Hamileyken şiddet

Çok teşekkür ederim hepinize Allah sizden razı olsun arkadaşımın başına da gelmedi olay benim başıma geldi yalan söyledim eşim yan odada horul horul uyuyor yarını beklemenin aptallık be korkaklıktan başka hiç bir şey olmadığını anlıyorum şimdi ambulansı arıyorum çok küçük yaşta evlendim ve çok zorluklar yaşadım doğuda yaşıyorum çok çaresizim karnım hiç hareket etmiyor çok korkuyorum lütfen bana dua edin benim yedi yıldan sonra bebeğim oldu tek isteğim bebeğimin başına bir şey gelmemiş olması inşallah bana vurduğu elleri kırılır hepinize çok teşekkür ederim bana dua edin
allahım sen koru ya, her gün yeni bir şey okuyorum burda, dünya insanlık nereye gidiyor?
geçmiş olsun umarım sizin ve bebeğin bir şeyi yoktur.
allah rızası için bu adamdan çocuk yapma motivasyonunu nasıl buldunuz nasıl bir psikolojidesiniz gerçekten kendi iyiliğiniz için psikaytrdan yardım alın

Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
Hamile karısını döven bir mahluktan her şey beklenir,canına bile kıyar kadının,kendi yavrusuna acımayan biri ruh hastasıdır.Derhal darp raporu alıp, uzaklaştırma alacak,ve boşanacak!! Canını kurtarmaya bakacak,gerisi bir şekilde hallolur.

İnşallah bebek ve siz iyisinizdir lakin o yavru doğunca nasıl bir hayata sürüklenecek? Büyük konuşmuyorum ama neden bu hayatı sürdürmekte ısrar ediyor bu kadınlarımız,zor olan hayatlarımıza bir canlı daha ekliyorsunuz? Kolay mı bir çocuk yetiştirmek? Hiçbirşey canınızdan önemli değil kimsen yoksa devlet kurumlarına başvurun iyi kötü sahip çıkarlar.

Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
Gidip darp raporu alın. Doktora durumu anlatın detaylı muayene de herşey belli olur

Profil fotoğrafına bakınca acaba senmisin bunu yaşayan olursada bu senin değil bu yapanın ayıbı hamile bir canlıya siddet uygulayan mahlukatları ömürlük terk edin ve bunu cezasız bırakmayın umarım darp raporu alınmıştır siddeti normalleştirmeyin artı yarını niye bekliyorsunuz böylesi bir durumda bakmayacak dr yoktur

Evet aradım bekliyorum sanki karnımdan bir şey kopmuş gibi hissediyorum lütfen bana dua edin bu bebek benim tek umudum yedi yıl sonra oldu tek çarem kanamam yok sürekli kendimi kontrol ediyorum ama karnımdan bir şey kopmuş gibi sanki göbek bağından düşmüş gibi hissediyorum ağzımın tadı da gitti bilmiyorum bebeğe bir şey oldu gibi kayınbiraderimi de aradım iki sokak ötemizde oturuyorlar onunla çıkacağım tek başıma korkuyorum bana destek olması için bana dua edin
dualarımız seninle
lütfen bizi de haberdar et

yarını beklemeseydiniz Allah korusun anneyi bile zehirler konuyu açana kadar anında hastaneye gıdılseymiş keşke geçmiş olsun

Darp raporu alsın

Arkadasinizin gebeligi de yaşi da sizinkiyle yakinmiş. Gecmis olsun, bence hemen hastaneye gidilmeli.
Burada konu sahipleri okadar çok eleştiriliyor ki. Çekiniyor olabilir. Okur okumaz bende inanmadım arkadaş olayına.

Boşanma olmayacağını da düşünüyorum geçmiş olsun.

Neden yarın, hemen gitmesi gerekiyor.
Ambulans çağırsa evine durumu anlatsa hemen gelir.

Burada konu sahipleri okadar çok eleştiriliyor ki. Çekiniyor olabilir. Okur okumaz bende inanmadım arkadaş olayına.

Boşanma olmayacağını da düşünüyorum geçmiş olsun.

Eleştirilmeyecek gibi degil. Değdi mi zorla kondom delerek hamile kalmaya. Ilk dayaği degil zaten hep vardi.
Yalniz kalmayayim diye, bu kotu hayata birini daha ortak etmek icin cocuk yapmak bencilliklerin en buyugu, tabi ki boşanmayacak.

Aradığınıza inanmıyorum.
Çünkü daha önce de şiddet görmüşsünüz ve hamile kalmak için deyim yerinde kendinizi yırtmışsınız, hatta bir mesajınızda kondomu bile delmişsiniz hamile kalmak için.
Anlıyorum hayatınız zor, yaşadıgınız yerde kadın olmak da kolay degil.
Aileniz de berbat ama kendiniz bu hayatı iyice çıkmaza sokmuşsunuz.
Eşinizin hanzo olduğu belliymiş zaten
bir de hala o bebek benim tutunacak tek dalım diyor. oysa çekse gitse şu lanet hayattan açılacak kapılar yanında bir de bebek olunca suratına kapanacak, iyice mecbur kalacak. sonra o çocuklar da dayak yiyecek.

15-16 yaşında evlenmiş. yere batsın böyle adetler, sanki çok sahip çıkabiliyormuş gibi çocuk yaşta alıyorlar kızları.

Eleştirilmeyecek gibi degil. Değdi mi zorla kondom delerek hamile kalmaya. Ilk dayaği degil zaten hep vardi.
Yalniz kalmayayim diye, bu kotu hayata birini daha ortak etmek icin cocuk yapmak bencilliklerin en buyugu, tabi ki boşanmayacak.
Olay öyle mi 🙄. Nasıl bir cehalettir bu. Kanım dondu😟

Konuya ayrı, eski konuları gündeme getiren arkadaşların mesajlarına ayrı şok oldum. Siz hamile kalmak için size şiddet uygulayan kocanızdan kondomu delerek hamile mi kaldınız... Bağırarak ağlamak istiyorum yaa yıllarca bu duyguyu yaşamak isteyen şahane anne baba adayları var, burada cehalet diz boyu çocuk sağlıklı bir aileye gelmeyecek ama delik kondomla hamile kalınıyor. Kardeşim senden haber bekliyoruz inşallah ikiniz de iyisinizdir..

X