Hamileyim ve surekli esimin bana yaptigi kotulukler aklima geliyor

Sizi daha fazla üzüp incitmek istemiyorum
ama sizinle aynı apartmanda yaşasaydım 183'ü arayıp Aile ve Sosyal Politikalara durumunuzu bildirirdim.

Eşinizle aranızda yaşadıklarınız,
iki yetişkin olarak sizin sorununuz.
İlle tartışacaksanız kızınız okuldayken yapın bunu.
Böyle bir travmayı ne kızınıza yaşatmaya hakkınız var,
ne karnınızdaki bebeğe hissettirmeye.

İç dünyanızda çözemediğiniz,affedemediğiniz sorunlar,başedemediğiniz duygular varsa lütfen psikolojik destek alın.
Hatta aile terapisi almanızın daha faydalı olduğunu düşünüyorum.
Belli ki tek başınıza başaramıyorsunuz geçmişe sünger çekmeyi.

Eşinize ise söylenecek çok söz olmakla birlikte kelimelerimi zayi etmeyeceğim.

Bugün boğaza bıçak dayayan yarın sizi de gömer.
Ecrin bebeğe olanları duydunuz. Çoğunuz okumuştur. Hastalıklı toplum yapısında kadın malmış gibi görülür. Ecrin in annesi koca delisi olmasaydı o çocuğun başına bunlar gelmezdi.
Evladım
Konuyu acan bayan hamile, yargilamak yerine ona biraz moral ve akil verseniz ? Olan olmus zaten ?
Ama özür dilemesi gerektiğini söylemek tamamen anlamsız. Karşıdaki hem suçlu hem güçlü

Bakın bayanlar beni yanlış anlamayın ama kadın cinayetlerinin yüzde 99u o kadın önceden kendisine yapılan şiddete göz yumduğu için yaşanıyor. Allah korumuş sizi bu seferlik..

Bazen iletisimde oyledir ya. 100 % haklksinizdir. Ama politik olmaniz gerekir. Bu uzur tamamen oyle birsey. Turkceyi daha iyi kullanabilseydim daha duzgun yazabilirdim. Tamamen uslup tarzimdan yanlis anladiniz. 3. Madde bosanmak olsa bile politim olup tamam bak ben hataliydim ama hemen yaptigin o son davranisi duzelt dmeye calistim. Tabiki asla hersey duzelmez. Ama iste birda gercek hayat ve kosullar devreye giriyor.

Esinizin yaptiginin bir bahanesi olamaz. Kendisinin ofke kontrolü yok. Sizin hataniz da şu; madem boşanmadiniz ve bosanmayacaksiniz, bundan sonrs gecinmeye bakacaksiniz. Kavga gurultu olduktan sonra ayni evde yasamanin bir anlami yok

Tavsiye istersen eğer kardeşim ailen varsa ailenin yanına geç. Darp raporunu al, şikayetçi ol...
Ailen yoksa eğer, evde bir süre idare edip para biriktir, sonra polisi ara eşine uzaklaştırma çıkar. Baro ücretsiz avukat veriyor. Çocuklar doğunca da devlet ücretsiz kreş desteği veriyor gir işe çalış ya da bir süre evden iş yap. Ve yardım alabileceğin her yere başvur. Dik dur ayakta dur ama asla çocuğunu ve kendi başını eğme...

Aynen oyle bosanip cocuguna huzurlu bir hayat vermek, evli olup huzursuz bir ailede biyutmekten cok cok daha iyi. Gercek hayatta bunu orneklerini cok gordum.
Kadin muhendis , yillarca esinden sozlu siddet gordu. Iki cocuguda su an psikolojik rahatsiz. Bosanmadi mal mulk icin. Kalacak bir kadikoydeki evi bekledi
Diger yanda kadin ilkokul mezunu , siddet gordugu icin bosandi cocugunu tek basina buyuttu ve gayet saglikli basarili bir cocuk buyuttu.
Diger yandada kdain uni. Mezunu , hic calismadi esinden hep siddet gordu. Ama hic cocuklarina yansitmadi , cocuklari basarili guzel su anda ama kadinin cektigi yanina kar kaldi.
Bunlar hep benim cevremdeki insanlarin hayat manzaralari.
Huzursuz bir ortamda cocugun buyumesindense , bosanmak huzurlu ortam bulmak daha iyi .

Yazıklar olsun size. Hiç öyle hamile siniz moral vereyim demeyeceğim, onca rezilliği çekip yinede bu evliliğe devam etmeniz sizin tercihiniz değil mi? E daha ne eskileri açıyorsunuz? Kendi içinizde kalanları söyleyip onun alttan almasını sağlamak için EGOnuzun tatmin olması için minicik bir yavrucağa travma yaşatmışsınız. Birde ikinciyi doğuracaksınız. Tebrikler, Bir masum daha eklendi antidepresanlarla yaşayan insanlar listemize.

Maddi sorunum yok ve zaten iyi bir maasla calisiyorum. Darp raporu alacak bir iz yok sacimdan tuttu ve 5 saniye kadar falan surdu zaten bu anlattiklarimin toplami maksimum 10 dakika falandi. Temiz tartismasiz makul bir bosanma basabilsem keske ama buna yanasmaz asla. Psikolojik destek alarak kendimde bu mucadeleye girecek gucu bulup o zaman yeniden dava acmam gerekiyor. Tesekkur ederim desteginiz icin

Şimdi herkes bana atarlanacak ama BAZİ kadinlara anlayişli olmaya, meydan vermeye gelmiyor cidden. Eşinden anlayiş gormeseydin eski yaptiklari aklina gelmeyecekti bu kadar, gelseydi bile bu hareketleri yapmayacaktin.

Konu sahibi gibi kafa yapisina sahip olan kadinlar, karsidaki adam ne kadar alttan aliyorsa, ne kadar anlayisliysa bir o kadar sacmalamanin, tribin dibine vuruyor hatta adami adam yerine koymuyor, ne zaman ki adam bikip ayrilmaya kalkiyor o zaman kiymetli oluyor ya da boyle konu sahibi gibi kirk yilda bir azicik anlayiş gordugu zaman cozutuyor.

Affedemediysen ayrilacaktin bu kadar basit. O cocuk bunlara şahit olmak zorunda degildi. Yazik.

Anne baba bir olup kızınızın psikolojisini bozmak için çaba sarfetmişsiniz tebrik ederim. Eşinizin yaptığının hiçbir açıklaması olamaz ama olay bu raddeye gelmemiş olsaydı bile kızınız evdeyken eşinizle bile bile bir tartışmaya girmeniz dahi yanlış. Güya çocuk için evliliğe devam ediyorsunuz, ama kızınıza reva gördüğünüz aile ortamı bu mu?

Bu olaydan sonra nasıl aynı evde yaşayacaksınız? Ailece terapi almanız lazım. Umarım daha kötü şeyler yaşamadan ciddi adımlar atarsınız.

Ee ne kadar güzel maaşınız da varmış. Bakın boşanma için karşı tarafla yüz yüze olmanıza bile gerek yok. Benim arkadaşım eve polis çağırdı gitti polisle birlikte ortada darp VS olmadan.. Avukat herşeyi konuşuyor sizin adınıza, temasa geçmeye bile gerek yok. Ayrıca darp raporu için iz olmasına gerek yok.
Doktora anlatıyorsunuz veriyor.
Boşanın diyemem. Ama korkuyla yaşamak kolay değil. Düşünün birşey yapacak diye onunla bir daha birşey payşasabilecek misiniz.
Kendi adıma not benim eşim sinirli bir insandı, konuşmaya çalıştığımda of pof der kızar çıkar giderdi(şiddet küfür hakaret yaşamadım kızıp giderdi) . İçimde biriktirdiğim şeyleri ona sinirlenir diye söylememeye başladım.. Birikti birikti volkan oldu. Stresli bir insan oldum, alttan alan idare eden gibi.. Eşimle iletişimim azaldı. Konuşmuyordum bile doğru düzgün onu çok severek evlendim üstelik. Hiçbir zaman saygısız hareketi olmadığı halde bu hale geldim. Sonrasında strese bağlı bir sürü hastalık yaşadım, ve son olarak da dış gebelik geçirip ölümden döndüm.
İnan bakıyorum geçmişe kendime etmişim. Tartışma olmasın diye tadımız kaçmasın diye kendime etmişim
Eşimle hepsini konuştum içimde kalan herşeyi kuş gibi hafifledim çoğu basit saçma seyler halbuki. Tabu gibi bize öğretilen rollere uygun yaşamaya mecburmuşuz gibi yaşamak bizi sadece mutsuz eder.
Aklımızdan geçeni özgürce söylemediğim kişiyle evli olmuşum ne olmamışım ne

adam düzelmisdi diyosunuz daha niye şansınızi zorluyorsnuz mümkün mertebe mutlu mesut yaşamaya baksanıza.kesinlikle eşinizin hiç bir yaptığını tasvip etmiyorum fakat sizde ileri gitmekle hiç iyi yapmamissiniz.cocugun ruhunda derin yaralar açmaya ikinizinde hakkı yok

Kızınıza çok üzüldüm. O çocuk neler kaybetti, ileride ne sıkıntılar yaşayacak farkında mısınız?

Eşinizle adam akıllı konuşup karar verin. Aile terapisine başlayın. Çocuğunuz da terapiye başlasa iyi olur. Çok yazık.

Hata sizde
Affettiyseniz konuyu açmayacaksınız
Adam sizi uyarmış bak kötü olacak diye
Adamı savunmuyorum ama bile bile bir insanın damarına basmak da ne bileyim
Hali hazır da adam düzelmişken dur bir hayatı ona zindan edeyim moduna girmişsiniz
Adama yine sabretmiş ama sonunda patlamış.
Yani kısaca bile isteye kendiniz cinnet geçirtmişsiniz
Eşinizin yerinde bende olsam ee yeter be madem unutamadım neden affettin o zaman deyip resti çekerdim
Sizin yaptığınız büyük bir hata, onunki de öyle.
Tek üzüldüğüm nokta kızınız ve karnındaki yavru

Iyi bir iş ve maaş mi , inanın şoke oldum şu anda.

11 yıldır bu kadar eziyeti cekmisse , ailesi arkasında yoktur , maddi manevi çok zor durumdadır diye düşünüyor insan.

Diyecek söz bulamadım.

Siz hatalisiniz ama es kisiside bana hic guven vermedi bicak nedir ya. Bence ikinci çocuğu dogurmak sağlıkli mi bilemiyorum. Ayril derdim şimdi hamileyim diyeceksin

Sus dedi bak kotu seyler olacak dedi ama ben biraz hamileligime guvenerek biraz da nasilsa sabrediyor diye dusundum sanirim ya da kendime hakim olamadim ve bagirmaya devam ettim. Oruc olmasinin da etkisi midir bilmem kontrolunu kaybetti

Bu nedir Allah aşkına? Hamilelige güvenmek neyin nesi? Nice kadinlar var hamileyken kocasjna kök söktürüp sonrasında tekmeyi yiyen ya da tek başına cocuk büyüten. Umarım oyle olmazsınız.

2.bir mesele de eski defterleri karistirmak ne demek? Unutamadiysaniz affetmiyecektiniz. Kocaniz masum degil ama siz de az değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…