• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken darp edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım onu bunu geçtim de madem sevişiyorsun e biz zahmet korun yahu bitki değil çocuk getiriyorsun dünyaya.

Erkek çocuk şart. Özellikle babasına benzerse tadından yenmez. Eğer buda kız olursa erkek olana devam kadar konu sahibi 😒
Yaa tabi benimlemi yasiyorsun nerden vardin bu kaniya iyiki kizim oldu ayrica babasina benzesin niye istiyim oyle bir adama benzemesini istesem çocuğumun gelip burda boyle bi konumu acarim biraz mantk

Aileniz arkanızdaymış.
Neden bu keşi iki kez baba yaptınız?
Sanki çok mükemmelmiş gibi neden bu evliliği sürdürüyorsunuz ki?

Resmen kendi canınıza kastetmişsiniz, sıra çocuklarınızın hayatını mahvetmeye gelmiş.

Yazık! İnsan kendini düşünmese evladını düşünür terk ederdi bu herifi.
O gun can korkusuna evden cikamadm cok sukur bugun onunla ayni evi paylaşamıyorum çocuklarımada yazik ettigim yok yazik edecek olsam bukadarmucadele etmem

Ben cocuguma bakamiyorum kim bakicak diye bisey yazdmda benimmi haberim yok
Arkadaşım o evden çıkamıyorsun gidip darp raporu bile alamıyorsun nasıl bakıcan çocuğuna kocan para vermiyorsa? Gelip burda atar yapmanın anlamı yok atarı evdekine yapacaksın.

Ayrıca çocuğa bakmak "gıda giysi vs" ihtiyaçlarını gidermekle bitmiyor.
Ona sağlıklı ortam sunmak da önemli.
Yani babasının nasıl bi karakter olduğu da önemli.
Keşke önlem alsaydım demek bu kadar zor olmamalı.

Arkadaşım o evden çıkamıyorsun gidip darp raporu bile alamıyorsun nasıl bakıcan çocuğuna kocan para vermiyorsa? Gelip burda atar yapmanın anlamı yok atarı evdekine yapacaksın.
Evdekine yaptim ben yapacagimi sussaydim burda bos bos yakinmak icin yazilar yazmazdm

yerinizde olsam, darp raporu alır, şikayetçi olur, hapse girmesini sağlardım.
o içerideyken uzaklaştırma kararı çıkartır, boşanma davası açar, ailemle yeniden hayatımı kurardım.
yani aslında şu hikayede bunun harici ne yaptıysanız yanlış yapmışsınız.

Ayrıca çocuğa bakmak "gıda giysi vs" ihtiyaçlarını gidermekle bitmiyor.
Ona sağlıklı ortam sunmak da önemli.
Yani babasının nasıl bi karakter olduğu da önemli.
Keşke önlem alsaydım demek bu kadar zor olmamalı.
Keske dedigim zaman bundan geriye zaman akiyorsa bide onun icin yakinayim ? Ben aileme guveniyorum kendime guveniyorum çocukların geleceklerine sadece manevi acidan üzülüyorum bukadar zaten dibi gormusum daha ne aglanmami bekliyorsunuzki resmen sizin yaptiginiz mustehak sana diyosunuz bi kadin bi kadina bukadarda acimasiz olmamali vah tuh diyin diyede yorum beklemedim de neyse ben kendimi ezik hissetmiyorum iki cocukla bugun ortada kalacagm diye susup oturmadm diyemi bu tavriniz farkindaysanz ben cocuklarim ortada kaliyo bilmem ne gibi seyler yazmadm evet manevi acidan uzucu kimse boyle bi babasi olsun istemez ama susan boyun eyen bi annede istemez

