- 28 Mayıs 2019
- 15
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi Umut etmek bir hastalik
-
Dilerim siz de hep alttan almanin patlamalarini yasamazsiniz bir gun. Hep alttan alan susan olmamis sayan bir insanin gebeyken yasadigi duygusal inis cikislara dahi hakki yok mu yani nazarinizda. Kizimin bunlari yasamamasi icin onca zaman mucadele vermis bir insanin 4 5 ay icini dokmesi simariklik mi. Alttan almasa bile susamiyordum zaten inanin. Sinir krizine donen bir hal aliyordu cunku. Cunku herhangi bir haksizliga maruz birakmadim ki ben onu sadece yaptigi haksizliklari dile getirdim. Bunlari yasayan benken o yaptiklarini duymaya tahammul edemedi. Yillar once sorunun benden kaynakli oldiguna inanip psikolog destegi almaya gittigimde ne demisti biliyor musunuz psikolog. Bize hicbir zaman gercek hastalar gelmiyor, onlarin hasta ettikleri geliyor. Yine de sabir gostermek icin 18 ay ilac kullandim. Ha evet bosamaliydim bunda herkes cok hakli kahretsin ki bir kadinlik acziyetiydi benim ki. Yukarilarda bir yerde yazmistim zaten bu hastalik gibi sariyor insani. Gececek duzelecek hersey yoluna girecek diye umut etmekten vazgecmeyen beynime hukmedemedim bu sefer ve her zaman yaptogim gibi susamadim. Ama iste surda yorum yapan iki uc kisi disinda bir kadin cikip arkadasim senin de hakkindir bagirip cagirmak demiyor. Kizim konusunda haklilar sirf o duymasin diye susmaliydim ama bunun pismanligini dile getirdim zaten.Şimdi herkes bana atarlanacak ama BAZİ kadinlara anlayişli olmaya, meydan vermeye gelmiyor cidden. Eşinden anlayiş gormeseydin eski yaptiklari aklina gelmeyecekti bu kadar, gelseydi bile bu hareketleri yapmayacaktin.
Konu sahibi gibi kafa yapisina sahip olan kadinlar, karsidaki adam ne kadar alttan aliyorsa, ne kadar anlayisliysa bir o kadar sacmalamanin, tribin dibine vuruyor hatta adami adam yerine koymuyor, ne zaman ki adam bikip ayrilmaya kalkiyor o zaman kiymetli oluyor ya da boyle konu sahibi gibi kirk yilda bir azicik anlayiş gordugu zaman cozutuyor.
Affedemediysen ayrilacaktin bu kadar basit. O cocuk bunlara şahit olmak zorunda degildi. Yazik.
Bacı cok değişik kafan varmış vallahi sonu iyiyde affedemediysen kısmı yani ,başlangicı ezik kadin gibi olmuş kusura bakma resmen adamdaki tum suçları alip affetti ama sindiremedi diye kadina gommussun adamin anlayisinida mukafat gormussun cok değişik.Şimdi herkes bana atarlanacak ama BAZİ kadinlara anlayişli olmaya, meydan vermeye gelmiyor cidden. Eşinden anlayiş gormeseydin eski yaptiklari aklina gelmeyecekti bu kadar, gelseydi bile bu hareketleri yapmayacaktin.
Konu sahibi gibi kafa yapisina sahip olan kadinlar, karsidaki adam ne kadar alttan aliyorsa, ne kadar anlayisliysa bir o kadar sacmalamanin, tribin dibine vuruyor hatta adami adam yerine koymuyor, ne zaman ki adam bikip ayrilmaya kalkiyor o zaman kiymetli oluyor ya da boyle konu sahibi gibi kirk yilda bir azicik anlayiş gordugu zaman cozutuyor.
Affedemediysen ayrilacaktin bu kadar basit. O cocuk bunlara şahit olmak zorunda degildi. Yazik.
