Hamileyken darp edilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.657
5.727
198
Merhaba arkadaslar 4bucuk yildir evliyim 3 yasinda kizim var ve yine hamileyim 6aylik.
Es denen insan disi varlik bugun beni itti kakti tirmaladi demedigini birakmadi..
Olaya bastan baslamak ıstiyorum uzun biraz umarim sıkmam kimseyi..
1 senedir tanidigim insanla aramizda olan kavga dovusle evlendim nasipmi kismetmi bilmiyorum iyi kotu evlendik.
Evlendikten 10gun sonra basladi hersey maasini saklamalar nereye ne odedigini soylememeler cebinde ne kaliyo gostermez eve zaten bisey almaz 1yil kv ile yasadim desem yeridir evime dgru duzgun gelemedim beni oraya birakip hep disari cikti esrar alkol hersey vardi bu surecte hamileydim. Simdi diceksiniz aklin nerdeydi gtseydin evine evinde sorsaydin bi guzel hesap diye ama elim kolum dilim sanki baglanmis gibiydim. Normalde sinirli bi insanimdir nasil sustum katlandim anlamiyorum. Dogumdan sonra evime geldim ayni hersey devam etti basimizda buyukler olmadgi icin rahat rahat kavga ettik itilip kakilan ben oldum onu pisman ettiğimde cok oldu gerek sozlerimle gerek vurmaya kalkmasinin ardindaki tepkilerimle...
3yil oldgnda ben dayanamadm patladm bi kez daha nerde bu maasin nereye gidiyo napiyosun alkolle esrarla bitirdiginin farkindaydim maksadm onu biktirmakti belki bilmiyorum. 2.yilimizda benim takilarimi aldi elimden araba alicam dedi ustune gidip ablasindanda yuklu bilezik alip borc yapip 40binlik arabasini cekti altina 40 kere binmemisimdir bi gun etmedigim beddua kalmadi yüzüne.. bizden kacirdigin para yedigin haklar yanina kalmasin fln daha neler neler dedim.. once 4binlik telefonu parcalandi ilk maddi zararini gordu ogunden yaklasik 2 yada 3 ay sonra trafik kazasi gecirdi alkollu... beyin kanamasi oldu eli kirildi arabasi hurdaya dondu uzuldummu hayir..... onu hastane kapisinda beklerken gram goz yasim dokulmedi evladim icin agladim ona aglamadim sonra yaklasik 4 ay sursu iyilesip ise geri donmesi tabi aldigi bilezik borcunu gram odememisti hala..
Iyilesince oturup konstum ne yaptn ne yapiyosun nereye kadr boyle gidecek benden bukadar ben yokum dedim.. sonra ne yaptigini herseyi acik acik anlatti araba tepesinde sürterken kredi cekip harcagini borclara gram ödemediğini falan herseyi döktü bu surecte bana yok cekti hep tabiki ne giydim ne yedim derler ya aynen oyleydim bu arada kendisinin maasida iyidir 4bini geciyor ama evladmla bana faydasi yok...
Bu süreçte hep agladi hani derler ya basina tasmi düştü diye bende dedim saglam vurdu kafayi demekki....
Tabi ceza falanda aldi 5 yil icinde suca karışırsa alkollu araba kullanrsa fln 6 ay hapis yatcak trafik cezalari falan odedi
Sanki tum bunlar olurken bir gram uzulmezmi insan arabamz birikimimiz mahvolmuş kalan borc var fln inanin gram uzulmedim kendi cekiyormus cezasini gibi icimde sogukluk var belki bana maasini gostermedi o hesap kitabi hic elime alnadim diye uzulmedim bilmiyorum luxte yasamadm zaten dedgm gbi hep yok cekti sadece dilinde sen iste ben almak zorundaym der hem yok diyip hem iste demek nasil bi celiski megerse varmis ...
Benim tek zoruma giden sey bana varlik icinde yokluk yasatmasi bana yok derken çocuğumu kisitlarken o icip gezmis.. smdi bir senedir yalvar yakar tuttu beni yaninda pisman oldugunu söyledi bu surecte alkol almadi maasini eve getirdi getirdi derken borcu dayamis girtlaga yasadigi yanina kar kaldi ceremesini cekmek yine bana dustu bende bugun yine patladm yani sebepsiz patlamadm bisey konusurken bana hakaret etti yine insan gibi ol fln demeye basladi derken konu yine eskiye geldi ve olay buyudu beni itti kakti tirmaladi cocugumun yanında bugun yasadgm bu olay bana yapmasi canimi yakmadi cocugumuzu korkttu aglatti karnimdaki deseniz o ayri stres yasadi ben ailemi aradim esyalarimi toplayacaktim beni tutmaya calsti yiktim döktüm dolapta ne var ne yok toplattirmiyo diye sonra guya beni sakinlestrcem diye tirnaklarini gecrdi bende ona vurdum baya tokat atmisimdr ama ona baska turlu karsi koyamazdm karsilikli siddete hep karsi oldum sevmedigim ne varsa yasadm sonra onun babasini aradim oglunuzu alin goturun bu evden diye anlayacağıniz tam rezildik snra aileler oturup konstu beni evde birakti aldi babasini gitti benim aileme. Beni goturmedi sozde babamla babasini alip buraya gelecekti babamlarda konusmslar sonra onlar cikinca annem beni aradi uyma ona karisma parasina puluna biz senin arkandayiz dedi arkadan babam bagardi ne istiyosan ben karsilicam bisey istedigin zaman bana gel flan diyo bende ne soyledi size dedim cektigi krediyi anlatti babasi fln biliyo dedi bende biliyolar sirtini sivazliyolar alkolu biliyosunuz sadece dedim esrarda var evdede iciyo falan döktüm telefonda herseyi annemle babamin icinin yandiginami aglayayim kendi halimemi uzuleyim bilmiyorum bu surecte es denen kisinin ne ailesine ters tavrim oldu bana diyemiyoda tabi sen bolesin bende buyuzden yaptim diye bugun ben aglarken bagardim beni bitirdin senin yanina kâr kalmaz polise anlat derdini ictigini yedigin haltlarin hesabindan kolay siyrilamicaksin dedim dahada delirdi elimi kolumu tutup yedim ictim gezdim diye tekrarlayip yüzüme haykirdi tek bir gram sevgim yok olamazda oyle bir insana geldi eve girdi yatti konusmuyorum napicam bilmiyorum nasil bi yol izlicem cok caresizim resmen maddi ozgurlugumu elime almamamin pismanligini dibine kadar yasiyorum sadece icimi dokmek istedim kimsem yok dertlesecek ne kardes ne arkadas boyun eymiyorum dedikce bastirilmak cok kotu bilmiyorum kendimide gectim annemi babamida bu derde surukledim ya ona icim cok aciyor

