hamileyimmmm:)))))))))))))

canım benim ya.al bendende o kadar.ama amirim burda.sekreterlikteyim gidemiyorum.ama nasıl uykum var.off bıraksalar bende uyuycam.yorma kendini fazla.

canım benim ya.al bendende o kadar.ama amirim burda.sekreterlikteyim gidemiyorum.ama nasıl uykum var.off bıraksalar bende uyuycam.yorma kendini fazla.

evt ya hamıleyken calısmakta ne var dıyodum eskıden zormus ya gercekten son ayıma kadar calısmak ıstıyodum ama anlayıssız patronlarım var ıs ustune ıs verıyolar oyuzden cok yoruluyorum.buyuzden calısımıcam herhaldeocak ayında yada aralıkta falan ayrılırım gbıme gelıyo sende yorma kendını suan ben sırtıma bı yastık aldım oturuyorum suyumuda aldım yanıma bol bol suyumdan ıcıp dınlenmeye calısıyorum

off bende çok yoruldum.belim ağrıyor.seninde yorulduğunda ağrıyor belin.valla bende ocak başında ayrılır heralde kısmetse.kafam artık kaldırmıyor.en iyisi bende yarın bir yastık alıyım kendime.kıyafetlerim eskiden sıkmazdı.karnım daha büyümez diyorum ama sanki büyüdü.senin 8 haftalık büyüdümü karnın.bide giydiğim pantalon sıkıyor.bir zararı olurmu acaba allah korusun.

valla canım sabah kaltıgımda evt hamıle karnı gbıydı ama artık gazdanmı hazımsızlıktanmı bılemıcem alt karnım cıkmıstı yanı hatta esıme dedım aaa karnıma bak dıye ama sabah sersemlıgınden farketmedı heralde evt ya benımde bazı pantolonlarım sıkıyor kılo aldım ben 65 dım hamıle kaldıgımda suan 68 ım canım suan bı zararı olmaz ama ılerleyen aylarda lastıklı pantolonlar gıymemız gerek 3 aydan sonra bence

bıde hamıleyken emır almak ınsanın gucune gdıyor demı benım sahsen oyle bız 2 canlıyız ama onların bıseycıklerı yok yoruldugumuz kabak gbı ortada tam oturucaz kahve ver dosyayı al faturayı kaydet az yede kendıne bunlar ıcın bı usak tut dıcen dıyemıyosun az evvel dısardan geldım zaten hava bunaltıcı gelırgelmez basladı talımat yaz bılmem ne v.s v.s yanı.halbukı onun pc sındede var yanı evrak kayıt aam yok ben yazacam ılla.daha oturmadan soluklanmadan kahve ver offf offfff

aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

tebrikler canım a.s.
rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı kaderi uzun ömrü olsun inşallah :Saruboceq:

ben ve benim gibi bebek hasreti çekenlerede rabbim tez zamanda meleklerimizi gönderir inşallah :Saruboceq:

tebrikler canım a.s.
rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı kaderi uzun ömrü olsun inşallah :Saruboceq:

ben ve benim gibi bebek hasreti çekenlerede rabbim tez zamanda meleklerimizi gönderir inşallah :Saruboceq:

canım çok teşekkürler bütün iyi dileklerin için.amin inşallah.yüce rabbim tez günde tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı bir evlat verir inşallah.dualarım tüm bebek isteyenler için.ama şuna inan yüze rabbim inan zamanı gelince veriyor.yeterki umutsuzluğa düşme.

canım çok teşekkürler bütün iyi dileklerin için.amin inşallah.yüce rabbim tez günde tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı bir evlat verir inşallah.dualarım tüm bebek isteyenler için.ama şuna inan yüze rabbim inan zamanı gelince veriyor.yeterki umutsuzluğa düşme.