Biyokimyaci olarak konusmussunuz ama doktorlar bile her kadinin regl donemi ayni olmaz diyor bu biraz şey gibi yani kendini salarsin ve hormonuna yenilirsin ben reglken aglamak istiyorum deyip aglak filmler actigimi biliyorum. Normalde sallayacagim şeyi reglken cok taktigimi biliyorum. Ki buda hamilelik daha da hormonlar değişiyor. Lazer olsan bile kıl çıkabiliyor oda bazi kisilerde bunun gibi bir şey işte etkilemesi. Niye herkeste hamile olunca lazerli olsa bile çıkmıyor neden bazisinda çıkıyor çünkü hormon seviyesi ve vücut tepkisi farklı. kissadan hisse Biyokimyaci evli çocuklu düşük yapmış bir kadin olarak `kendi` durumunuzu biliyorsunuz yaniEşinizin yaptığına birşey dersem siteden atilirim ...Kiziniza cook cook üzüldüm çünkü inanın asla gözünün önünden gitmeyecek .32yasindayim hala cocuklugumdaki şahit olduğum kötü anlar gözümün önünde ...
Kusura bakmayın ama şu hamileliğe güvenmek ,hamileyim diye sanki kötü hastalığa yakalanmış gibi aşırı aşırı nazlanmalar ,gecenin köründe olur olmaz şeyler isteyip sanki sabah yese olmuyormuş gibi aglamalar,her dengesiz hareketi hormonlara baglamalara sinir oluyorum .
Hormonlar etkiliyor evet ama o sandığıniz kavgaları çıkaracak kadar değil ...
OZEL DURUM SEBEİYLE YATARAK HAMİLELİK GEÇİRMEK ZORUNDA KALANLARI AYRİ TUTUYORUM ...
not : biyokimyaciyim hormonları biliyorum ,evliyim çocuğum var ,düşükte yaptım yani biliyorum her bir durumu ...
Bosanmayacaksaniz ,öncelikle eşiniz kızınızın güvenini kazansın lütfen..
Dilerim siz de hep alttan almanin patlamalarini yasamazsiniz bir gun. Hep alttan alan susan olmamis sayan bir insanin gebeyken yasadigi duygusal inis cikislara dahi hakki yok mu yani nazarinizda. Kizimin bunlari yasamamasi icin onca zaman mucadele vermis bir insanin 4 5 ay icini dokmesi simariklik mi. Alttan almasa bile susamiyordum zaten inanin. Sinir krizine donen bir hal aliyordu cunku. Cunku herhangi bir haksizliga maruz birakmadim ki ben onu sadece yaptigi haksizliklari dile getirdim. Bunlari yasayan benken o yaptiklarini duymaya tahammul edemedi. Yillar once sorunun benden kaynakli oldiguna inanip psikolog destegi almaya gittigimde ne demisti biliyor musunuz psikolog. Bize hicbir zaman gercek hastalar gelmiyor, onlarin hasta ettikleri geliyor. Yine de sabir gostermek icin 18 ay ilac kullandim. Ha evet bosamaliydim bunda herkes cok hakli kahretsin ki bir kadinlik acziyetiydi benim ki. Yukarilarda bir yerde yazmistim zaten bu hastalik gibi sariyor insani. Gececek duzelecek hersey yoluna girecek diye umut etmekten vazgecmeyen beynime hukmedemedim bu sefer ve her zaman yaptogim gibi susamadim. Ama iste surda yorum yapan iki uc kisi disinda bir kadin cikip arkadasim senin de hakkindir bagirip cagirmak demiyor. Kizim konusunda haklilar sirf o duymasin diye susmaliydim ama bunun pismanligini dile getirdim zaten.
Hamileyim deyip kendine güvenip ustune gitmek ayrı olay tabi de ben krizlerden bahsediyorum.Biyokimyaci olarak konusmussunuz ama doktorlar bile her kadinin regl donemi ayni olmaz diyor bu biraz şey gibi yani kendini salarsin ve hormonuna yenilirsin ben reglken aglamak istiyorum deyip aglak filmler actigimi biliyorum. Normalde sallayacagim şeyi reglken cok taktigimi biliyorum. Ki buda hamilelik daha da hormonlar değişiyor. Lazer olsan bile kıl çıkabiliyor oda bazi kisilerde bunun gibi bir şey işte etkilemesi. Niye herkeste hamile olunca lazerli olsa bile çıkmıyor neden bazisinda çıkıyor çünkü hormon seviyesi ve vücut tepkisi farklı. kissadan hisse Biyokimyaci evli çocuklu düşük yapmış bir kadin olarak `kendi` durumunuzu biliyorsunuz yani
Ben hormonlar etkilemiyor demiyorum zaten,evet bende o dönemde aşırı gergin oluyorum ,sınırlı oluyorum ama millete patlamiyorum.Biyokimyaci olarak konusmussunuz ama doktorlar bile her kadinin regl donemi ayni olmaz diyor bu biraz şey gibi yani kendini salarsin ve hormonuna yenilirsin ben reglken aglamak istiyorum deyip aglak filmler actigimi biliyorum. Normalde sallayacagim şeyi reglken cok taktigimi biliyorum. Ki buda hamilelik daha da hormonlar değişiyor. Lazer olsan bile kıl çıkabiliyor oda bazi kisilerde bunun gibi bir şey işte etkilemesi. Niye herkeste hamile olunca lazerli olsa bile çıkmıyor neden bazisinda çıkıyor çünkü hormon seviyesi ve vücut tepkisi farklı. kissadan hisse Biyokimyaci evli çocuklu düşük yapmış bir kadin olarak `kendi` durumunuzu biliyorsunuz yani
Ama dikkatli okursanız ben abartı olan durumları yazdım .Hamileligi olağanüstü bir kademeye çıkmış gibi algılayan tiplerden .cevapta da yazdığım gibi dediğiniz şeyleri bende yaşıyorum ama evde kriz çıkaracak boyuta getirmiyorum.Hormonlarin etkisi deyip ortalığı yıkmak saçma geliyor bana ..Hamileyim deyip kendine güvenip ustune gitmek ayrı olay tabi de ben krizlerden bahsediyorum.
Farkındayım o sebeple yazdığınızin art niyet aramadım o yazıda Allah rahmet eylesin ve sabir versin küçük melek için. Dogan melek içinde Allah ömür versin diyeyim önce. Regl gibi durumlarda bazen insan kötü hissediyor ya kendini ben bazen eşime agresif olabiliyorum çünkü biliyorum ki o beni anlar bi şekilde istemsiz oluyor birde o yüzden dedim herkes farkli diye normalde orta yolcuyumdur cok sinirlenmezsem ama o zamanlar daha basit sinirleniyorum misal. Daha basit takıyorum. Dediğim gibi hamileyim deyip bişey yapamaz demek yanlış tabiki adam psikopatmis zaten bir tekme atsa bittiBen hormonlar etkilemiyor demiyorum zaten,evet bende o dönemde aşırı gergin oluyorum ,sınırlı oluyorum ama millete patlamiyorum.
Evet lohusalıkta yaşadım ağladım ,herşeye alindim ama sinirimi başkasından cikarmadim.Yada "lohusayim "veya "regl oldum " beni idare etsin herkes modunda olmadım .
Ve bunların arkasına sığınarak tepkilerin abartilmasindan bahsediyorum .
Hormonlar etkiler ama siz kendinize hakim olmazsaniz saçma sapan yerlere gider olay .bunu diyorum
"Biyokimyaci ,çocuklu vs düşükte yaşamış oldugumu yazma sebebim bilmeden atıp tutmuyorum bir bilgim var .Hamileliği ,regli hatta düsugu de yaşadım bu durumların etkilerinden de haverdarim demek içindi ...
Allah razı olsun :) hepimizin evlatlarını bağışlasın ,olmayanlara da nasip etsin inşallah ...Farkındayım o sebeple yazdığınızin art niyet aramadım o yazıda Allah rahmet eylesin ve sabir versin küçük melek için. Dogan melek içinde Allah ömür versin diyeyim önce. Regl gibi durumlarda bazen insan kötü hissediyor ya kendini ben bazen eşime agresif olabiliyorum çünkü biliyorum ki o beni anlar bi şekilde istemsiz oluyor birde o yüzden dedim herkes farkli diye normalde orta yolcuyumdur cok sinirlenmezsem ama o zamanlar daha basit sinirleniyorum misal. Daha basit takıyorum. Dediğim gibi hamileyim deyip bişey yapamaz demek yanlış tabiki adam psikopatmis zaten bir tekme atsa bitti
Amin❤Allah razı olsun :) hepimizin evlatlarını bağışlasın ,olmayanlara da nasip etsin inşallah ...
O adama diyecek söz bulamıyorum gerçekten kadın hamile ,herşeyin farkında olacak yaşta bir kız çocuğu .....
Ayrılmayı dusunmuyor sanırım inşallah çocuğun aklından silinir herşey ne diyeyim bilmiyorum üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?