- 22 Ekim 2011
- 379
- 68
- Konu Sahibi mihribanbalik
Cunku husumet olmasin iyi bir hamilelik gecireyim diye cok alttan aldim..hakli olsam da ozur diledim.
Ama noldu. Babama diyo ki kiziniz tum.kavgalarda o kadar haksiz ki hep ozur diledi. Babacim bu lafa cok sinirlendi.
Cunku kendi de bilir ben sirf huzursuzluk olmasin diye cok alttan alirim.
Ama artik yok.
Simdi tasinmayi da dusunuyorum ama yok hele bi burdaki gibi davransin.
En ufak biseyi i affetmiycem.
Madem tum sorun aileye yakin olmakmis gorucez bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mihri tum yazilari okudum basta senin icin uzuldum konu ilerledikce sana kizdim,cünkü cok gevseksin yani adama resmen bana herseyi yap assagla kufret vur sonrada kusuyum gel tatli bir söz söyle ben kandirilmaya dünden raziyim firsati verdin hani kesin bosanacaktin???? Ortada olmayan bir evlilik icin tektarafli cabaliyorsun.seninle iddiaya girerimki o adam duzelmez sende annenin eviyle kocanin evi arasinda mekik dokuya dokuya yasarsin.bebegi bahane etme babasiz cokta ala cokta huzurlu cokta rahat hayat yasar bu adama baba demekte gelmiyor icimden bebegin icin uzuldugum nokta ise cok gevsek bir annesi hersekilde hicesayan bir kocanin pesinden kosan bir annesi ve cesaretsiz bir annesi oldugu icin ilerde dua et sana dusman olmasin senin yuzunden rezil bir hayata surukleyeceksin yavruyu buna hakkin yok bir vuran hep vurur unutma vazgec bu sevdadan demicem assaglanmak hosuna gidiyorki devam ediyosun kolay gelsin sana bu rezil evliligi yurutme cabanda nedesek bos balik bastan kokar sen meyillisin bu adamin derdini cekmeye degismesini bekleme sen degisemiyosunki o degissin kirici olduysam kusura ister bak ister bakma gozun acilsin diye acik ve net fikrimi yazdim saygilar