Hamileyim ve Evli Degiliz

Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.
neye inanıyorsunuz bilemiyorum anlayamadım da.. inancınıza göre evlenmeden birlikte olmak ters değil ama çocuk aldırmak ters.. burada gerçekten çok enteresan şeyler okuyorum... yaptığınız eylemi kınadığımdan değil herkesin kendi tercihi sadece inançlarımızı böyle şeylerde lütfen kullanmayalım beni rahatsız eden sadece o oldu açıkçası..

Bu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.
Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak

neye inanıyorsunuz bilemiyorum anlayamadım da.. inancınıza göre evlenmeden birlikte olmak ters değil ama çocuk aldırmak ters.. burada gerçekten çok enteresan şeyler okuyorum... yaptığınız eylemi kınadığımdan değil herkesin kendi tercihi sadece inançlarımızı böyle şeylerde lütfen kullanmayalım beni rahatsız eden sadece o oldu açıkçası..
1 yildir imam nikahim var sözumuzde yapildi

Merhaba arkadaslar yasim 25 ve hamile oldgumu ogrendim. Iliskimiz kotu gidiyordu aslinda ama oldu. Ailesi beni istemiyor ve evlenmek zorundayim artik gebelik sonlardirmak inancima aykiri. Sevgilimde evlenelim demisti hamile kalmadan once gun icin basvuru yapmistik. Cok korkuyorum suan. Hic birseyimiz yok ve ailesi ne der benim ailem ne der bilmiyoruz. Tek bildgimiz bu cocugu cok istiyoruz pazartesi nikah yapicaz ve aileme soyliycem evlendim diye cok korkuyorum hamileligimde sonradan soyliycez. Bu surecte ne yapmam gerek nelerle karsilarim lutfen bana yardim edin.

ayrılmamışmıydınız siz?

Sen neyden bahsediyorsun benim Allaha inanmam dahi sukur ki musluman oldgmu gosterir muslumana kafir diyen dinden cikar cnku Allahtam baska kimse kalbi bilemez acta kuran oku biraz benim imam nikahim var 1 yildir salak
Sen hayirdir? Bak bakiyim alıntıya adın var mi? Geç oteye!!

Yaşadığın şiddetin devamını istemiyorsan söyle nişanlına ikna et tedavi olsun yoksa herşey daha iyi olmayacak
Yağmurdan kaçıp doluya tutulacaksın

Bu söylediğiniz dinde olmayan sonradan dine uyarlanan bid-attir,bekar insanın yaptığı nasıl zina olmaz ikinci bakış daahi haramken,inanciniz yoksa eğer uydurma şeyler yazmayın cahil olur,kanar vebaliniz altından kalkamazsiniz.

ikinci bakışın haram olduğu hangi ayette yazıyor?
ayetleri konu almıyorsanız boşuna konuşmayın. asıl sizin bahsinizden cahiller etkilenir. bunca yıl ülkeyi hurafelerle bu hale getirenlerin yeterince vebali var bana kalmaz o iş.

Kaçın müslümanlardan siginin ıslama o zaman : )

Bak kardeşim yapma bilmiyorsan kes çeneni!!!!

asıl sen bilmiyorsan sus otur. hangi ayette var imam nikahı?

yani?? size imam nikahı kıyan imamda suç.. evlilik cüzdanınızı görmeden hangi hakla imam nikahı kıyabiliyor size? ayrıca madem imam nikahınıza bu kadar güveniyordunuz o zaman hiç işi resmiyete dökmeyin kendinizide sıkıntıya sokmayın yaşayın birlikte büyütün çocuğunuzu sizin resmi nikaha ihtiyacınız yok..

İslamı yeterince bilmeyen bazi kisiler costurmus gidiyor, konu iyice sapmis. Artik olan olmus, bir sey degismeyecegi icin niye neden diye bizim sorgulamamiz cok sacma olur. Kinamakta benim haddime degil, ki insan kinadigini yasamadan asla olmez buna cok eminim. Bence ailenizin karsisina cikip sakin ve guzel bir sekilde anlatip istisare edin. Ayrica nisanlin lutfen tedavi olsun. Lutfen ikna et ustunde dur mutlaka gitsin bir uzmana..Yoksa cok mutsuz olacaksiniz. İnsallah bir mucize olur da cok mutlu olursunuz insaallah her sey yoluna girer. Cunku bir bebek soz konusu artık, o masum bebek bari guzel bir sekilde buyusun..

X