Hamileyken darp edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile oldgmu ogrendgm gunden bu ana tek bir ilişki yok zaten o ara yine acilmisti boyle konu kavga gurultu falan esrar icmicem dedi dun cebinde yakaldm yani hem kavgali hem gulluk gulistan deglm
öğrendikten sonra yaşanan ilişkilerin bi önemi yok zaten. o çocuk rahminize gökten zembille inmedi. ayrıca bu kadar uzun zamandır kullanan birinin “tamam ya bırakıcam” demesine inandınız mı gerçekten? desteğe ihtiyacı olduğunu hiç idrak edemediniz mi yani? şu konuda yalnızca o 2 çocuğa üzülüyorum. Allah yollarını bahtlarını açık etsin

Allah yardımcınız olsun ama kaç kurtar kendini.Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan bu yaştaki bir insanı artık değiştiremezsin hele ki bunca kötü yaşamışlıklar varken.

Polisi aramak aklima gelmedi bilmiyorum kendim cikip giderim diye dusundum ayrica maasi elime saydi dedigimden ne anladnz koca maastan ele kalan 400lira ister ye ister bozdr bozdr harca bu devrde.. bunun beni mutlu ettiginimi dusundnz ordada belirttim zaten dusuncemi ben. Ailem yanimda olsada olmasada iki cocugumu ezmeye niyetim yok tedbrli oldugu aklima gelseydi dakikasnda arardim polisi suan o yanimdayken bide bunu nasil uygulcam elbette gitmesini bekliyorum evden

Allah yardımcınız olsun ama kaç kurtar kendini.Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan bu yaştaki bir insanı artık değiştiremezsin hele ki bunca kötü yaşamışlıklar varken.
Biliyorum zaten oyle bir niyetimde yok artik sagolun allah razi olsun

Bunca olaya ragmen cocuk yapmak neden?
Ilkinde sadece sorun sadece maddiyatti ikinciside ondan bosanmak istedigimi biliyordu nasil diyim yani 4 aydr falan hersey yolunda gitti ilski yasadk hamle kaldm dgru dzgun cnsel hayatmz yok bu yüzdende cok kavga isittim zaten buna ragmen ikinci cocuk oldu onu birakamayacagimi dusundu surekli bunu dile getiriyodu birakamazsn iki cocukla diye bugun olanlardan snra inandi ama yapti yapacagini bana

Bu bir ulke sorunu kadinlarda. Cocuk yapinca duzelir mantigi var ya hani. Kendini koru cocuklarini da dunyaya birkez geliyorsun. Yorumlari okumadim ailen destek veriyor mu

Bu bir ulke sorunu kadinlarda. Cocuk yapinca duzelir mantigi var ya hani. Kendini koru cocuklarini da dunyaya birkez geliyorsun. Yorumlari okumadim ailen destek veriyor mu
O cocuk olunca duzelir mantigi bnde degil o es kisindeydi hamileyken gidemem sandi ama ben kalkistigim icin iyice sinirlendi ilk fiziksel siddet bu ve ben olur gecer degsr kafasinda hic olmadm. Ailem destek veriyo suan siddet gordugumu bilmiyolar gelip almadiklarini ona bagliyorum kendimde yarin kalkip gitmeyi dusunuyorum zaten coktan bittik bu gunden sonra yasanmaz o insanla hatta darp raporu alip iceri attirmayi düşünüyorum

Esinde bir mantik gormuyorum. Dusunebilen bi insandan mantikli kararlar cikar. Seni daha annelik duygularini kullanarak kolelestirmek istemis iste dedigim gibine olursa olsun saglikli bir evliligin olmadigi icin korunmaliydin. Gelgelelim Allah vermis nasibi varmis sen bir an once git zaten en saglikli karar o. Ailene anlat her durumu darp raporu al her zaman kanitin olur elinde.

Basindan belli olan evliliğe neden çocuk yaptınız? Hadi ilki hata ya da korunmaya rağmen oldu diyelim ikinci ne mantık? Tüm bunları yaşarken nasıl çocuk yapma aşamasına geldiniz?olan çocuklara olmuş çok üzüldüm gerçekten.cocuklari vermem demekle olmuyor o işler.isiniz var geliriniz iyi adam sabıkalı ne olduğu belli nasıl vermeyecekmiş çocuğunuzu.hangi hakim ona verir çocuğu.derhal boşanın

Sevgili Nilul,
Yaşadığın şeyler hiç bir kadının hak etmedigi, hicbir evladın da görmemesi gereken şeyler.
Neden 2 çocuk yaptın neden eve geri döndun neden evlendin demeyeceğim hepsi olmuş bitmiş...

Şu ana bakmak lazım.
Bugün o 2 evlat için pişmanlık faydasız ama eğer bugün kalkıp gitmez baba evine ya da polise sığınmaz isen çok daha büyük pişmanlık duyacaksin günün birinde..
Çünkü her geçen gün başına gelenler bir öncekinden beter oluyor..

Koca kişininde ki ekonomik rahatlık ve seni bu zamana kadar sindirmiş olduğu güç; gözünü korkutuyor. Çocuğunu alabilir sanıyorsun.

Bilmelisin ki o işler sadece gelir ve güç ile olmuyor.. henüz yaşları çok küçük ve o yaştaki çocuklar anneden ayrılmaz.. bu kadar olaylı bir babaya da hiç kimse zaten çocuk vermez..
Korkma ..

Kendine insanlığına kadınlığına anneligine bu zulmü layık görme.. Temiz saygı ve sevgi dolu bir hayat senin de hakkın..
Korkma Allah doğrunun yanında olur.
Sen yolunu doğru çiz doğru adımlar at..
Lütfen .

tamamını okumadım ya hep aynı hikaye. tecavüz mağduru olursunuz hamileliği anlarım da böyle adamdan bile isteye 2 çocuk yapmanın manası ne. hani istiyorsunuz ki ben gün yüzü göremeyeyim, ben kurtulamayayım, ne yapabilirim... çocuk üstüne çocuk yapayım da ancak sihirli değnek lazım olsun.

Size 1 gr acımıyorum , bıle bıle devam edıyorsunuz . Evde esrar ıcıyor demıssınız , yazıklar olsun 2 tane yavrunun gunahına gırmıssınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…