Burda kalmaya hic merakli degilim ama beni evladimla tehtid ediyo onu alamazsin diye oyle bir insanin elinede cocuk biraklmaz caresizlik iste ailem kir dizini otur demiyo ama bugun beni almayada gelmediler sadece butun isteklerini bize ilet biz seni eksik birakmayiz dediler ve ne konusuldu bi haberim anlayacaginz

Allah belasını versin böyle pisliklerin. Benimde karnıma tekme yemişliğim var hamileyken, sizi anlayabiliyorum. Yanlarına kalmasın birilerinin günahına girmeleri ne diyim. İmkanın varsa kaç kurtar kendini de çocuklarını da, allah yardımcın olsun.

Çok can sıkıcı şeyler , üzüldüm , ailen arkanda madem boşan , nereye kadar çekeceksin , 2 çocuk o ortamdamı büyüyecek...
Benimde istedigim tek sey bu ama evladimi vermemekle tehtid ediyo zaten hirpalaniyo bide cekistirmesinden korktgm icin alip gidemedm cocugu

Allah razi olsun ama al cocugu git dese bir an dusunmeden cikicam bu evden ama cocugumu vermemek icin cekip hirpalar diye cesaret edemiyorum

Nasip kısmet diyerek olayı bağlamaya çalışmayın. Neler neler yaşamışsınız ama en takıldığınız nokta maddiyat mı gerçekten? Hadi birinci çocuk oldu bunca şey yaşanırken hiç mi korunmadınız.
Bu adam yine gider bir kaza geçirir bir taraflarını kırarsa ömür boyu ona bakmaya razı mısınız?

Ailenizden önce düşünmeniz gereken 2 çocuk var, biri henüz doğmamış.
Uyuşturucu kullanan insanın yanında çocuk büyütülür mü?
Ailenizin yanına gidin, 3 yaşındaki cocuğu sizden alamaz.

Birde benim de kız evladım var, hamile haliylw eşinden dayak yiyecekte ben onu ,o evde bırakacağım...

Olay zaten maddiyattan ibaret... nasip kismet isini evlilik oncesi karara bagladim cunku oncesi bilmiyordum ogrendigimde hamileydim zaten

Allah razi olsun ama al cocugu git dese bir an dusunmeden cikicam bu evden ama cocugumu vermemek icin cekip hirpalar diye cesaret edemiyorum
Şu an gitme zaten hem çocuğun var hem hamilesin, çekiştirirse zarar görürsün. Gidebiliyorsan olmadığı zamanda git.

Benimde istedigim tek sey bu ama evladimi vermemekle tehtid ediyo zaten hirpalaniyo bide cekistirmesinden korktgm icin alip gidemedm cocugu
Darp raporu falan alsaydın hamilesin bide ya , uzaklaştırma alabilirsin , çocuğun için güçlü ol,çağır aileleri ciddi bir konuşma yap resmen örtbas etmişler herşeyi ...

Hersey ragmen hadi sustun diyelim. Lakin esrar kabul edilebilir bisey degil. Onun tedavi kokain eroin oluyo bunuda bekliyerel goze almazsin heralde. Ailen arkandaysa hic bekleme

Bana vurdugunu bilmiyo ailem bilse babamda birakmaz ama dedigim gibi sadece çocuk isini nasil cozerim ona birakmaz ama onun ailesinede guvenmiyorum bu yaptiklarina ragmen ogullarini cekip kenara akil vermiyolar cocuk icin banada iftira atarlar ozaman kafayi yerim

Aileniz buyuk hatali sizi o evde birakmamalari lazim adam da bundan iyice cesaret almis belli ki oyle ihtiyac karsilamakla olurmu siz manevi destege ihtiyac duyuyorsunuz esrar kullanan hamile karisina siddet uygulayan adamin yanindan nasil almazlar kizlarini Allah korusun yarin oburgun daha kotu birsey gelse basiniza suclusu onlar

Icim daraliyo bu evde aldigim her nefeste zaten o bana siddet uygularken bosanicam derken ailemi bile arkama almadan konustum zaten ama annem engelli kalkip bana destek olmaya bile gelemiyo babam beni cekip almaya gelse yine bana bisey yapcak diye korktugunu biliyorum caresizlik cok zor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…