• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken darp edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana vurdugunu bilmiyo ailem bilse babamda birakmaz ama dedigim gibi sadece çocuk isini nasil cozerim ona birakmaz ama onun ailesinede guvenmiyorum bu yaptiklarina ragmen ogullarini cekip kenara akil vermiyolar cocuk icin banada iftira atarlar ozaman kafayi yerim
Evde uyuşturucu kullandığını bildikleri halde sizin ve torununun o evde kalmalarına müsade ediyorlar.

Hamileyken şiddet gördünüz darp raporu aldınız mı? Öyle boş iftirayla çocuğu sizden alamazlar. Sizin de evden gidesiniz yok anladığım kadarıyla.

Burda kalmaya hic merakli degilim ama beni evladimla tehtid ediyo onu alamazsin diye oyle bir insanin elinede cocuk biraklmaz caresizlik iste ailem kir dizini otur demiyo ama bugun beni almayada gelmediler sadece butun isteklerini bize ilet biz seni eksik birakmayiz dediler ve ne konusuldu bi haberim anlayacaginz

Tamam da cidden mahkemenin alkol/esrar kullanan, suça karışma riskinde 6 ay hapis yatacak babaya çocuğu vereceğine inanıyor olamazsın.
Kendini kandırma artık bahane bulma kendine.
Mahkeme çocukları görmesine izin verir mi o bile şüpheli.

Evde uyuşturucu kullandığını bildikleri halde sizin ve torununun o evde kalmalarına müsade ediyorlar.

Hamileyken şiddet gördünüz darp raporu aldınız mı? Öyle boş iftirayla çocuğu sizden alamazlar. Sizin de evden gidesiniz yok anladığım kadarıyla.
Boyle bir ortamda neden kalmak istiyim allah askina bu kapidan cikmaya yeltendim nereye dedi hasteneye dedigim de yerde surukledi odadan odaya surdu ustume kapiyi kilitleyip cikti bende kalmak istedim okadar bagrdim ne alt katim ne ust katim kmse yardima bile gelmedi

Esrar nedir ya konuyu tam okumadım bile esrar kullanan adama ikinci çocuk verilir mi? Kimyasal değil deyip geçmeyin ruh halini berbat etkiler o zaten onun kullanıldığı ortamlardan da hayır gelmez

Tamam da cidden mahkemenin alkol/esrar kullanan, suça karışma riskinde 6 ay hapis yatacak babaya çocuğu vereceğine inanıyor olamazsın.
Kendini kandırma artık bahane bulma kendine.
Mahkeme çocukları görmesine izin verir mi o bile şüpheli.
Ben devletin verdiği avukatla o ise bulundugum ilin en iyi avukatinin yakini bilmiyorum yarin o isteyken cikip gitmeyi dusunuyorum zaten

Esrar nedir ya konuyu tam okumadım bile esrar kullanan adama ikinci çocuk verilir mi? Kimyasal değil deyip geçmeyin ruh halini berbat etkiler o zaten onun kullanıldığı ortamlardan da hayır gelmez
Kimyasal diyip gecmiyorum zaten aleni soyledim hafif bir yani yok bizzat yasayip goruyorum

Ben devletin verdiği avukatla o ise bulundugum ilin en iyi avukatinin yakini bilmiyorum yarin o isteyken cikip gitmeyi dusunuyorum zaten
İstediği kadar iyi avukat bulsun kendinizi gerçekten kandırmayın bu şartlarda babaya velayet verilmez. Kaldı ki annenim yüz kızartıcı suçu olmadığı takdirde babaya Velayet verilmez. Her türlü çocuğunuzu alırsınız yani.

İstediği kadar iyi avukat bulsun kendinizi gerçekten kandırmayın bu şartlarda babaya velayet verilmez. Kaldı ki annenim yüz kızartıcı suçu olmadığı takdirde babaya Velayet verilmez. Her türlü çocuğunuzu alırsınız yani.
Yok cok sukur oyle bi sucum ben ictigini kimlerle ictigini falan sunsam bunu arastirirlar heralde elimde fotoğraf yok mesaj yok cunku 🙄

🤦🏻‍♀️Tek sorun maddiyat mı yazdım evet dediniz. İkinci mesajınızda da çocuklarınızın rızkından bahsetmişsiniz.
Havadan gelen parayla icse bize yasattigi seyler maddi olayin disindaki siddet zaten hepsi var benim kizdgm nokta oda iyi biri olablrdi bize duskun kiyamayan hani boyle biri olmadigi icin maddi manevi anlamda herseyden yoksun biraktigi icin beni degillll evladimi kendim umrumda bile degilim hangi evlat hakeder boyle bir yasami. Butun bunlari ben ona yapsaydim onlar beni bu kapida 5dk tutmazdi ben birakip gidicem dedim diye ustune bide darp ediliyorum

İyi ki sevginiz yokmuş, soğumuşsunuz da 6 aylık hamilesiniz. Soğumasanız ne olurdu kim bilir.
Yaşadıklarınız üzücü ama siz bizim kadar üzülüyor gibi gelmediniz bana.
Çocuğunuzun yanında birbirinize giriyorsunuz, hakaretler havada uçuşuyor, adam esrar kullanıyor... Ama yarın çıkarıp elinize para saysa mutlu mesut devam edecek gibisiniz evliliğe.

Esrar kullanan, eşine hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan adamın ailesi iftira atarak çocuğu elinizden alabilirler mi sizce?
Adam suç işlememesi gereken sürede size şiddet uygulamış. Darp raporu alsanız içeri tıkarlar onu. Çocuğu da alamaz.
Bahane buluyorsunuz sadece.

