Hamileyim ve eşin topla eşyalarını git dedi

Yeni moda canim yeni moda .. Kendilerini birsey zannediyorlar bir de karşısındaki dilli,kendini savunan,haklı ise daha da çıldırıyorlar benim cenem pek durmaz lafımı da sokarim ona laf sokunca bazen allak bullak oluyor icimden ooooohhhhh diyorum
Ben artık hic yapmiyorum zaten cok yapmazdım ütü
Hastaneden yeni gelmisim kuru igne tedavisi oldum
Baktim 2 gundur sabah kendine yumurta kiriyor
Dun de bana tost yermisin diye sordu
Bana onceki gun ev pis yerler tozlu diye laf sokuodu sanki benim gorevim. Baktim onceki gun evi supurmeye başladı.
Bunlara yuz verince tepene çıkıyorlar
Simdi hic umrumda degil sadece yemek yapiyorum
Bugunde yapmicam canim balik cekti tamam soyletelim eve dedi.

Ee öyle alıştırırsanız önüne yemek arkasına yastık o da olmayınca böyle davranır. Bizim ülkede erkekler anca poh pohlansın. Evlenene kadar annesi, evlendikten sonra karısı hizmetçisi olur. Yapmayın, alıştırmayın hanımlar.

Ayrıca 20 dk durakta otobüs mü gelmedi yoksa siz mi gitmediniz anlayamadım.

Eşinize biraz sorumluluk duygusu verin. Çocuk doğunca iyice gerilirsiniz yoksa. Paşa paşa yaşamasın.

Doktor yat dinlen dediği halde niye temizlik yapıyor misafir agırlıyorsunuz ki, azıcık kendi kıymetinizi bilin, siz kendinizin kıymetini bilmezseniz esiniz kıyafetlerini ütülemediniz diye sizi evden kovma cesaretini bulabilir

Ne sinir bozucu bir durum ben çalışmıyorum ama eşim hayatta giydigine karıştırmaz giyer yapar eder. Kirli ise canım temiz kalmamış der .bi tek çamaşr makinesini bilmez :) . Hastaysam evi temizler . Bir yemek ister . Büyümemis senin kocan canım . Taviz verme hiç .

Geri adim atma bence geri adim atinca aliskanlik yapiyor erkek milleti sonra her kavgada git der ayrilmayacaksanda burnu surtsun terbiyesiz .

esereklikoala yalnız bu wc keyfi benim eşimde de var, 1 saatten önce çıkmazdı her sabah ucu ucuna zor yetişirdim müdürüm de manyağın tekiydi, 9 daki mesaiye 8:40 da gitmezsem burnumdan getiriyordu. 8:45 te önümde müşteri oturuyor oluyordu zaten.

Biz çözümü şöyle bulduk, ikimizde kıyafetlerimizi akşamdan hazırlarız. Sabah eşim benden 20-30 dk önce falan kalkıyor, wc sini banyosunu cartını curtunu yapıyor, sonra ben kalkıyorum banyoya giriyorum.

Eşiniz çok kaba ama ya O kısma çok yorum yapmak istemiyorum.

topla eşyalarını ver eline o gitsin
kimi kimin evinden kovuyor densiz
sinirlenmiş belliki ama anasının paşası alışsın bir zahmet kendi işini görmeye
hem bir saat tuvalette ne yapıyor

Ah canım bu erkeklerin wc keyfi bitmez. Bizimki de telefondan gazete okuyormuş çok keyifliymiş. Neyse 1 saatten 15 dk ya kadar düştü wc keyfi beyefendinin :)

hiç hamileliginizi araya katmadan onun işlerini yapmak zorunda değilsiniz? kendinizi suçlu hissetmeyi bırakın iki eli var değil mi? kendi yapabilir, siz omun işlerini yaparsanız bu ona ikramınızdır. minnettar olmalı, bırakın minnettarlıği bir de üzerine bunları yapıyorsa elinizi surmeyin bundan sonra

Eşiniz aşırı kaba bir insan. Hamile olmasanız bile ütüsünü falan yapmak zorunda değilsiniz bir de hamilesiniz. Hamileliğinde en zor dönemlerinden biri. Eşiniz sürekli bu şekilde davranıyorsa cidden sinir bozucu. Çok istiyorsa kendi gitsin. Hamile kadını evden kovmak da ne demek. Terbiyesiz.

E bunları yaptığın için sen suçlusun ama hayatım, zira bunları yapan kadının onun ütüsünü yapmamasına bozulmuş. Bunları yapana ütü nedir ki diye düşünmüş. Hem niye ağırladın ne gerek vardı, hem de kanama riskin varken? Bak kıymete mi geçti, adam seni kovdu evden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…