öğrendikten sonra yaşanan ilişkilerin bi önemi yok zaten. o çocuk rahminize gökten zembille inmedi. ayrıca bu kadar uzun zamandır kullanan birinin “tamam ya bırakıcam” demesine inandınız mı gerçekten? desteğe ihtiyacı olduğunu hiç idrak edemediniz mi yani? şu konuda yalnızca o 2 çocuğa üzülüyorum. Allah yollarını bahtlarını açık etsinHamile oldgmu ogrendgm gunden bu ana tek bir ilişki yok zaten o ara yine acilmisti boyle konu kavga gurultu falan esrar icmicem dedi dun cebinde yakaldm yani hem kavgali hem gulluk gulistan deglm
Polisi aramak aklima gelmedi bilmiyorum kendim cikip giderim diye dusundum ayrica maasi elime saydi dedigimden ne anladnz koca maastan ele kalan 400lira ister ye ister bozdr bozdr harca bu devrde.. bunun beni mutlu ettiginimi dusundnz ordada belirttim zaten dusuncemi ben. Ailem yanimda olsada olmasada iki cocugumu ezmeye niyetim yok tedbrli oldugu aklima gelseydi dakikasnda arardim polisi suan o yanimdayken bide bunu nasil uygulcam elbette gitmesini bekliyorum evdenYani sizi darp eden adam darp raporu almaya gittiğinizi bile bile "hadi git" demezdi tabii ki.
Ailenizi aramışsınız, onun yerine polisi arasaydınız keşke. Onlar sizi alıp götürürlerdi hastaneye.
Sorun ettiğiniz şeyin para olduğunu düşündüm çünkü adamın madde kullandığını bile bile ve ilk baştan beri şiddet olduğu halde yapmışsınız 2. çocuğu. Kazadan sonra iki ağladı, maaşını elinize verdi diye.
Başka ne düşünebilirim ki bu durumda?
Yarın darp raporu alın, ailenize de her şeyi anlatıp açın davayı. O rapordan sonra kimse çocuk vermez öyle bir adama.
Düzelir diye beklerseniz o çocuklara yazık edersiniz.
Biliyorum zaten oyle bir niyetimde yok artik sagolun allah razi olsunAllah yardımcınız olsun ama kaç kurtar kendini.Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olan bu yaştaki bir insanı artık değiştiremezsin hele ki bunca kötü yaşamışlıklar varken.
Sadece o küçük iki yavruya yazık
Sonuna kadar okudum acaba nereye varacak diye ama basi neyse sonuda oyle bitmisBende kendimi acindirmak icin acmadim konuyu zaten benimde dusundugum sey iki evladim ne yasadgm degil bu saatten sonra..öğrendikten sonra yaşanan ilişkilerin bi önemi yok zaten. o çocuk rahminize gökten zembille inmedi. ayrıca bu kadar uzun zamandır kullanan birinin “tamam ya bırakıcam” demesine inandınız mı gerçekten? desteğe ihtiyacı olduğunu hiç idrak edemediniz mi yani? şu konuda yalnızca o 2 çocuğa üzülüyorum. Allah yollarını bahtlarını açık etsin
Amin allah razi olsunRabbim iki evladinin yuzune baksin başkada bisey diyemiyorum
Ilkinde sadece sorun sadece maddiyatti ikinciside ondan bosanmak istedigimi biliyordu nasil diyim yani 4 aydr falan hersey yolunda gitti ilski yasadk hamle kaldm dgru dzgun cnsel hayatmz yok bu yüzdende cok kavga isittim zaten buna ragmen ikinci cocuk oldu onu birakamayacagimi dusundu surekli bunu dile getiriyodu birakamazsn iki cocukla diye bugun olanlardan snra inandi ama yapti yapacagini banaBunca olaya ragmen cocuk yapmak neden?
Ilkinde sadece sorun sadece maddiyatti ikinciside ondan bosanmak istedigimi biliyordu nasil diyim yani 4 aydr falan hersey yolunda gitti ilski yasadk hamle kaldm dgru dzgun cnsel hayatmz yok bu yüzdende cok kavga isittim zaten buna ragmen ikinci cocuk oldu onu birakamayacagimi dusundu surekli bunu dile getiriyodu birakamazsn iki cocukla diye bugun olanlardan snra inandi ama yapti yapacagini bana
O cocuk olunca duzelir mantigi bnde degil o es kisindeydi hamileyken gidemem sandi ama ben kalkistigim icin iyice sinirlendi ilk fiziksel siddet bu ve ben olur gecer degsr kafasinda hic olmadm. Ailem destek veriyo suan siddet gordugumu bilmiyolar gelip almadiklarini ona bagliyorum kendimde yarin kalkip gitmeyi dusunuyorum zaten coktan bittik bu gunden sonra yasanmaz o insanla hatta darp raporu alip iceri attirmayi düşünüyorumBu bir ulke sorunu kadinlarda. Cocuk yapinca duzelir mantigi var ya hani. Kendini koru cocuklarini da dunyaya birkez geliyorsun. Yorumlari okumadim ailen destek veriyor mu
O cocuk olunca duzelir mantigi bnde degil o es kisindeydi hamileyken gidemem sandi ama ben kalkistigim icin iyice sinirlendi ilk fiziksel siddet bu ve ben olur gecer degsr kafasinda hic olmadm. Ailem destek veriyo suan siddet gordugumu bilmiyolar gelip almadiklarini ona bagliyorum kendimde yarin kalkip gitmeyi dusunuyorum zaten coktan bittik bu gunden sonra yasanmaz o insanla hatta darp raporu alip iceri attirmayi düşünüyorum
esrarlı alkollü sicili bozuk adama çocuk vermezler korkma.Benimde istedigim tek sey bu ama evladimi vermemekle tehtid ediyo zaten hirpalaniyo bide cekistirmesinden korktgm icin alip gidemedm cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?