İyi ki sevginiz yokmuş, soğumuşsunuz da 6 aylık hamilesiniz. Soğumasanız ne olurdu kim bilir.
Yaşadıklarınız üzücü ama siz bizim kadar üzülüyor gibi gelmediniz bana.
Çocuğunuzun yanında birbirinize giriyorsunuz, hakaretler havada uçuşuyor, adam esrar kullanıyor... Ama yarın çıkarıp elinize para saysa mutlu mesut devam edecek gibisiniz evliliğe.

Esrar kullanan, eşine hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayan adamın ailesi iftira atarak çocuğu elinizden alabilirler mi sizce?
Adam suç işlememesi gereken sürede size şiddet uygulamış. Darp raporu alsanız içeri tıkarlar onu. Çocuğu da alamaz.
Bahane buluyorsunuz sadece.
Evet zaten tek sikintim maddiyat yoksa darp edilmem çocuğumun gozu onunde olanlar falan hic uzulmedim odak noktam para cunku dimi. Ben hastaneye diye evden cikmaya zaten çalıştım beni surukledi oda oda ustume kilit vurup çıktı yarin susacagim anlamina gelmiyo ise gtmesini bekliyorum

Hadi ilk çocuğu yaptınız bir hata. İkinci neden? Sadece doğurmakla bitmiyor ki o çocuğa iyi bir aile hayatı sağlamak asıl anne babanın en önemli görevi. Sizin daha her şey baştan belliymiş. Artık olan oldu önünüze bakın. Kocanızın çocuğu vermem demesi tamamen boşa tehdit o yaştaki çocuğun velayetini mahkeme direk anneye verir, alın çocuğunuzu gidin ailenizin yanına. Durduğunuz her dakika zarar

Hadi ilk çocuğu yaptınız bir hata. İkinci neden? Sadece doğurmakla bitmiyor ki o çocuğa iyi bir aile hayatı sağlamak asıl anne babanın en önemli görevi. Sizin daha her şey baştan belliymiş. Artık olan oldu önünüze bakın. Kocanızın çocuğu vermem demesi tamamen boşa tehdit o yaştaki çocuğun velayetini mahkeme direk anneye verir, alın çocuğunuzu gidin ailenizin yanına. Durduğunuz her dakika zarar
Bugun o varken gtmeyi denedim surukledi beni sabah ise gtmesni bekliyorum bide sabah darp raporu alablrmym olsy ani gidilmesi sartmi acaba biliyomsunz

Bugun o varken gtmeyi denedim surukledi beni sabah ise gtmesni bekliyorum bide sabah darp raporu alablrmym olsy ani gidilmesi sartmi acaba biliyomsunz

Olay anı gidilmesi şart değil. Polisi arayın buraya konu yazacağınıza bence en olmadı sizi sığınma evine yerleştirirler. Yarın da sürüklenmeyeceğinizin garantisi yok.

karnındakine yazık. çok afadersiniz ama bunca şeyi yaşarken, içiniz böyle nefret doluyken nasıl ilişki yaşayabiliyorsunuz? korunmayı da geçtim artık. kanunlar yasalar 3 yaşındaki çocuğun velayetini alkolik uyuşturucu bağımlısı bir babaya veremez merak etmeyin. onun arkasına da sığınmayın. eşiniz evet hıyar, ama siz de çok pasifsiniz kusura bakmayın. bu saatten sonra yapacağınız tek şey evlatlarınızın arkasında gerek baba desteğiyle gerek kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek.

Evet zaten tek sikintim maddiyat yoksa darp edilmem çocuğumun gozu onunde olanlar falan hic uzulmedim odak noktam para cunku dimi. Ben hastaneye diye evden cikmaya zaten çalıştım beni surukledi oda oda ustume kilit vurup çıktı yarin susacagim anlamina gelmiyo ise gtmesini bekliyorum

Yani sizi darp eden adam darp raporu almaya gittiğinizi bile bile "hadi git" demezdi tabii ki.
Ailenizi aramışsınız, onun yerine polisi arasaydınız keşke. Onlar sizi alıp götürürlerdi hastaneye.

Sorun ettiğiniz şeyin para olduğunu düşündüm çünkü adamın madde kullandığını bile bile ve ilk baştan beri şiddet olduğu halde yapmışsınız 2. çocuğu. Kazadan sonra iki ağladı, maaşını elinize verdi diye.
Başka ne düşünebilirim ki bu durumda?

Yarın darp raporu alın, ailenize de her şeyi anlatıp açın davayı. O rapordan sonra kimse çocuk vermez öyle bir adama.
Düzelir diye beklerseniz o çocuklara yazık edersiniz.

karnındakine yazık. çok afadersiniz ama bunca şeyi yaşarken, içiniz böyle nefret doluyken nasıl ilişki yaşayabiliyorsunuz? korunmayı da geçtim artık. kanunlar yasalar 3 yaşındaki çocuğun velayetini alkolik uyuşturucu bağımlısı bir babaya veremez merak etmeyin. onun arkasına da sığınmayın. eşiniz evet hıyar, ama siz de çok pasifsiniz kusura bakmayın. bu saatten sonra yapacağınız tek şey evlatlarınızın arkasında gerek baba desteğiyle gerek kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek.
Hamile oldgmu ogrendgm gunden bu ana tek bir ilişki yok zaten o ara yine acilmisti boyle konu kavga gurultu falan esrar icmicem dedi dun cebinde yakaldm yani hem kavgali hem gulluk gulistan deglm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back