hamileyimmmm:)))))))))))))

canım kac haftalısın benımkıde daha bgun gorundu 8+0 haftalıgım 6+3 ıken benımkıde gozukmemeıstı.

bende hamile olduğu bilmiyordum.ağır kaldırdım.düğün vardı hopladım zıpladım.bide ağrı kesici içtim.düşün artık.ama allah o kadar büyükki.bebğim burda.allah koruyor.korusunda her zaman inşallah.ben geçen hafta çok yiyordum.ama dün ve bugün inanılmaz bulantım var.hafta haftayı tutmuyor sanıırm.benim canım daha çok tatlı çekiyor.bugün yemek yiyemedim ama tatlı yedim.ayy çocuk aspirinini bende çok severim.ama yemeyelim tabiki.yorgunluk desen şimdi uyuycam düşün artık canım.

canım merak etme yüce rabbime emanet.benimde zor gözüktü çgeçen hafta.5 haftalıktı o zaman.hatta doktor gözükmeye bilir demişti.nokta kadar zaten kesenin içinde.bende iki hafta sonra gidicem inşallah.kalbini ferah tut.
halsizlikmi dediniz uykum var benim...mirmirmirmir

bende hıc uyku falan yok yanı hatta eskısıne gre daha hareketlı sayılırım ama uzansam ıı olur tabıkı.aksam eve gdınce yemekten sonra bı mayışıyorum cay ıcmeden uyuyakalıyorum kocam uyandırıyo askım kalk cay ıcelım dıye akam gunun yorgunlugu heralde 2 ayda sadece 2 kez basım dondu yanı ve hıc mıdem bulanmadı ama canım sureklı bıseyler ıstıyor eksı cekıyor yıyorum bu sefer tatlı ıstıyor anlamadım gıttı.

gerçekten hafta hafta değişiyor durumumuz.ben mesela 6 haftanın içindeyim.bir mide bulantısı bir iştahsızlık.vede uyku.ama sen 8 haftadasın bildiğim kadarıyla.ne güzel.inşallah hiç bulantın olmaz.o kadar garipki.eskiden yediğim yemeklerimi şimdi ağzıma sürmüyorum.

dun gece uzum yıyeyım dedım ayyyy okadar kotu koktukı ki cok severdım yanı sımdı tıksındım yemıyorum yemek ıstesemde okoku gelıyor ıstahım gdıyor.esıme dedım bı ye kokla kokuyomu tadında degısıklık varmı yok dedı gayet guzel dıyo demekkı degısen benım.bu ısyerındekılerdekılere gıcık kapmaya basladım gerızekalılar bole gderse ayrılıcam ya bı afra bı tafra mudur olacak karıda sınır olmaya basladım

canım çalışıyorum.remi kurumdayım ben.sağolsun burdaki arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar.ama yoruluyorum ne kadar olsada.çok yoruluncada belim ağrıyor bazen.işyerindekilerin anlayışlı olması alzım.sinir oluyorum böyle anlayışsızlara.kendileri hiçmi hamile kalmamışlar.insan biraz anlayışılı olur ya.ama sen stres yapma.ben çalışabildiğim yere kadar çalışmayı düşünüyorum.allahn izniyle.zaten 8 aydan sonra izne ayrılyosun kanunen.

inanırmsıın dün bezelye yaptım.çok severdim.bir koktu.peynir yedim.yiyemi,yorumki.eşimde oturdu karşıma iştahlı iştahlı yedi

BENIM EMANET EDEBILECEGIM BI YER OLMADIGI ICIN AYRILICAGIM ISTEN ZATEN OLSADA VERMEM KI KENDIM BAKARIM BENDE YORULUYORUM SUAN SIRTIM AGRIYO YATMAK ISTIYORUM BEBEGIME DE INSALLAH BISEY OLMAZ CANIM NE GUZEL SANA YARDIMCI OLMAK ICIN ELLERINDEN GELENI YAPIYOLARMIS BENIMKILER OYLE DEIL BI IS VARKEN ELIMDE BASKA IS VERIRLER NASIL OLSA AYRILICAM DİYE TAKAMAMAYA CALISIYORUM AMA OLMUYOR NE YAZIKKI VERIYOLAR UC KURUS PARA ZATEN ALDIGIM PARA ICIN DE BEBEGIMI BIRAKIP CALISMAYA DEGMEZ YANI.

BENBIDE MUHASEBE YEMEK CAY SERVISI TELEFONLAR TEMIZLIK ISLERINE BAKIYORUM 2 KISININ YAPTIGI ISLER YANI BAZEN IHALE EVRAKLARINI DUZENLIYORUM AMA INSALLAH BIRIKIPDE TERS BI ZAMANIMA GELIP PATLAMAMklava:

canım sinirlenme.hiç birşey bebeğinden önemli değil.baraber çalıştığım kişi ne kadar anlayışlı olsda bazen bütün işleri benim üzerime yıkıp kaçıyor odadan.bende verdilen işi yapmıyorum.sinir oluyor ama napıyım sonra bel ağrısı oluyor dediğin gibi.senin işin daha ağırmış allah yardım etsin.bebeğine senmi bakıcaksın.

evt canım kendım bakıcam sen

valla ben annemin bakmasını istiyordum ama ablam yeni doğum yapıcağı için onunkine bakıcak.benim bebişimle ablamınkinin arasındada 8 ay var.o yüzden kayınvalidem bakıcak.ama ne güzel sen büyütüceksin çocuğunu.her anında yanında olucaksın.

Valla bezan bu ısı kabul ettıgım ıcın bu paraya cok pısmanım suan kendımı kullanılmıs gbı hıssedıyorum 600 lıra maas verıyolar sıgortamıda yatırıyolar onceden bu ıslerı yapan ıkı kısı varmıs yemegı ayrı kısı dıger ıslere ayrı kısı amakrızı bahane edıp cıkarmıslar.gorusmeye geldıgımde kadın kendı agzıyla dedı bu paraya bu ıslerı yapmaya yanasmıyolar dıye basta basıt yemeklerdı soylenen. Yanı zaten kalabalık olmuyoruz bı cesıt basıt yemek yaparsın dıyolardı ama ben 2 bazen 3 cesıt yemek yapıyorum yemek yaparken telefonlara bıle bakmıyolar kostur kostur telefona yetısmeye calısıyorum haydıı kapı calıyor onada kos bı ıs verıyolar tam baslıcakken yorulmusum tam oturucam haydııı cay getır meyva getır sunu yap bunu yap valla dogurduktan sonra hatta 7 aylık falan olunca cıkısımı ısterım yanı onlardabulabılıyolarsa bulsunlar benım sorunum deıl

kayınvalıdem burda olsada ben bırakmamkı yanı gozum akada kalır gbıme gelıyo rahat calısamam

amin canım.ama nasıl bırakır bilmiyorum.özlerim çok ya .allahın izniyle sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalımda.

amin canım.ama nasıl bırakır bilmiyorum.özlerim çok ya .allahın izniyle sağlıklı sıhhatli zamanında kucağımıza alalımda.

ayy hemde nasıl bıde 8 ay yanında olacaksın nasıl ozlersın bılıyomusun ama hayt sartları bakalım bende bakacam dıyorumda o zaman ne getırecek kım bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…