yerinde bir kız vardı, erkek dediğin Dövmeli yoksa ona koca demem ağırlığı olmali demişti kızin sevgilisi saymadiği küfür kalmamışti ama kız çok mutluydu birden aklıma geldide
O kadar şeyden sonra adam pazar gününü sizinle geçirmek yerine arkadaşlariyla kahvalti planliyor. Hani evde kahvaltilik yok demistiniz ya cok merak ettim, sabah kalkinca sen ne yapacaksin diye sordu mu.
sorar mı o hiç?
adam burnundan kıl aldırmıyor.. istiyo ki mihri koşsun peşinden
nasıl düzelecek ki bu adam? inşallah düzelir..
Hakkaten Mihri, ben bunu düsünemedim..Bu adam evde bir sey yok, sen hamilesin, ailısverise cıkayım ben demedi sana! Ben arkadaslarımla yicem, sen de ne halin varsa gör gibi yapmıs. Ondan sonra da kalkıp suyu ailenden istiyorsun, benden isteyeceksin diyor.
sorar mı o hiç?
adam burnundan kıl aldırmıyor.. istiyo ki mihri koşsun peşinden
nasıl düzelecek ki bu adam? inşallah düzelir..