Hepsini okumadım çünkü içim şişti.
Sizin gözünüzden bakıyorum: nedir canım ufak tefek tartışmalar her evlilikte olur
İyiki ikinciye hamilesiniz malum kardeş şart, tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻
Siz bence 3üyüde yapın 👍
Kimse boşuna boşan diye akıl vermesin bu arkadaşımıza
Niye ? Hersey butun pislikler kotulukler adamda ama mustehak olan hayat banami ?yazik size umarim bigun ayni seylerle karsilasmazsiniz karsilasrsanizda eminim sizin durumunuz farkli olur

Ben sizi eleştirmeyeceğim çünkü özellikle son cümlenize çok üzüldüm, darp raporu , uzaklaştırma kararı alıp anne babanınızın yanına dönün ve dava açın, nafaka da alın ve uzatma kararını bozduğu anda polis çağırın.
bu adamdan bir şekilde kurtulmanız gerekiyor.
bu ilk etap sonra evladınızı dogurup 3 4 aylık olunca da bir işe girin, 2 seneye toplarsınız kendinizi lütfen ibr yerden başlayın kolay değil ama sonu güzel olacak.
Evet cok sukurki ailem yanimda bende istemezdim cocuklarim boyle bi babaya sahip olsun ama cok sukur ailem destekcim tesekkur ederim

Siz herşeyi hakediyorsunuz da, o bebelere günahsızlara çok üzüldüm.. Esrarkeş alkolik adamın yanında 3 yaşında ve yenidoğan bir bebekle yaşamaya devam edeceksiniz belli.. Size asla acımıyorum inşallah rabbim çocuklarınızın yüzüne güler..
Sizin kafaniza sahip olmak asla istemezdim kimsin kac yasindasin bilemicem tek istedigim bu yoldan gecmen eger oyle bisey basina gelirse buraya konu ac lütfen olurmu her halti yiyen karşı cins ama mustehak olan hayat bana oylemi ?umarim bu hayati yasarsin

Havadan gelen parayla icse bize yasattigi seyler maddi olayin disindaki siddet zaten hepsi var benim kizdgm nokta oda iyi biri olablrdi bize duskun kiyamayan hani boyle biri olmadigi icin maddi manevi anlamda herseyden yoksun biraktigi icin beni degillll evladimi kendim umrumda bile degilim hangi evlat hakeder boyle bir yasami. Butun bunlari ben ona yapsaydim onlar beni bu kapida 5dk tutmazdi ben birakip gidicem dedim diye ustune bide darp ediliyorum
Bende size sormak istiyorum, Hangi evlat hakeder böyle bir yaşamı? Birde hamile kalmışsınız. Üçüncü dördüncü bebekte gelir bence.

Dilerim boyle biseyle karsilasirsiniz bigun 😊
Nasıl da kötü düşüncelisiniz, millete neler yazmışsınız. Yahu insan kötü bişey yaşayınca düşmanının başına gelsin istemez, en azından vicdanlı insanlar. Siz herkese "Sizde yaşarsınız inşallah" diye girmişsiniz. Böyle bir adamla yatağa giren çocuk yapan sizsiniz, biz ne yapalım. Boşuna demiyorlar aslında"Hayır dile komşuna hayır gelsin başına".

Evde cocuk varken icilmesine musade ettim bisey yapamadim demedim burda ben kendime yapilan siddete ses cıkartıcamda cocugumami goz yumucam ne bu mantik ne düşündünüz de boyle yazdnz eve sokmasi beni kizdiran sey evet ben eve geldgmde farkediyorum salak deglm icildgni pislgnden goruyorum bizim yanimizda yapmasina susarmiyim sizce oylemi anladnz
Ya sızın yanınızda ıcmesı ne demek arkadasım , adam esrar ıcecek ben onu koca dıye evımde tutacagım veya evınde duracagım . Bır tekmeyle gerıde bırakırdım cok mu zordu yanı . Yanınızda ıcmıyormus, duzenlı olarak kullanan kısılerın farkında oldugunuz uzere dusunme yetılerını kayboluyor adam anormal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back