Hamileyken şiddet

Kimse bizi götürmüyor hastaneye sabah olmasını bekliyoruz araba yok evden de bu saatte nasıl çıkabiliriz bilmiyorum gerçekten ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden çok yoruldum çok çaresizim
İyice sinirim bozuldu.
Bir taksi tutamıyor musunuz iki kadın?

Hala neyi bekliyorsunuz gitmek için?

Evet aradım bekliyorum sanki karnımdan bir şey kopmuş gibi hissediyorum lütfen bana dua edin bu bebek benim tek umudum yedi yıl sonra oldu tek çarem kanamam yok sürekli kendimi kontrol ediyorum ama karnımdan bir şey kopmuş gibi sanki göbek bağından düşmüş gibi hissediyorum ağzımın tadı da gitti bilmiyorum bebeğe bir şey oldu gibi kayınbiraderimi de aradım iki sokak ötemizde oturuyorlar onunla çıkacağım tek başıma korkuyorum bana destek olması için bana dua edin
Şimdi gördüm bu mesajınızı.
Lutfen şikayetçi olun ve rapor alın
Korkmayın.
Hersey sizin ve bebegjniz için güzel olsun bundan sonra 🙏

Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
Söyle şahsiyeti bozuklara çocuk neden??? Darp raporu alıp boşasin

Aradığınıza inanmıyorum.
Çünkü daha önce de şiddet görmüşsünüz ve hamile kalmak için deyim yerinde kendinizi yırtmışsınız, hatta bir mesajınızda kondomu bile delmişsiniz hamile kalmak için.
Anlıyorum hayatınız zor, yaşadıgınız yerde kadın olmak da kolay degil.
Aileniz de berbat ama kendiniz bu hayatı iyice çıkmaza sokmuşsunuz.
Eşinizin hanzo olduğu belliymiş zaten

Bir arkadaşımın başına gelen bir olay hesabı olmadığı için ben iletiyorum arkadaşım eşi ile tartışmış 4,5 aylık hamile eşi şiddet göstermiş sırtına vurmuş yerde sürüklemiş ve tokat atmış karnına darbe almamış ama çok korkuyor daha önce karnına baktığında hafif hafif hareket ettiğini görüyormuş ama şimdi karnı hiç hareket etmiyormuş karnında guruldamaya benzer sesler geliyormuş bebeğe bir şey olmuş mudur yarın hastaneye gideceğiz zaten ama korkuyoruz bebek kalbi durma olayı olabilir mi ya da kordon bağı ile ilgili bir durum
Sadece bebeğin kalbi ve kordonu için mi endişeleniyor?
Mesela o bebeğin doğduktan sonra yaşayacakları?
Kendisi hamileyken bile şiddet görürken hamilelik sonrasında yaşayacakları?
Geleceklerinin karanlığı?
Bunlar endişe sebebi değil mi?

Konuyu okurken hissettim yaşayanın arkadaşınız değil siz olduğunuzu.
Taa 2020 civarındaki yorumlarınızda da şiddet gördüğünüzü yazmışsınız.
Neden hala ama hala ısrarla hamile kalmak için çaba gösterdiniz yani anlamıyorum.
Umarım gerçekten ambulansı , polisi aramışsınızdır...
Bizi bilgilendirin lütfen.

Çok teşekkür ederim hepinize Allah sizden razı olsun arkadaşımın başına da gelmedi olay benim başıma geldi yalan söyledim eşim yan odada horul horul uyuyor yarını beklemenin aptallık be korkaklıktan başka hiç bir şey olmadığını anlıyorum şimdi ambulansı arıyorum çok küçük yaşta evlendim ve çok zorluklar yaşadım doğuda yaşıyorum çok çaresizim karnım hiç hareket etmiyor çok korkuyorum lütfen bana dua edin benim yedi yıldan sonra bebeğim oldu tek isteğim bebeğimin başına bir şey gelmemiş olması inşallah bana vurduğu elleri kırılır hepinize çok teşekkür ederim bana dua edin
Umarim bebegine birşey olmaz o kocanında Allah belasını versin

Acile neden gitmiyorsunuz ve karakola?

X