- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
-
- Konu Sahibi pembedusler
slm arkadslar bıraz once dr dan geldım kese var bebek görünmuyor 15 gün sonra gel dedı dr birde bebek gorunmedıgı ıcın haftayla ilgili bişey söyeyemem dedi siz nezaman gördunuz bebegi ahh neguzel canınız bıseyler cekıyomus ben sabahtan beri bulantı ve halsızlıkten ölüyorum
Şikayet çok, o nedenle korkuyorum. Böyle bir durumdan haberim olmadığı için çok yoğun
bir kurs programına başlamıştım. Çok hırpladım kendimi. Akıntılarım oldu, regl oluyorum sandım. Şimdilik kötü bir durum yokmuş. Doktor dinlenmemi söyledi. Kasık ağrılarım var, rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşmeye çalıştığı için normalmiş. Bunun dışında hiçbir farklılık yok. Bir de doymuyorum sahi... cokacimcoook Herhangi bir bulantı, tiksinti yok. Psikolojik olarak mı bilmem canım çok ilginç şeyler istiyor. Taze fasulyeden nefret ederim ama şu an canım inanılmaz istiyor. Geçen gün de çocuk aspirini. :uhm: Yesem mi karar veremedim hala aspirini.
slm arkadslar bıraz once dr dan geldım kese var bebek görünmuyor 15 gün sonra gel dedı dr birde bebek gorunmedıgı ıcın haftayla ilgili bişey söyeyemem dedi siz nezaman gördunuz bebegi ahh neguzel canınız bıseyler cekıyomus ben sabahtan beri bulantı ve halsızlıkten ölüyorum
gerçekten hafta hafta değişiyor durumumuz.ben mesela 6 haftanın içindeyim.bir mide bulantısı bir iştahsızlık.vede uyku.ama sen 8 haftadasın bildiğim kadarıyla.ne güzel.inşallah hiç bulantın olmaz.o kadar garipki.eskiden yediğim yemeklerimi şimdi ağzıma sürmüyorum.
canım çalışıyorum.remi kurumdayım ben.sağolsun burdaki arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar.ama yoruluyorum ne kadar olsada.çok yoruluncada belim ağrıyor bazen.işyerindekilerin anlayışlı olması alzım.sinir oluyorum böyle anlayışsızlara.kendileri hiçmi hamile kalmamışlar.insan biraz anlayışılı olur ya.ama sen stres yapma.ben çalışabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyorum.allahn izniyle.zaten 8 aydan sonra izne ayrılyosun kanunen.
canım sinirlenme.hiç birşey bebeğinden önemli değil.baraber çalıştığım kişi ne kadar anlayışlı olsda bazen bütün işleri benim üzerime yıkıp kaçıyor odadan.bende verdilen işi yapmıyorum.sinir oluyor ama napıyım sonra bel ağrısı oluyor dediğin gibi.senin işin daha ağırmış allah yardım etsin.bebeğine senmi bakıcaksın.
valla ben annemin bakmasını istiyordum ama ablam yeni doğum yapıcağı için onunkine bakıcak.benim bebişimle ablamınkinin arasındada 8 ay var.o yüzden kayınvalidem bakıcak.ama ne güzel sen büyütüceksin çocuğunu.her anında yanında olucaksın.
mecbur bırakıcam.ama allah kısmet ederse 8 aya kadar ben bakmayı düşünüyorum
amin canım.ama nasıl bırakır bilmiyorum.özlerim çok ya .allahın izniyle sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalımda.