hamileyimmmm:)))))))))))))

çok geçmiş olsun :1no2:
Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin size :1hug:

saol canım tesekkur edrım fızıken ıyıyım ama ruhen nasıl ıyılesıcegımı bılemıyorum acıkcası beterın beterı var ama bebegıme cok alısmısım hala bazen hamıle oldugumu zannedıp kahve falan ıcmıyorum sonra aklıma gelıyor gozlerım doluyor aglamaya baslıyorum alıngan oldum sınırlı ve asabı oldum bebegımı kaybedınce cok kotuyum cok..........

saol canım tesekkur edrım fızıken ıyıyım ama ruhen nasıl ıyılesıcegımı bılemıyorum acıkcası beterın beterı var ama bebegıme cok alısmısım hala bazen hamıle oldugumu zannedıp kahve falan ıcmıyorum sonra aklıma gelıyor gozlerım doluyor aglamaya baslıyorum alıngan oldum sınırlı ve asabı oldum bebegımı kaybedınce cok kotuyum cok..........

çok normal bunlar ama emin ol geçecek
sen bırakma kendini ve çabuk toparlan elbetteki anne olacaksın
ben bunun için 3 sene mi verdim ve sonra yuvam dağıldı
bundan kötüsü olamaz sanırımCADIARZU

çok normal bunlar ama emin ol geçecek
sen bırakma kendini ve çabuk toparlan elbetteki anne olacaksın
ben bunun için 3 sene mi verdim ve sonra yuvam dağıldı
bundan kötüsü olamaz sanırımCADIARZU

inşallah gecer canım rejıme basladım bakalım fazla kılolarımdan kurtulmayla basladım bakalım hamılelıkde 6 kılo almıstım cunku hastanede yatınca sureklı aldım ıster sıtemez 6 kılo vermem lazım ınsallah bıdahakı hamıleleıgım guzel ve saglıklı gecer sende sıkma canını yenı bı olay galıba profılınde evlı yazıyodu cunku kısa bı sure once

sanırım benım doktorum cok ıyı çapanın prof una gıdıyorum cemıl akgün.ben 5 haftalıktı gıttıgımde bebegıde gordum.7 haftalıktı kalp atıslarını dınledım ve daha belırgın gordum sımdı 10 haftalıgım ve agustosun 15 ınde tekrar gıdıcem ve ıkılı tarama yapıcakmıs ozaman kollarını bacaklarını daha net gorurmusum.bu arada kasık agrıları hapsırırken kasılma ıgne batar gıbı agrıların olması ıstahınızın olmaması akıntı olması (hatta doktorum bu akıntıların beyaz yada kahve yada pembe bıle olabılır onemlı degıl normaldır dedı)bunlar normal hatta sureklı unutkan olmanız uykunuzun gelmesı halsızlık (aman bugunun ısını yarın yaparım demek gıbı)erken yorulmalar bunların hepsı normal ben bu konuda butun bılgılerı doktorum 5 haftalıkken soyledı ve hala yasıyorum.sadece tek sevındıgım ne bılıyormusunuz mıdem bulanmıyor ve basım donmuyor yanı bu soyledıklerımın dısında rahat gecıyor.umarım hepımızın bu sekılde rahat elı kolu saglıklı hayırlı evlatları olur hihoyyyt hihoyyyt
Merhaba Canım benim bebişimde 6 haftalık ... doktorm konusunu çok saplantı yaptım. Bostancı tarafında oturuyoruz ve central hospital'a gittim. Doğum konusunda SSK anlaşmalıyız diyorlar ama Sezeryan konusunda SSK karşılıyor diyorlar ancak normal doğumu bekliyorlarmış eğer normal doğum gerçekleşmez ise vakum deniyolarmış oda olmaz ise SSK üzerinden sezeryan yapıyorlarmış ve bunu hiçbir hastane baştan söylemiyormuş hastanedekiler bunu bana söylemedi tesadüfen öğrendim doğruluğu konusunda halen emin değilim ama şok oldum neyapacağımı bilemiyorum. Sen nerde doğum yapacaksın?

maalesef bebegımı kaybettım kalp atısları cok dusuktu ve kahverengı akıntım olmustu hemen acıle gıttm hastaneye yatırdılar ve yoğun kanamayla dusuk yaptım cok uzgunum

canım tatilden yeni döndüm ve inan çok üüzldüm.allah sabrını versin.çok geçmiş olsun.nolur dikkat et kendine.allahım sana ve tüm isteyenlere yeniden sağlılı sıhhatli evlatlar versin.yüce rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını verir.

