Hadi bakalım...Bekliyoruz, yaz mutlaka...Cok da fena degil gelişmeler, simdi önemli degil ama, senle yalnız kalınca nasıl davranacagı önemli sana. Annenler vardı sonucta yanında, etrafında insanlar...Annen cok olgun bir kadın gibi bu arada, söylemeden edemeyecegim.
Cok olgun cok iyidir.
Cok sevilir annem masallah. Hic dusmani yoktur.
Iste maalesef bi esim anlmiyor ya neyse.
Oglen 17den beri beraberiz evde esimle.
Tek kelime etmedik birbirmize. A pardon pilav koyayim mi tabagina-evet gibi bir diyalog gecti. Hakkini yemiyim :)
Almis eline laptopu. Biraz is yapiyo biraz oyun oynuyor. Ben de biraz ev isi yaptim. Simdi tv izliyorum.
Napicani bilmiyor herhalde. Ayni evde boyle olmak canimi sıkıyor.
Ben yalnizken daha mutluydum. Oglumla konusuyordum. Filmi izliyordim buraya daha sık yaziyordum. O olunca yapamiyorum.
Iyice sogudum.
Gecen aksam yazdim ya buraya oglunu seviyor falan. Sonra yatarken sariliyor. Aciyorum. Ama icimde sevgi ask yok gibi.
Boyle omur nasil gececek bilmiyorum.
Dun aksam dedimki icimden belki benden bisey bekliyordur en azindan havadan sudan konusayim. Dedim evde kahvaltilik yok. Sabah kahvaltiyi disarda yapalim dedim. Benim dedi disarda arkadaslarla kahvalti programim var dedi. (Ben desem boyle, onceden herhalde kahvalti yerine birbirimizi yerdik)
Sabah zor hal kalkti kahvaltiya gitti. Bisey demedim. Ben de annemlere gittim.
Neyse yarin akraba piknigi var.
Annem diyoki gelme sen esinle kahvlati yapin.
Ama esim daha bugun kendi kendine plan yapti gitti.
Eee? Napim simdi? Piknige gidebilir miyim mi diyim? Kahvalti yapalim mi diyim? Yoksa ben piknige gidiyorum mu diyim?
Of ya onunla az once yedigim aksam yemeginden bile bi tat alamadim. Beraber kahvaltiya gitmek ya da yemek istemiyorum.
Beraber bisey yapmak istsmiyorum onunla.
Suan 2 metre otemde.
Ama ruhen aramizda okyanuslar var.
7 saattir elinde laptopla yasiyor.
Koskoca 33 yasinda adam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.