haklısın canım herşeyde olduğu gibi bebek te kader kısmet demek lazım rabbim vermek istese vermiyecekmi vermiyorsa vardır bir hayır demekten yapacak başka çaremiz yok
rabbimden herzaman herşeyin hatta evladın bile hayırlısını istiyorum hayırsız evlat olacaksa olmasın
rabbime bol dua ve sabırla sığınıp beklemekten başka çarem yok tevide görüyorum kaç senedir inşallah hakkımızda hayırlısı olur
umutsuz değilim canım zaten rütbemde bile yazmışım ya yeni bir gün yeni bir umut her güne umutla uyanmakta güzel :))

haklısın canım herşeyde olduğu gibi bebek te kader kısmet demek lazım rabbim vermek istese vermiyecekmi vermiyorsa vardır bir hayır demekten yapacak başka çaremiz yok
rabbimden herzaman herşeyin hatta evladın bile hayırlısını istiyorum hayırsız evlat olacaksa olmasın
rabbime bol dua ve sabırla sığınıp beklemekten başka çarem yok tevide görüyorum kaç senedir inşallah hakkımızda hayırlısı olur
umutsuz değilim canım zaten rütbemde bile yazmışım ya yeni bir gün yeni bir umut her güne umutla uyanmakta güzel :))

brova sana gerçekten.bende tam 4 sene bekledim.sonra süprriz yaptı bebişim.ama dedimya allah o kadar büyükki vermiyorsa gerçekten vardır bir hayır.allahım herşeyin hayırlısını versin.ben eminim duaların karşılığını gösterir allahım ama zamanında.allahım tez günde versin bir evlat inşallah.sağlıkla sıhhatle.sakın kaybetme umudunu.güzel haberlerini ver burdan.

aranıza yeni katıldım kızlar.hamileyim.6 haftalık henüz.yüce allaha şükürler olsun.tedaviye yeni başlamıştım.1 sene bile olmamıştı ve geçen hafta öğrendim.çok mutluyum.allah olmayan ve isteyen herkeze versin.bebek bekleyenlen herkezede bende dahil olmak üzere allah yavrularımızı sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
amin,ve tebrikler canım,hayırlı olsun çok sevindim
fe89066d8ef2b082744c2b762cb1892e.gif

gerçektenmi.yaa çok merak ediyorum.seninki kaç haftalık canım.

canım su anda 10 haftalık.ama benım hamılelıgım daha oncede soyledıgım gıbı ınanılmaz rahat gecıyor (MAŞALLAH:nazar:)mıde bulantım falan olmadıgı ıcın su anda gebemıyım degılmıyım anlamıyorum.ancak oynamaya baslıyınca anlıycam galıba :dance:

canım benim hayırlı olsun tebriklera.s.seninki bizden büyükmüş teyzesikaydirigubbakcemile3inşaallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız minklerimizi canım.

canım su anda 10 haftalık.ama benım hamılelıgım daha oncede soyledıgım gıbı ınanılmaz rahat gecıyor (MAŞALLAH:nazar:)mıde bulantım falan olmadıgı ıcın su anda gebemıyım degılmıyım anlamıyorum.ancak oynamaya baslıyınca anlıycam galıba :dance:

maşallah canım.inşallah bebeğini kucağına alana kadar bu kadar rahat bir hamilelik geçirirsin.darısı başımıza.ama bebeğimi kucağı alıyım yeterki diyorum ben çekmeye razıyım bulantıları.yeterki o beni bırakmasın.allahım korusun bebeklerimizi.ben biran önce hissediyim istiyorum.bende senin gibi hiçbirşey hissetmeyince korkuyorum.allah korusun aklıma kötü şeyler geliyor.ama daha çok küçük olduğu aklıma geliyor.

canım çooooooook tebrikler birde senin topiğinde paylaşalım istedim mutluluğumuzu
herşey yolunda gider inşallah

maalesef bebegımı kaybettım kalp atısları cok dusuktu ve kahverengı akıntım olmustu hemen acıle gıttm hastaneye yatırdılar ve yoğun kanamayla dusuk yaptım cok uzgunum

X