- 19 Nisan 2008
- 1.891
- 2
- 41
- Konu Sahibi pembedusler
tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ve darısı bizlere inşallahalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba ben 8.haftama gırdım bgun 8+0 yanı
senin bbeiş benimkinden daha büyük.kırbir keremaşallah hepisine.ben daha boyunu öğrenemedim.kese 10 mm dedi doktor o kadar.ahh birde 31 temmuz olsa.
Bebişiniz hayırlı olsun... hihoyyyt Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Ben de 5+3 üm. Dün gebelik kesesini ve bebeğin kesesini gördüm. 10 gün sonra da kalp atışlarını dinleyelim dedi. Umarım bir aksilik çıkmaz. Çok korkuyorum ve çok telaşlıyım ben. Hiç beklemediğim bir anda sürpriz yaptı. lülülülülülü
Allah olmayan herkese nasip etsin, bize de sağlıklı bir şekilde dünya getirmeyi nasip eder inşallah.
bu hafta allah nasip ederse tatile çıkıyoruz.doktorumda izinli olucakmış.ondan sonraki hafta alıcak ult.biizm doktor böyle daha çok küçük olduğu için sanırım.büyüdükçe daha sık çağırıcak.sende demmeki benden iki gün önce gidiceksin.kalp atışlarını duymak bambaşka bir şey olucak sanırım.
normalde ayda 1 de sımdı bebgı gorduk kalp atıslrını dınleemk ıcın aslında duydu galıba ama cok az gelıyo sesı dedı ondan 3 mm daha ufaklıkkalp atıslarını duyunca herhalde 12.haftada cagırrı testler ıcın
ayyy o kalp atışlar yokmu ınsanın ınanası gelmıyor.ben dedımkı doktora
saka yapıyorsunuz dımı bu ultrasonda kayıtlı bır cd benı kandırmayın demıstım.dusune bılıyormusunuz yaa karnınızın ıcınde dk da 160 kere kalp carpıyor ve bunu bız hıssedemıyoruz su anda.
:))))))))))))
amin canım allah hepimizin bebklerini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.ben 6+3 üm şu an.bende geçen hafta ilk gittiğimde keseyi ve bebeği görmüştüm.çok minikti.inşallah bu sefer gittiğimizde kalp atışlarınıda duyarız.burdan haberleşelim sık sık bebişlerimizin büyüme hızlarıyla ilgili.sakın korkma ama bende öyleyim.ama artık şunu düşünüyorum.allah korusun sakınan göze çöp batarmış.allah esirgesin çok düşünüp üstüne düşmemek lazım bence.senin şikayetlerin oluyormu.bulantı.uyku eğilimi gibi.
Şikayet çok, o nedenle korkuyorum. Böyle bir durumdan haberim olmadığı için çok yoğun
bir kurs programına başlamıştım. Çok hırpladım kendimi. Akıntılarım oldu, regl oluyorum sandım. Şimdilik kötü bir durum yokmuş. Doktor dinlenmemi söyledi. Kasık ağrılarım var, rahim büyüdüğü için ve bebek yerleşmeye çalıştığı için normalmiş. Bunun dışında hiçbir farklılık yok. Bir de doymuyorum sahi... cokacimcoook Herhangi bir bulantı, tiksinti yok. Psikolojik olarak mı bilmem canım çok ilginç şeyler istiyor. Taze fasulyeden nefret ederim ama şu an canım inanılmaz istiyor. Geçen gün de çocuk aspirini. :uhm: Yesem mi karar veremedim hala aspirini.
Bence yediklerimizi ya da canımızın çektiklerini burada yazmayalım senağlama turşu istedi canım... cokacimcoook