inşallah gecer canım rejıme basladım bakalım fazla kılolarımdan kurtulmayla basladım bakalım hamılelıkde 6 kılo almıstım cunku hastanede yatınca sureklı aldım ıster sıtemez 6 kılo vermem lazım ınsallah bıdahakı hamıleleıgım guzel ve saglıklı gecer sende sıkma canını yenı bı olay galıba profılınde evlı yazıyodu cunku kısa bı sure once

bak ne güzel planların hazır:ecrin_bebek:
ne güzel hamile kalabiliyorsun
bir dahakine dr kontrolünde denersin:1rolleyes:
kilo ver kendini toparla (fiziken)
zaten sen kendine ne kadar iyi bakarsan dışa ne kadar açılırsan o kadar çabuk atlatırsınopuyorumnanaktan
1.5 ay oldu benim biteli. mayısda 1 negatif tüp bebek denemem oldu ve ondan sonra kopmak üzere olan ipler koptuşakkıdı

bak ne güzel planların hazır:ecrin_bebek:
Ne güzel hamile kalabiliyorsun
bir dahakine dr kontrolünde denersin:1rolleyes:
Kilo ver kendini toparla (fiziken)
zaten sen kendine ne kadar iyi bakarsan dışa ne kadar açılırsan o kadar çabuk atlatırsınopuyorumnanaktan
1.5 ay oldu benim biteli. Mayısda 1 negatif tüp bebek denemem oldu ve ondan sonra kopmak üzere olan ipler koptuşakkıdı

evt buda doktor kontrolunde oldu ama napalım kaderde ne varsa onu yasıyoruz yanı keske yasanmasaydı ama yasandı ne yazıkkı sende esınle keske barıssanız bıdahakı hamıleleıgım ne zaman olur kımbılır korkuyorum acıkcası tekrarlar dıye

maalesef bebegımı kaybettım kalp atısları cok dusuktu ve kahverengı akıntım olmustu hemen acıle gıttm hastaneye yatırdılar ve yoğun kanamayla dusuk yaptım cok uzgunum

winx perisi, ne zamandır giremiyordum foruma.
şimdi yazdıklarını okuyorum, gerçekten çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum.
Neden olmuş, niye olmuş birşey söylediler mi? Sen öncesinde bir şey hissettin mi?
Allah sana sabırlar versin arkadaşım. Umarın kısa zamanda tekrar hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin. Tekrar geçmiş olsun..

winx perisi, ne zamandır giremiyordum foruma.
şimdi yazdıklarını okuyorum, gerçekten çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum.
Neden olmuş, niye olmuş birşey söylediler mi? Sen öncesinde bir şey hissettin mi?
Allah sana sabırlar versin arkadaşım. Umarın kısa zamanda tekrar hamile kalıp, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin. Tekrar geçmiş olsun..

tesekkur edrım arkadasım adet duzensızlıgı dıyolar hıcbısey hıssetmedım aslında sadece hastanede kanama basladıgında ıcımde bı bosluk hıssettım sonra acıl usg ye aldılar bebegın rahım agzına yerlesmıs dusmek uzere dedıler ogece saat 11.30 da acıl kurtaja alındım hungur hungur aglaya zırlaya kurtaja gırdım allah kımseye yasatmasın bu duyguyu foruma hamıle olanlar saglıkla bebeklerını kucaklarına alsınlar ınsallah tum duam onlarla.3 ay doktor yasakladı agustosda kontrole gdecegım bakalım ne dıyecek patolojı sonucu alacagım genetıkmı ona bakıyolar 3 ay sonra tekrar doktora gdıp tum kontrollerımı yaptırıp hamıleleık ıcın calısmalara baslıcam hayırlısı buymus verende allahım alanda.boyun egmek zorundayım kabullendım artık uzulsemde bebegım gerı gelmıcek cunku:gitme::emir_bebek:

