- Konu Sahibi esereklikoala
-
yarım saat erken çıksın ütüsünü yapıp hazırlansınkendını sıçıyordur başka ne olsun
Ne gidicen ya o gitsin.
Hem şu yemeğini ütüsünü eksik etmedim diye her konuda yazılıyor ya sinir oluyorum
Bunlar sizin asli göreviniz değil zaten
Lütfedip yaptığınız şeyler
Ama görev gibi üstünüZe yapışmış anlaşılan
Evden kovmak da yeni moda mıdır nedir
Doktor yat dinlen dediği halde niye temizlik yapıyor misafir agırlıyorsunuz ki, azıcık kendi kıymetinizi bilin, siz kendinizin kıymetini bilmezseniz esiniz kıyafetlerini ütülemediniz diye sizi evden kovma cesaretini bulabilirYok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
allah iyiliğini versin çok güldümkendını sıçıyordur başka ne olsun
Geri adim atma bence geri adim atinca aliskanlik yapiyor erkek milleti sonra her kavgada git der ayrilmayacaksanda burnu surtsun terbiyesiz .Merhaba,
Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek için 8'de evden çıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben çok tutucu geri görüşlü bir yerde çalışıyorum. İşe 5 dakika geç gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tüm gün surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hiç gücüm yok biraz geç uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gününün bir saatini tuvalette geçirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini ütüle demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış ütüsünü. Neyse tuvaletten 8'de çıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim çünkü. Baktım bizimki gitti salona açtı tvyi oturuyor. Çıldırdım zaten geç kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobüsle gideceğim her gün fırça yiyorum senin yüzünden diyip çıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.
Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geçiyor çıldırmak üzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yürürken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya çalışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne söyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gözümden yaşları süzüldü. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İçimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hiç birşeye gücüm yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum için. Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana güç verin.
Aklın varsa evlenme gençliğini mahvetme :)Evlilikle ilgili bazı konuları okudukça şunu soruyorum kendime: İnsan zaten çok kısa olan ömrü evlenerek neden heba eder ki?
topla eşyalarını ver eline o gitsin
kimi kimin evinden kovuyor densiz
sinirlenmiş belliki ama anasının paşası alışsın bir zahmet kendi işini görmeye
hem bir saat tuvalette ne yapıyor
Merhaba,
Konu tamda başlıkta okuduğunuz gibi. Bu sabah eşimle büyük bir tartışma yaşadık. Konu ise şu her sabah işe gitmek için 8'de evden çıkmamız gerekiyor mesailerimiz 8:30'da başlıyor ve ben çok tutucu geri görüşlü bir yerde çalışıyorum. İşe 5 dakika geç gittiğimde patronlarım demediği lafı bırakmıyır yada tüm gün surat yapıp ters davranıyorlar. Bu sabah yine kalktık ben 8 haftalık hamileyim ve hiç gücüm yok biraz geç uyandım. Eşim normalde de benden erken uyanır ve afedersiniz gününün bir saatini tuvalette geçirir. Gece eşime yatarken giyeceklerini ütüle demiştim her zaman ki gibi sanki benim mecburiyetimmiş gibi yapmamış ütüsünü. Neyse tuvaletten 8'de çıktı ne giycem dedi bende cevap vermedim geceden de sinirliydim çünkü. Baktım bizimki gitti salona açtı tvyi oturuyor. Çıldırdım zaten geç kaldık. Bende senin hazırlanmaya niyetin yok ben otobüsle gideceğim her gün fırça yiyorum senin yüzünden diyip çıktım. Maksadım hazırlanmasını hızlandırmaktı.
Durağa gittim ne gelen var ne giden saat 20 geçiyor çıldırmak üzereydim aradım cevap vermedi tam eve doğru yürürken baktım arabayla geliyor durdu bağırmaya başladı ama nasıl bir bağırmak ben birşey anlatmaya çalışıyorum direksyonu yumrukluyor. '' Kendin giyiniyorsan beni de giydirmek zorundasın, kıyafetini hazırlıyorsan bana da hazırlamak zorundasın'' gibi birşey söyledi bağırarak. Tam ben kendime de kıyafet hazırlamadım dolabımda vardı diyecekken '' Topla eşyalarını git'' dedi. O an ne söyleyeceğimi bilemedim sadece sustum ve istemsiz olarak gözümden yaşları süzüldü. Tek kelime etmedim. Sabahtan beri arıyor cevap vermiyorum. İçimde birşeyler yanıyor sanki. Cidden son 3 haftadır hiç birşeye gücüm yok arkadaşlar. İşe gidebiliyorum sadece oda mecbur olduğum için. Bundan önce ne ütüsünü ne temizliğini aksatmış insan değilim. Yapamıyorum eve 7'de geliyorum yemek yiyip uyumak istiyorum hemen. Bu akşam eşyalarımı toplayıp gideceğim o evden. O ev benim değilmiş zaten benim olmayan yerden kovdu beni. Sinirlerim allak bullak toparlayamıyorum kendimi ne olur bana güç verin.
Yok son 3 haftadır kanama alanım oluştuğu için doktor ağır iş yapma yat dinlen demesine ragmen bütün evi tek başıma temzileyip annesinden babannesine dedesine kısacası tüm ailesine varana kadar yemeğe alıp hizmet ettim sızlansam o zaman sızlanırım görünmüyor hiç. Son 3 gündür baş ağrım hiç durmadı ilaç içmedim sadece üç gündür kötüyüm diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?