hamileyimmmm:)))))))))))))

pembedusler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
1.541
3
aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

darısı başımıza

allah kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.allah bizlerede nasip eder inşallah

amin kızlar.tüm dularım isteyen herkez için.allah bu mutluğu herkeze nasip etsin.hamile olan herkezde inşallah allahın izniyle biran önce bebeğini kucağına alır.

pembe dusler doktora gıtınmı canım ultrasona gırdınmı kac haftalıksın bebegını gordunmu
bu arada ard arda soruları sıralamaktan tebrık etmedım canım cok tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ınsallah

canım çok teşekkür ederim.sor ard arda nolucak sanki.bende bu aralar çok meraklıyım bu konuda.siz arkadaşlarım sayesinde öğrenicem çoğu şeyi.umarım bende sorularımla sizleri bunaltmam:)
dah a6 haftalık.geçen hafta belli oldu hemen gittim.keseyi gördü çok küçük dedi doktor.10 mm kese boytu dedi.31 temmuzda gidecem tekrar.ama çok merak ediyorum.şu anda büyüyor.hafif bulantılarım var ama.bel ağrılarım fazla.bazende adet sancılarına benzeyen ağrılar oluyor.ama burda konuşştuğum arkadaşlarında değine göre tabii okumalarımda şu anda yerleşme aşamasındaymış bebeğim.ve bu ağrılar normalmiş.zaten kısa süreli kasık ağrıları oluyor.rahim büyüyormuş galiba.önümüzdeki hafta tatile çıkıyoruz inşallahç.doktor git dedi dinlen daha iyi olur dedi.malum asıl şimdi başlıyor.havuza giröeyi asla düşünmüyorum.ama kısa süreli olsada denize giriceminşallah.bide okudum kadarıyla güneşte çok kalınırsa ciltte lekelenmeler oluyormuş.
allah beeklerimizi sağlıkla sıhhatle zamnında kucağımza almayı nasip etsin.allah olmayan isteyen herkeze versin.
sen peki hamilemsin şu an.

pardon canım profiline tam bakmadımda.kaç aylık hamilesin.

canım ben 7+6 bgun yarın 8 haftama grecegım son kontrole gıttıgımde 6+3 haftalıktım bebgı goremedı doktor ondan sordum sen gordunmu dıye yarın tekrar gdecegım ultrasona alıcaklar 6 haftalık gorulmemesı normal o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…