- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
stockholm sendromu diyosun yaninebileyim ya dibimdeki anneme giderkende izin almak nedir anlayamadım ben ondan idrak edemiyorum hadi bide izin aldım o bile sorun olmuş ve bu adam hamile karısınız bırakıp gitmiş pesss
stockholm sendromu diyosun yaninebileyim ya dibimdeki anneme giderkende izin almak nedir anlayamadım ben ondan idrak edemiyorum hadi bide izin aldım o bile sorun olmuş ve bu adam hamile karısınız bırakıp gitmiş pesss
Zaten anne baba bunu sorun etmiyormus. Babasi igrenç bir tabir ile "kizim birakta esin gol atsin" diyor ve ayni zamanda babasi kayinpederi ariyor, oglu bir sirinlik yapsin diye, kizlarini geri alsin diye. Yemin ederim, hayatta böyle bir rezillik hiç görmedim.
Dogru. Bir de konu sahibi birlesmek istemiyorum modunda. Kendisi de ailesi de bundan daha fazla ne yapabilirdi bilmiyorum ki
Konu sahibi hiç bir zaman o modda olmadi, sadece kendini kandirdi. O modda olan insan derhal bosanma davasini açip, evin kilitlerini degistirdi. Gidip kocasini ultrasona davet etmezdi. Gidip onun ile cep telefonlarda konusmazdi. Ve en önemlisi, gidip onun ile ayni yatakta yatip, kahvalti yapmazdi.
Ama yok, konu sahibi esine kisa cevap veriyor diye trip atiyor aslindaEvet evet, zaten erkekler (ve özelikle konu sahibin esi) o kadar duygusal yaratiklar ki, kisa cevap veren eslerinden dolayi kahr oluyorlar, vah vaaaah!
Aynen. Kendini kandiriyor. Buradaki hanimlari da belki. Zaten bu tripleri yuzunden adam terk etmis bunu, bi daha terk eder. Anlamiyorum amac ne.
Zaten anne baba bunu sorun etmiyormus. Babasi igrenç bir tabir ile "kizim birakta esin gol atsin" diyor ve ayni zamanda babasi kayinpederi ariyor, oglu bir sirinlik yapsin diye, kizlarini geri alsin diye. Yemin ederim, hayatta böyle bir rezillik hiç görmedim.
Amaç yuva bozulmasin sekerim
Asil ilginç buldugum burdaki kadinlarin o adami desteklemesi, ikinci sans hak ediyormus felanda filan. Durum tam tersi olsaydi, bir hamile kadin kocasini terk etseydi bu kadinlar o kadin için neler demezdi.
siz hangi hayatta yaşıyorsunuz da bu olay için böyle rezillik görmedim diyorsunuz ??? çok enteresan.... sizin için rezillik buysa siz bu hayatta , bu ülkede gözleri kör , kulakları sağır olanlardansınız....kaldı ki konu sahibine bir öneriniz varsa sunar onun dedikodusunu yapmazsınız ...sizin tabirinizle rezillikse asıl rezillik bu bence.....
Boşanmayı düşünüyorum. Ama çok zor annem babam belli etmiyor ama çok üzülüyorlar. Babam çok güçlüdür. Dik duruyor ama öfkeli eşime karşı
Babasını arıycam diyor babam. Ne desem bilmiyorum
Bu adam manyağın teki. Siz neden kendinizde suç arıyorsunuz ki? Ben niye izin alacakmışım anneme giderken. Ne alaka yani. Gitmekle en iyisini yapmış, sanada çocuğuna da çektirirdi, hayatı zindan ederdi bu şahıs..
nedense böyle oluveriyo kimi insanlar konularında
yapılan eleştirilerden çekiniyolar demek ki elmişim :)
Valla ben bebeğin veya kendi sağlığından endişe ediyordum buraya girdiğine göre sağlık problemleri yok.
Havada kalan bir konu daha
Sen kimseye bakma, sevgin bitene kadar dayanmıssın. O sevgiyi tüketen suclu olan. Sevgi bittikten sonra, kötü karakterini cekmek zorunda degilsin kimsenin, cocugun olsa bile. Bu hayata bir kez geldin, baska bir hayatın olmayacak. Cocuguna da huzurlu bir aile hayatı saglayamayacaksa bu adam, bosan daha iyi. Cocugun psikolojisi altüst olur. Düzelmeyi görmüyorsan bosver...
Sagol canim.
Zaten ailem icin sans verdim. Esimin bende hatri bile kalmadi bende.
Cocugumu onemsiyor mu, elinden ne geliyor gorucem.
Ben zaten en cok cocugum icin ayrilayim diye dusundum. Ona huzursuz bir ev hayati vermek istemiyorum. Rabbime hep hayirlisi diye dua ettim. Insallah da hayirlisi olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.