Hamileyken şiddet

Kimse bizi götürmüyor hastaneye sabah olmasını bekliyoruz araba yok evden de bu saatte nasıl çıkabiliriz bilmiyorum gerçekten ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden çok yoruldum çok çaresizim
Gerçekten şaka mısınız? İnsanlar akıl veriyor yapmıyorsunuz. Polisi arayın ambulansı arayın yardımcı olurlar. Çaresiz falan değilsiniz çaresizliğe sığınmayın bide, hemen harekete geçin allah korusun bebeğe bişey olursa napacaksınız?

Normalde gece bu saatlerde bebek hareket halinde oluyor muydu? Acile gitmek için beklemeyin belki yapılacak bişeyler vardır pişman olmayın sonradan

Çok teşekkür ederim hepinize Allah sizden razı olsun arkadaşımın başına da gelmedi olay benim başıma geldi yalan söyledim eşim yan odada horul horul uyuyor yarını beklemenin aptallık be korkaklıktan başka hiç bir şey olmadığını anlıyorum şimdi ambulansı arıyorum çok küçük yaşta evlendim ve çok zorluklar yaşadım doğuda yaşıyorum çok çaresizim karnım hiç hareket etmiyor çok korkuyorum lütfen bana dua edin benim yedi yıldan sonra bebeğim oldu tek isteğim bebeğimin başına bir şey gelmemiş olması inşallah bana vurduğu elleri kırılır hepinize çok teşekkür ederim bana dua edin
Cok uzuldum, umarim siz de bebeginiz de iyi olursunuz 🙏🏻 kurtulun o adamdan

Çok teşekkür ederim hepinize Allah sizden razı olsun arkadaşımın başına da gelmedi olay benim başıma geldi yalan söyledim eşim yan odada horul horul uyuyor yarını beklemenin aptallık be korkaklıktan başka hiç bir şey olmadığını anlıyorum şimdi ambulansı arıyorum çok küçük yaşta evlendim ve çok zorluklar yaşadım doğuda yaşıyorum çok çaresizim karnım hiç hareket etmiyor çok korkuyorum lütfen bana dua edin benim yedi yıldan sonra bebeğim oldu tek isteğim bebeğimin başına bir şey gelmemiş olması inşallah bana vurduğu elleri kırılır hepinize çok teşekkür ederim bana dua edin
Madem horul horul uyuyor çık evden bı şekilde çağır polisi yada ambulansı bebeğe baksınlar bi ne durumda böyle beklemenin bı faydası yok.normalde gece hareketli oluyor muydu bebeğin?

Haber ver bize. 😭 O kocan da bok yesin inşallah şerefsiz.

Gerçekten şaka mısınız? İnsanlar akıl veriyor yapmıyorsunuz. Polisi arayın ambulansı arayın yardımcı olurlar. Çaresiz falan değilsiniz çaresizliğe sığınmayın bide, hemen harekete geçin allah korusun bebeğe bişey olursa napacaksınız?
Bu kadar yuklenmesek mi? Belli ki su an sokta, akil tutulmasi yasiyor ve yaninda kimse yok 😔

Madem horul horul uyuyor çık evden bı şekilde çağır polisi yada ambulansı bebeğe baksınlar bi ne durumda böyle beklemenin bı faydası yok.normalde gece hareketli oluyor muydu bebeğin?
Evet gece hareket ediyordu en çok ben uzandığımda bir de karnımın üst tarafında ağrı var ve ses geliyo karnımdan guruldama gibi

Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
112yi arayın durumu anlatın bebeğin hareketlerini hissetmiyorum eşim dövdü hastaneye gidemiyorum şuraya sığındım deyin polis zaten sizi adli vaka olarak devlet hastanesine götürür darp raporu çıkar ifade alınır. Gerekirse de devlet korumasına alınırsınız. Eve geri dönmek zorunda değilsiniz.

Evden çıkma imkanın yok mu? Bı baktirsan acilde
Ambulansi ariyorum dedi, insallah her sey yolundadir 😔

Evet aradım bekliyorum sanki karnımdan bir şey kopmuş gibi hissediyorum lütfen bana dua edin bu bebek benim tek umudum yedi yıl sonra oldu tek çarem kanamam yok sürekli kendimi kontrol ediyorum ama karnımdan bir şey kopmuş gibi sanki göbek bağından düşmüş gibi hissediyorum ağzımın tadı da gitti bilmiyorum bebeğe bir şey oldu gibi kayınbiraderimi de aradım iki sokak ötemizde oturuyorlar onunla çıkacağım tek başıma korkuyorum bana destek olması için bana dua edin

Evet aradım bekliyorum sanki karnımdan bir şey kopmuş gibi hissediyorum lütfen bana dua edin bu bebek benim tek umudum yedi yıl sonra oldu tek çarem kanamam yok sürekli kendimi kontrol ediyorum ama karnımdan bir şey kopmuş gibi sanki göbek bağından düşmüş gibi hissediyorum ağzımın tadı da gitti bilmiyorum bebeğe bir şey oldu gibi kayınbiraderimi de aradım iki sokak ötemizde oturuyorlar onunla çıkacağım tek başıma korkuyorum bana destek olması için bana dua edin
Sakin rapor almamazlik etmeyin, kayin birader ikna etmesin sizi. Doktora acik acik siddet gordugunuzu soyleyin ve ailenize haber verin

Allah yardımcın olsun umarım bebeğe bişey olmamıştır.evde tatlı , çikolata bişey varsa ağzına at belki bebeğin hareketlenir stres yapma beklerken ...

INşallah bir şey olmamıstır haber ver bize kesinlikle rapor al kesinlikle kesinlikle al

Bak kayinbiraderin sana iste ben esinle konusurum ellerini kurarim yapmaz bi daha oyle bir sey, rapor alma diye yalvaracak ama dogmamis bebeginin canina kasteden adam her seyi yapar, sakin rapordan vazgecme cok pisman olursun

Kimse bizi götürmüyor hastaneye sabah olmasını bekliyoruz araba yok evden de bu saatte nasıl çıkabiliriz bilmiyorum gerçekten ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden çok yoruldum çok çaresizim
Polisi arayın, durumu anlatın; hem hastaneye gider rapor alır hem de şikayetçi olur.

X