- 28 Mayıs 2019
- 15
- 5
- 1
- 40
- Konu Sahibi Umut etmek bir hastalik
Dilerim siz de hep alttan almanin patlamalarini yasamazsiniz bir gun. Hep alttan alan susan olmamis sayan bir insanin gebeyken yasadigi duygusal inis cikislara dahi hakki yok mu yani nazarinizda. Kizimin bunlari yasamamasi icin onca zaman mucadele vermis bir insanin 4 5 ay icini dokmesi simariklik mi. Alttan almasa bile susamiyordum zaten inanin. Sinir krizine donen bir hal aliyordu cunku. Cunku herhangi bir haksizliga maruz birakmadim ki ben onu sadece yaptigi haksizliklari dile getirdim. Bunlari yasayan benken o yaptiklarini duymaya tahammul edemedi. Yillar once sorunun benden kaynakli oldiguna inanip psikolog destegi almaya gittigimde ne demisti biliyor musunuz psikolog. Bize hicbir zaman gercek hastalar gelmiyor, onlarin hasta ettikleri geliyor. Yine de sabir gostermek icin 18 ay ilac kullandim. Ha evet bosamaliydim bunda herkes cok hakli kahretsin ki bir kadinlik acziyetiydi benim ki. Yukarilarda bir yerde yazmistim zaten bu hastalik gibi sariyor insani. Gececek duzelecek hersey yoluna girecek diye umut etmekten vazgecmeyen beynime hukmedemedim bu sefer ve her zaman yaptogim gibi susamadim. Ama iste surda yorum yapan iki uc kisi disinda bir kadin cikip arkadasim senin de hakkindir bagirip cagirmak demiyor. Kizim konusunda haklilar sirf o duymasin diye susmaliydim ama bunun pismanligini dile getirdim zaten.Şimdi herkes bana atarlanacak ama BAZİ kadinlara anlayişli olmaya, meydan vermeye gelmiyor cidden. Eşinden anlayiş gormeseydin eski yaptiklari aklina gelmeyecekti bu kadar, gelseydi bile bu hareketleri yapmayacaktin.
Konu sahibi gibi kafa yapisina sahip olan kadinlar, karsidaki adam ne kadar alttan aliyorsa, ne kadar anlayisliysa bir o kadar sacmalamanin, tribin dibine vuruyor hatta adami adam yerine koymuyor, ne zaman ki adam bikip ayrilmaya kalkiyor o zaman kiymetli oluyor ya da boyle konu sahibi gibi kirk yilda bir azicik anlayiş gordugu zaman cozutuyor.
Affedemediysen ayrilacaktin bu kadar basit. O cocuk bunlara şahit olmak zorunda degildi. Yazik.