tesekkur edrım arkadasım adet duzensızlıgı dıyolar hıcbısey hıssetmedım aslında sadece hastanede kanama basladıgında ıcımde bı bosluk hıssettım sonra acıl usg ye aldılar bebegın rahım agzına yerlesmıs dusmek uzere dedıler ogece saat 11.30 da acıl kurtaja alındım hungur hungur aglaya zırlaya kurtaja gırdım allah kımseye yasatmasın bu duyguyu foruma hamıle olanlar saglıkla bebeklerını kucaklarına alsınlar ınsallah tum duam onlarla.3 ay doktor yasakladı agustosda kontrole gdecegım bakalım ne dıyecek patolojı sonucu alacagım genetıkmı ona bakıyolar 3 ay sonra tekrar doktora gdıp tum kontrollerımı yaptırıp hamıleleık ıcın calısmalara baslıcam hayırlısı buymus verende allahım alanda.boyun egmek zorundayım kabullendım artık uzulsemde bebegım gerı gelmıcek cunku:gitme::emir_bebek:

allah sabır versin canım. Herşeyin hayırlısı..

evt canım belkı 6-7 aylık olunca kaybedecektım belkı hayırlı evlat olmayacaktı yanı bu aslında bı sebep bıseylerın olmaamsına Allahım belkıde benı korudu daha kotu olayların onune gectı oyle dusunuyorum bazı syler sebep buna kesınlıkle ınanıyorum gene olur nasıl olsa bunu veren Rabbım ıkıncıyıde verır napalım kader kısmet.

evt canım belkı 6-7 aylık olunca kaybedecektım belkı hayırlı evlat olmayacaktı yanı bu aslında bı sebep bıseylerın olmaamsına Allahım belkıde benı korudu daha kotu olayların onune gectı oyle dusunuyorum bazı syler sebep buna kesınlıkle ınanıyorum gene olur nasıl olsa bunu veren Rabbım ıkıncıyıde verır napalım kader kısmet.

canım benim allahım isteyince verir emin ol.en mantıklısını düşünüyorsun.herşeyin hayıorlııs canım benim.allahım seninde tüm isteyenlerinde yüzünü güldürsün en yakın zamanda inşallah.

evt basta bole dusunmuyordum ama sacmalıyordum sureklı aglıyordum neden ben dıyordum artık demıyorum galıba dusugun soku olsa gerek tecrube oldu en azından.hıc hamıle kalmadım demeyecegım bu sefer:))))))))))))

evt basta bole dusunmuyordum ama sacmalıyordum sureklı aglıyordum neden ben dıyordum artık demıyorum galıba dusugun soku olsa gerek tecrube oldu en azından.hıc hamıle kalmadım demeyecegım bu sefer:))))))))))))

canım benim herşey allahtan.nolur sıkma canını.allahım verdi gene vericek minik bir can.allahım sanada tüm isteyenlerede hayırlı sağlıklı bir evlat versin.

heycanla bu sayfaya kadar okudum allah hepinizede evlatlarınızı saglıklısıyla bagırslasın
okurdukca winx perisini cok sevdim cok tatlı cok sempatik di her onun satırına geldiğimde tatlı tatlı gülümseyip güzel dualar ettim birazdaha okim derken sayfanın sonlarına geldim ve benim canım arkadasım winx perinin bebeğini düşürdüğünü ögrendim cok üzüldüm suan aglıyorum allah sabırşar versin allah bidaha yasatmasın canım allah saglıcakla hayırlısıyla evlat nasip etsin sana tez zamanda allaha emanet ol yavrum allah korusun herzaman insallah hersey tez vakit düzelir ve minik perin sana geri gelir seni cok öpüyorum cokda seviyorum

heycanla bu sayfaya kadar okudum allah hepinizede evlatlarınızı saglıklısıyla bagırslasın
okurdukca winx perisini cok sevdim cok tatlı cok sempatik di her onun satırına geldiğimde tatlı tatlı gülümseyip güzel dualar ettim birazdaha okim derken sayfanın sonlarına geldim ve benim canım arkadasım winx perinin bebeğini düşürdüğünü ögrendim cok üzüldüm suan aglıyorum allah sabırşar versin allah bidaha yasatmasın canım allah saglıcakla hayırlısıyla evlat nasip etsin sana tez zamanda allaha emanet ol yavrum allah korusun herzaman insallah hersey tez vakit düzelir ve minik perin sana geri gelir seni cok öpüyorum cokda seviyorum

canım benım cok tsk ederım ıı dıleklerın ıcın eylulde veya kasımda calısmalara baslıcaz ınsallah carsamba gunu ılk kontrole gdıcem sende uzulme benım ıcın,valla sen agladıgını soledın sımdı ıcım bı tuhaf oldu soleyecek bısey bulamıyorum canım yaaaaŞeniz

X