- 30 Temmuz 2008
- 2.668
- 48
- 37
- Konu Sahibi pembedusler
Offf cok yoruldum ya yatıp bıkac saat uyumak ıstıyorum ama ısteyım kahretsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ya.al bendende o kadar.ama amirim burda.sekreterlikteyim gidemiyorum.ama nasıl uykum var.off bıraksalar bende uyuycam.yorma kendini fazla.
aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
tebrikler canım a.s.
rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı kaderi uzun ömrü olsun inşallah :Saruboceq:
ben ve benim gibi bebek hasreti çekenlerede rabbim tez zamanda meleklerimizi gönderir inşallah :Saruboceq:
evet canım haklsısın.ama ben göbişimin hemen şişmesini ve o şirin kıyafetleri hemen giymek istiyorum.
canım çok teşekkürler bütün iyi dileklerin için.amin inşallah.yüce rabbim tez günde tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı bir evlat verir inşallah.dualarım tüm bebek isteyenler için.ama şuna inan yüze rabbim inan zamanı gelince veriyor.yeterki umutsuzluğa düşme.
haklısın canım herşeyde olduğu gibi bebek te kader kısmet demek lazım rabbim vermek istese vermiyecekmi vermiyorsa vardır bir hayır demekten yapacak başka çaremiz yok
rabbimden herzaman herşeyin hatta evladın bile hayırlısını istiyorum hayırsız evlat olacaksa olmasın
rabbime bol dua ve sabırla sığınıp beklemekten başka çarem yok tevide görüyorum kaç senedir inşallah hakkımızda hayırlısı olur
umutsuz değilim canım zaten rütbemde bile yazmışım ya yeni bir gün yeni bir umut her güne umutla uyanmakta güzel :))
amin,ve tebrikler canım,hayırlı olsun çok sevindimaranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
gerçektenmi.yaa çok merak ediyorum.seninki kaç haftalık canım.
canım su anda 10 haftalık.ama benım hamılelıgım daha oncede soyledıgım gıbı ınanılmaz rahat gecıyor (MAŞALLAH)mıde bulantım falan olmadıgı ıcın su anda gebemıyım degılmıyım anlamıyorum.ancak oynamaya baslıyınca anlıycam galıba :dance:
aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
canım çooooooook tebrikler birde senin topiğinde paylaşalım istedim mutluluğumuzu
herşey yolunda gider inşallah