Hamileyken darp edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hepsini okumadım çünkü içim şişti.
Sizin gözünüzden bakıyorum: nedir canım ufak tefek tartışmalar her evlilikte olur
İyiki ikinciye hamilesiniz malum kardeş şart, tebrikler
Siz bence 3üyüde yapın
Kimse boşuna boşan diye akıl vermesin bu arkadaşımıza

Ben sizi eleştirmeyeceğim çünkü özellikle son cümlenize çok üzüldüm, darp raporu , uzaklaştırma kararı alıp anne babanınızın yanına dönün ve dava açın, nafaka da alın ve uzatma kararını bozduğu anda polis çağırın.
bu adamdan bir şekilde kurtulmanız gerekiyor.
bu ilk etap sonra evladınızı dogurup 3 4 aylık olunca da bir işe girin, 2 seneye toplarsınız kendinizi lütfen ibr yerden başlayın kolay değil ama sonu güzel olacak.

Siz herşeyi hakediyorsunuz da, o bebelere günahsızlara çok üzüldüm.. Esrarkeş alkolik adamın yanında 3 yaşında ve yenidoğan bir bebekle yaşamaya devam edeceksiniz belli.. Size asla acımıyorum inşallah rabbim çocuklarınızın yüzüne güler..

İyiki ikinciye hamilesiniz malum kardeş şart, tebrikler
Eski konularına baktım konu sahibinin gerçekten de bile isteye yapılmış bir çocuk gibi duruyor. Bir de erkek çocuğu istediğinden, her iki cinsiyette de çocuğu olsun diye tamamen bencil bir kararla düşünülmüş yani.

olmuş bitmiş zaten bazı şeylerin pişmanlığını dibine kadar yaşadığını da söylüyorsun, geleceğin için çocukların için o adamdan kurtul, ailende arkandayken kendi yeni bir yol çiz, nasıl olur durumun nedir bilmem ama ayakların üstünde durman gerek... o kocan olacak herifi de Allah bildiği gibi yapa

Uyuşturucu kullandığı bilinen birine devlet çocuğu vermez herhalde.

Sadece o iki günahsız sabiye üzüldüm.
Allah bahtlarını açık etsin,yazık,günah.
Ben,evladına,sevgi ve huzur dolu bir ailede büyütemeyeceğini bildiği halde onları dünyaya getiren yani bile bile lades diyen ebeveynlerin büyük vebal aldığını düşünüyorum.

boşanmayacaksan eğer müstehak. dilerim diğer konun bosadım kurtuldum olur kocişiiiimiii affettim ayrılamadım bebişşşlerim yüzünden olmaz.

konunuzda surekli sogudum icim buz gibi falan yazmissiniz ama bi aciklarmisiniz sogudugunuz adamdan hemde boyle bi adamdan 2.cocuk neden nasil ??? fazlada sogumamissiniz bence
kendinizde ilk cocugunuzda yari ac yasamissiniz 2.ye ne vereceksiniz acaba

Evleneceklere dersler:
1. Eğer evlilikten önce sıksık, tartışıyor, kavga ediyorsanız bu evlendikten sonra daha büyük olayların habercisidir. Bu kişi büyük ihtimal şiddete de başvuracaktır.
2. Karşınızdaki size ilk şiddet eğilimini gösterdiğinde gerekli tepkiyi vermez, içe atar bu da geçer derseniz sonrasında önünü alamazsınız ve sonpişmanlık fayda etmez.
3. Evliliğinizin düzenli olacağından, mutlu olacağınızdan emin olmada çocuk yapmayın. ''Prezervatif'' ya da ''doğum kontrol hapı'' denen bir icatlar var hem de çok pahalı değiller bunları kullanın!!!

ilkini sevmeyen sahip çıkmayan 2. sever adam olur diye yapıyorlar olmayınca bu sefer 3 oluyor

Hemen polise git yediği haltlari anlat kanıtlarıyla birlikte. Darp raporu al ve kendimi korumak için karşılık verdim de uzaklaştırma al bu adamın düzeleceğine inanman büyük hata . maddi özgürlük için geç kalmak diye bişey yok . Ailenizin yanına gidin nafakanizi alın çocuklarınızın ihtiyaçlarını onunla giderin. İki yıl sonra siz de işe girerdiniz olur biter . Ya ben hamile hayvan görsem uzağından geçerim ki tedirgin olmasın rahatı bozulmasın diye. Haysiyet yoksunu pislik . Ah canım sana bir yandan üzülüp bir yandan da çok çok kızıyorum böyle bir adamdan iki çocuk akıl kârı mı

canım benim alkol alan esrar alan adama hiçbi mahkeme hiçbi hakim çocuk vermez hele bide şiddeti ispatla bunalrla birlikte tazminat da alırsın g.t gibi kalır tek başına

Erkek çocuk şart. Özellikle babasına benzerse tadından yenmez. Eğer buda kız olursa erkek olana devam kadar konu sahibi

Aileniz arkanızdaymış.
Neden bu keşi iki kez baba yaptınız?
Sanki çok mükemmelmiş gibi neden bu evliliği sürdürüyorsunuz ki?

Resmen kendi canınıza kastetmişsiniz, sıra çocuklarınızın hayatını mahvetmeye gelmiş.

Yazık! İnsan kendini düşünmese evladını düşünür terk ederdi bu herifi.

Ailemin herseyden haberi var raporuda aldm smdi korkidan saygi duymaya basladi avukatla gorustum rapora bile ihtiyacin yok zaten cezasi varmisti dedi smdi o dusunsun

Sinmedigim susmadigim icin zaten boyle oldu susup ne yaparsan yap deseydim bana takilan yoktu maddi ve manevi siddet acisindan yani esrarida ben ve cocuk evdeyken kullanamaz susmadim kabul etmedim basindan beri mucadelesini veriyorum herkese konusmasi cok kolay geliyor yapsaydin etmeseydin o cocuklari diye benim cocuklarimdan yana pismanligim yok cunku babasi olmasada geleceklerini kurabilirm gerek ailem gerek kendim buyuzden kimse cocuklardan yana dem vurmasin herkesteki akil bendede var cok sukur susupta canak tutuyorum adama ne yapmam lazim demedim ben burda

Benim cocuklarimin gelecegi kimseye dusmedi sizede demedim alin buyutun diye umarim bi gun boyle seyler basiniza gelmez bende zamani da cok dil uzattim aldm cevabimi ordan biliyorum

Size 1 gr acımıyorum , bıle bıle devam edıyorsunuz . Evde esrar ıcıyor demıssınız , yazıklar olsun 2 tane yavrunun gunahına gırmıssınız
Evde cocuk varken icilmesine musade ettim bisey yapamadim demedim burda ben kendime yapilan siddete ses cıkartıcamda cocugumami goz yumucam ne bu mantik ne düşündünüz de boyle yazdnz eve sokmasi beni kizdiran sey evet ben eve geldgmde farkediyorum salak deglm icildgni pislgnden goruyorum bizim yanimizda yapmasina susarmiyim sizce oylemi anladnz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…